Kot sem obljubila, se Mao oglaša iz čisto svojega kavča - no, čisto svojega ne, saj si ga mora revež deliti še z enim kosmatim in dvema malo manj kosmatima bitjema

Kot je že gipsy povedala, ima družbo mladega mucka Viktorja. Po dveh dneh sta seveda še daleč od najboljših prijateljev, ampak počasi napredujemo. Z Maotove strani je veliko pihanja in renčanja, Viktor pa ga veliko preganja. Zgleda, je ugotovil, da živalca ni prišla samo na obisk, ampak bo kar tukaj ostala

Je bilo tudi že nekaj "playfightov", večinoma pa gre zares, ampak bo že, baje se mačke vse zmenijo

Drugače je Mao pravi srček, zelo radoveden, veliko raziskuje, vse ga zanima. Je tudi velika maza, cel čas pleza po meni in me liže po obrazu, kot kuža. Pravkar skače po meni in po tipkovnici, tako da mi zelo otežuje pisanje

Zanimivo je, da je poleg vseh možnih igrač, najboljši prav lasten rep, hehe. Skromen muc, ni kaj

Ampak kako pa ta mini muc prdiiii, ufff, se lahko marsikatera veliko večja mrcina skrije pred njim, hihi

Ja, pravijo, da je strup v majhnih stekleničkah.
Slik pa še ne znam pripeti, bom prosila gipsy, do naslednjič pa se bom naučila, obljubim

So pa iz telefona, tako da so malo slabše kvalitete.