nevidna bolha
Yoshi in Mila (prej Lucy)
Končno smo tudi mi naredili svojo temo, da vam malo pokažemo kako fino se imamo

Včeraj je minil ravno mesec dni odkar sva z mojim dragim sprejela najboljšo odločitev

Kot nama je že skrbnica povedala, sva pričakovala, da bo Yoshi prodana duša še isti večer, ko bo prišel v nov dom, Mila pa bo rabila dlje. No, že prvo skupno jutro sem se res zbudila z Yoshijem razmazanim čez cel obraz, Mila pa je celo noč raziskovala okoli. Poskusila sva biti čimmanj vsiljiva in jima dati svoj čas in mir in obrestovalo se je. Mila je v slabem tednu prevzela Yoshijevo vedenje in postala mačja maza brez primere.
Napredek se je zgodil tako hitro, da se po enem mesecu niti ne spomnim več (pa verjetno tudi onadva ne) kako sta sploh izgledala rahlo prestrašena. Kraljujeta po celem stanovanju, spita najraje kar med nama (imata svoj povštrček), obvezno pa na postelji, čez dan se vsaj dobri dve uri podita gor in dol in izvajata mačje vragolije, veliko se igramo tudi skupaj, se stiskamo, lupčkamo in smo nasploh pocukrani, hihi

Mladička pridno rasteta in izžarevata zdravje in zadovoljstvo. Ni lepšega kot videti, da si živalci omogočil življenje, ki si ga prav vsaka zasluži!
Mila in Yoshi nama lepšata vsak trenutek in težko opišem kako zelo se imamo radi in smo navezani en na drugega

Najlepše se zahvaljujem skrbinici, gospe Meti, ki nama je odgovorila na (predvsem moje) tisoč in eno vprašanje, nama še vedno nudi takojšnjo pomoč, ko jo rabiva in predvsem, da je za najina ljubčka tako lepo skrbela dokler nista prišla v čisto svoj dom!