nevidna bolha
Snaky, Haši & Lina

Naš trio mirna Bosna se ima prav fajn, še vedno sicer velja tiho pravilo, da se ne marajo preveč, a vsaj orng renčanje se je nehalo.
Snaky je naš mali ljubosumnež, še vedno bog ne daj, da bi Haši ali pa Lino božala ne da bi on bil takoj poleg in obe pregnal, da bi svojo glavo nastavil pod mojo roko

Prejšnjo večer je izgubil eno mačje življenje. Že nekaj let imamo ene bambusove rolete in je tako dolgo skakal in plezal po njih, da mu je dol padla vrvica za njihovih dvig in potem je kot podivjan skakal tam naokoli, da mu je dejansko uspelo vrvico navit okoli vratu. Še dobro da je bil za mojim hrbtom. Vrvico sem sicer hitro potegnila narazen, vendar mi je medtem tako močno zarinil noht v mezinec, da sem jaz kričala, ne on. No, pol smo porezali vse špage po stanovanju, ker Snaky res vse najdi. Pol smo se pa eno uro lubčkal

Ajaa, joj, Snaky je nor na joto. Zadnjič enkrat sem jo skuhala in nisem mogla pojest, pa sem jo dala na dno hladilnika v en pisker. Od takrat Snaky komajč čaka, da se odpre hladilnik in takoj je s celo glavo v tej joti. Očitno se rad prečiščuje in posti. Zdaj tud že njemu umivam tazadnjo, ker je videl, da je tako pri Haši in Lini, pa si je mislil, zakaj bi si potem jaz sam rit umival, če imam polni penzion?

Lini gre drugače vidno na živce, si misli, da je mali slinavec

Sajonara do prihodnjič