Pikabu

Se vam javljam, ker sem na interwebsu videl, da vi pomagate živalim. No, jaz sem pa žival in rabim pomoč! So mi rekli, da bo moja lepo skrbela za mene. Da bom imel udoben kavč. Da bo dobra hrana. Phew. Nič od tega. Hrane ne dobim sploh, me je dala na dieto

Kavč je jako neudoben, moram spati pod njim ali pa na fotelju. Ta tud ni bog ve kaj, preden vprašate. Moja pa, skrbi ja...
Ne dovoli mi, da bi hodil po mizi, ne dovoli mi na balkon, jezi se, ko "kradem" smeti (tako ona temu pravi

), zadnjič sem čisto slučajno in popolnoma po pomoti razbil nekaj steklenega (nisem jaz kriv, če je stalo na robu police

), je tulila na ves glas. No, danes sva imela ritual krtačenja. Tisto še gre, je fajn. No in pol ona moje dlake zbere v kupček, jih odloži tam nekje in oddide. Se mi je tisti kupček dopadel, pa sem si ga vzel in se z njim začel igrat. Sej so moje dlake, ne? No, pa ni bilo preveč zabavno, ko je prehitro razpadel. In pride moja nazaj in spet začne tulit in me kregat in... Dajte mi povedat, vi ko tu pomagate živalim...od kdaj se maček ne sme igrat s SVOJO dlako? Nosil sem jo...sej niti ne vem več kako dolgo, pol pa naenkrat ni več moja, ker se je gospa spomnila, da me bo skrtačila?

Nedopustno! Je tu kakšen odvetnik, da mi pomaga? Jaz z njo ne morem več živet!
Evo no, tu sta še dve sliki, za dokaz, da sem še živ. Komaj, ampak še.

V upanju, da mi boste dejansko pomagali, vas lepo pozdravljam,
vedno bolj suhi Softy