udomačen tiger
*Peggy, *Fergie in Kim

Pot domov je bila ok, oglašala se kot pričakovano ni nič. Doma je najprej šla ven v najini (s fantom) sobi in jo mahnila pod posteljo. Tako da jo je bilo treba ven dat s perotom. Takoj ko ujame perota in jo začneš božat, on začne prest in je že dajala buce ter se valjala po tepihu.

Potem sem jo prinesla v dnevno, da se spoznata z Fonzie. Sonči je bila še v boxu, Fonzie je itak takoj začela pihat nanjo. Pa sem potem vsaki svojo posodo s hrano dala. Fonzi je jedla na enem koncu dnevne sobe, Sonči pa je na pol iz boxa zlezla in jedla na drugem koncu, pod budnim očesom Fonzie. Tako da v istem prostoru zdržita.

Zdaj pa to, kako tiha je Sonči. V bistvu ni več tiha. Prvič se je oglasila ko je vidla reklamo za mačjo hrano po tv. Se je s sprednjimi tačkami dvignila k tv-ju in naredila "mii". To je en tak visok kratek glasek, kot da bi bila na pol papagajček. Potem se je oglasila še kar nekajkrat in to takrat ko je klicala Fonzie! Fonzie se oglaša kot buldožer, piha na vse kar ima vonj po Sonči in leži samo tam, kamor Sonči ni šla. Se pravi se Fonzie boji Sonči, Sonči pa nas in bi posledično šla rada k Fonzie. Zato mijavka. To mijavkanje je res posebno, to je bolj piskanje. In takrat še večja srčica izgleda.

Sonči se je igrala že ful, najbolj se ji je zmešalo ko je miško z meto dobila. To kar poskakuje v leže, pa se zvija kot ena klobasa.

Zaenkrat je vse kul, Sonči je prejle celo sama izpod postelje prišla, ko je moj stopil v sobo, ker je hotla vidit kdo je prišel.

Pa še foto material: