Re: Šišenski matriarhat
Če bi se lahko vidva Ta Stalna klonirala, da bi vas bilo nekaj več ... sem takoj za 
Moderator: jernejch
Če bi se lahko vidva Ta Stalna klonirala, da bi vas bilo nekaj več ... sem takoj za 
Ja, res si je sama izbrala cimro

čvekava papiga
Kraj: Šiška
udomačen tiger
To sem se pa res fino nasmejala. Maši, lubica lepa, kakšen smotan rep ti dela zgago! Potem se ti pa še ljudje režijo!
Dejansko je čist druga muca! Če se samo spomnim tiste rahlo surlaste, konstantno preplašene muce ... Hvala, da sta ji pomagala najti in izkoristiti njen polni mačji, igrivi potencial

čvekava papiga
Zredi se nič, hvalabogu pa ni niti pod razno izbirčna (kot npr njena mlajša cimra
), tako da je super, ker poje vse od ribic do govedine in se nikoli ne zmrduje. No, ne še (edino od Hillsove konzervice je kar pobegnila, itak pa je bil Hills samo enkrat)
Zdaj je začela jesti tudi briketke, ki jih prej malo navlažim, čeprav mislim da jih že sama tre in ne več golta. Iz gobčka ji popolnoma nič več ne smrdi, tako da je morala biti res štala, ker je bil zadah prej kar konkretno hud #ribice. Z zobmi in dlesnimi je bilo najhuje desno spodaj povsem zadaj, ampak zdaj ...
Ful smo veseli 
Hvalaaaa 
udomačen tiger
Maši, tegale neubogljivega repa pa res nimaš pod kontrolo
luštna si, fuuuuuul

Mislim, da ima "Silvo na kavču" (lahko da se motim) narejeno podobno iz škatle in zlepljenih praznih wc rolic, pa jima lahko noter daš tudi igračke, da jih brskata ven, ni treba da je hrana. Probaš, pa zastonj je
Jaz jo bom zlepila, pa mi manjkajo še ene 4 rolice

Leia in Pepsi sta se ogromno igrali s tem (Leia je prav počakala, da je videla, da jo gledam, potem je pa hitrostno metala igrače ven
), je pa Yodl kot taprav dec stuhtal, da se bo on igral po svoje, se ulegel na škatlo in praskal ... Škatla se je po nekaj dneh mučenja žal vdala 
udomačen tiger

udomačen tiger

čvekava papiga

čvekava papiga
Naj vas, prosim, vprašam za nasvet; včasih nisem povsem prepričana, če se z Jordi morda le ne igrava malce pregrobo, pa sem se odločila, da naju posnamem in objavim, vas pa lepo prosim za oceno
Saj se nama zdi, da je vse ok in sva povsem normalni, igrivi mačici, ampak vseeno vprašam, da bo tudi stari bolj miren (saj veste kakšen je
)

udomačen tiger
nič hudega. Mislim, da sta moji veliko hujši, potem se pa takoooo objemata, da sta čisto zlimani 
udomačen tiger

čvekava papiga
Jordi naša (Gumbi, Miška, Žabica, MikicaPikica) ... najraje te imamo M, T in B

udomačen tiger
skerca ti je v med padla 
udomačen tiger

čvekava papiga

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov