Vespa in Brit

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor So feb 11, 2012 12:33 pm

Vespa in Brit

Takole vam kar jaz odpiram temo, zdaj pa veselo na delo pa fotke nalagat :cupidgirl: .
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

MHC

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So feb 11, 2012 2:05 pm

Re: Vespa in Brit

Žiiiivijo!

Evo nas v Trzinu, na tale mrzel siv dan, družbo mi Vespa in Brit delata na postelji pod kovtrom na laptopu in predeta že dve ure skupaj :yahoo: Vespa sicer vsake toliko naredi en krog, da prečekira če je vse na svojem mestu, potem pa pride nazaj.
Sicer vsi skupaj super shajamo. Mucka sta krasna, crkljiva in mehka, grozno prijazna in lepo vzgojena, se vidi da sta se super mela pri Urški. Spita 3/4 dneva, ponoči pa preurejata stanovanje. Drug na drugega sta grozno navezana, res prava kolega, mata navezo 24/7, med sabo se tudi malo mrcvarita, dolgčas jima ziher ni.
Sicer, priznava, veliko premalo skačeva okoli s fotoaparatom za njune momente, ampak nekaj jih pa imava. Kvaliteta je pa bolj tako tako :D

Se bova še javljali, Urška tebi pa en velik mijav od tamalih :)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So feb 11, 2012 6:19 pm

:welcome:

Super, da ste tukaj, ta dva sem tudi jaz imela čast spoznati pri Urši in sta res prekrasna mačkončka. Me veseli, da ju bomo še videvali. Razkomotila sta se čisto, vidim :good:
Dogs have Masters. Cats have staff.

MHC

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So feb 11, 2012 6:28 pm

Krasna muca sta, res :) Pojavili sva se pa tu zato, ker se res vidi, da muce nekatere forumašice že dlje spremljate, pa glede na to, da sva jih odnesli tako na hitrico, je skoraj dolžnost, da se malo javimo :)
sicer pa ja, zdej sta že čist domača, prva dva dni smo se sicer skrival pod elementi in ven prišli samo ponoči. Ta tretji dan sta že lezla naokoli in prišla zraven, zdaj sta pa sploh čisto superca, komot in scarkljana. Trenutno imam priliko ju gledat, ko mi ležita na postelji in drug drugega umivata, zraven pa predeta - kar pa sicer delata čist skos in naglas! se jih sliši čez celo stanovanje :)

nove fotke pridejo kmalu, bomo probali malo bolj kvalitetne naredit :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Ne feb 12, 2012 10:52 am

:kiss: <3

Ja, ja, na vzgoji smo hudo delal :mocking: za predenje imata pa poseben talent. Se mi zdi da sta oba zrasla, pa da je Vespa še bolj košata, se vidi da se imate vsi lepo. Vesela!

:good:
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

MHC

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne feb 12, 2012 12:32 pm

Se pozna, ker sta prav gosposka (večino časa :lol: )

Za Vespo se mi zdi, da je širša vsakič, ko jo vidim :D on je pa že skoraj kot čisto odrasel muc.
Sicer pa, kot že omenjeno, sta s tvojim na inšpekcijo vabljena kadarkoli :D

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov