nevidna bolha
HAŠI IN LINA
Haši, ki ima rada večje udobje, pa na ležalniku.
Obožujeta vse, kar šumi, še posebej razne papirnate vrečke, najraje pa imata ogromno vrečko iz IKEE. V njih spita, jih prevračata ... Kupili sva jima ogromno igrač, od plišastih tunelov, praskalnika itd., za katere se sploh ne zmenita, samo da imata vrečke!
Obožujeta vodo. Praktično ni situacije, ko bi se znašel sam v kopalnici, saj sta obe takoj v umivalniku in čakata, da se odpre pipa. Potem pijeta, s tačko špricata naokoli. Lina je najbolj nora na kopalno kad. Ko ni vode, v njej spi in se meče po hrbtu, ko se kdo kopa, pa vsa živčna hodi po robu gor in dol in razmišlja, kako bi se kopala, ne da bi bila mokra.
Zanimivi sta tudi, kar se tiče hrane. Nekega jutra sem na hladilniku odkrila vrečko s toast kruhom, kjer je bila zgornja četrtina popolnoma pojedena, tako da zdaj ves kruh skrivam. Lina mi je tudi že ukradla potico, najraje pije vodo iz mojega kozarca ...
Haši je zelo zabavna. Večino dneva prespi, ko pade tema, pa se ji zmeša. Začne tako rjoveti in kričati, kot da jo kdo lovi, potem pleza po stenah, teka sto na uro po stanovanju, Lina pa jo samo gleda.
Skratka, imamo se pestro, muci sta odlični in zdravi kot dren.