udomačen tiger
Kraj: Celje
Čarli
Vse skupaj pa se je zgodilo nekako takole: takrat sem prvič prišla na spletno stran Mačje hiše, ogledovala sem si muce, ki so bile na razpolago, vendar ne z namenom da bi kakšno posvojila, takrat pa so me pritegnili slepkoti; to v kakšnem stanju so jih našli in preobrazba od zapuščenih napol mrtvih muc pa do pravih lepotcev me je naravnost fascinirala, eden pa me je pritegnil še prav posebej: RAY CHARLES, danes Čarli. Prevzel me je tudi sestavek, ki ga je napisala gospa Janja, skrbnica Čarlija, in naslednjih njenih besed ne bom nikoli pozabila "Tudi ljudje nismo popolni, tudi od nas jih ima veliko kakšne okvare, hibe, nismo najlepši, pa vendarle nas večina ima svoj dom, v katerem smo ljubljeni...."
No Čarli me je v mislih preganjal kar nekaj naslednjih dni, nakar sem si morala priznati, da tega muca hočem imeti, da mu želim dati dom v katerem bo ljubljen, varen in preskrbljen do konca svojega življenja. Seveda sem morala takrat še pregovoriti svojega moža, ki je bil takrat malce proti, danes pa je njegov veliki ljubljenček in N°1

Nek človeški gnoj ga je grdo zavrgel, ga pahnil v situacijo, ki mu je vzela vid, k sreči pa so ga našli dobri ljudje in mu pomagali, da je našel svoj dom in svoj kavč in da danes na polno uživa, kot bi se še spomnil, da vedno ni bilo tako.
Hvala vsem v Maji hiši, ki ste delali in se trudili s Čarlijem in ga naredili tako enkratnega mucka, jaz in moja družina bomo pa poskrbeli, da se mu nikoli več ne zgodi kaj hudega.
Tukaj pa je en filmček, kako se ima Čarli pri nas
http://www.youtube.com/watch?v=RoTebsm11XY