nevidna bolha
Gremla
Sprva, ko smo Gremlico pripeljali domov in odprli vratca transporterja, je navihano ovohavala prostor okoli nje (je pa trajalo nekaj minut, da je izstopila).
Ker smo jo domov pripeljali okoli osmih zvečer, sem ji takoj ponudil vodo in vzorec briketov, ki mi jih je dal njen skrbnik (Hvala!), a je to ni nič zanimalo,
saj je takoj pretaknila vse kotičke v sobi, na katero smo jo omejili. Še posebej sem se potrudil ji čimveč ponuditi roko in jo pobožati, vendar sem odkril,
da bo v naročju samo, če ona tako želi

Ko sem šel spat, sem jo slišal, kako je hodila naokoli, potem pa nič več. Ob dveh zjutraj pa me je zbudila, kajti ravno takrat se je odločila, da se mi bo pridružila
na udobni vzmetnici, saj je skočila gor, se naslonila name in predla, kar je bilo zelo

kupiti kvalitetnejši pesek

nakar je ni bilo nikjer moč najti. Zelo me je bilo strah, da nisem bil dovolj previden (čeprav sem zaprl vhodna vrata takoj, ko sem odšel ven) in smo jo iskali po hiši in okolici
slabo uro. Nato sem se odločil potegniti eno izmed postelj stran od zidu in za njo je bila Gremlica, ki je mirno spala kljub našim pozivom

Se pa še vedno malce prestraši vsakič, ko kdo odpre vrata in vstopi v sobo. Vendar pa še ni pripravljena na raziskovanje drugih sob, kajti danes sem imel več kot dve uri odprta vrata sobe in
si ni upala pokukati izpod postelje. Upam pa, da se bo kmalu navadila na naš dom in da se bomo imeli dobro skupaj.