Sonček, Kushi, Ita in angelček Puhi

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To dec 17, 2013 12:26 pm

Re: Sonček, Kushi in še Puhi

Jagodka, zdajle ti je neskončno hudo, vem. Vzljubila si mačje bitje in že se morata posloviti.Bodi z njim, crkljaj ga. Jočem s tabo.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To dec 17, 2013 12:28 pm

Ubošček Puhi in tisti, ki ga imate radi. :angel:
Pri vsej radosti, ki jo nudi skupno življenje z mucami, so trenutki spoznanja, da se bo treba za vedno posloviti od toplega kosmatega bitjeca, tako zelo boleči in žalostni. In nikoli jih ne prenehaš pogrešati, imeti rad. Nikoli! :'(

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor To dec 17, 2013 12:44 pm

Vedno znova si ponavljam, da ne smem biti sebična in ne misliti nase in na moja čustva, pač pa na Puhijevo počutje. In se tolažim s tem, da vsaj trpel ne bo več. Ker vidim, da mu ni fajn, itak. Jaz se bom že pobrala, imam doma še dva sončka - dejanskega Sončka in pa še Kushija ... se mi zdi, da tudi če človek ve, da se bo moral v kratkem posloviti od svojega ljubljenčka, da se na to pa res ne more pripravit. Mogoče sem bila prejšnji teden celo bolj pripravljena kot sem danes, ko res nisem. Ampak je treba, ker mu ni prijetno, same kosti so ga, pa trebuh ... in je bogi. Pa dvomim, da bi se od zjutraj, ko sem ga videla, pa do potem, ko ga bom spet videla, lahko kaj tako drastično spremenilo, da bi popravilo celotno situacijo.
Želela sem mu dati topel in ljubeč dom s super mačjo družbo ... trudila sem se po svojih najboljših močeh. In se sprašujem, če bi bilo kaj drugače, če bi ga prej peljala na pregled ... pa se opominjam, da si ne smem tega delat, ker bo samo še težje.
Ah ja, danes bo še težak, dolg in žalosten dan.
Hvala vsem za podporo. Mi odleže, ko vidim, da še obstajajo ljudje, ki me razumejo. No, pa saj sem konec koncev prisotna na forumu, kjer se pomaga živalim. Taki ljudji so vedno dobri. Tako da hvala <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 17, 2013 12:48 pm

jagodka85...ne vem, če ti bo v kakšno tolažbo, ampak jaz si še zdaj očitam, da dobrih 5 let nazaj nisem znala pravi čas sprejet edino prave odločitve za mojega prvega kuža... Da bi se poslovila lepo in skupaj - namesto, da je odšel brez mojega še zadnjega poljuba.... :'(

Drži se, mislim nate! :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 17, 2013 1:10 pm

Jagodka....jokam s tabo :'( tako zelo mi je hudo :girlsad:
Ubogi srček Puhi pa je v tem kratkem življenju od vaju oz. vseh vas dobil eno samo ljubezen, zato kar brez očitkov :praising: <3 imeli boste enega angelčka več, ki bo pazil na vas :angel:

Drži se! Polupčkaj ga še za vse nas, ki smo neskončno žalostni z vami, pa Sončka in Kushija tudi :kiss: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 17, 2013 2:12 pm

Vem, da bo tole bolj slaba tolažba, ampak včasih je edina stvar, ki jo lahko narediš zanje, to, da jim pomagaš oditi. Pa čeprav ti poka srce. :'( Prekleti FIP.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 17, 2013 2:24 pm

Vsi, ki imamo muce, se moramo kdaj srečat tudi s to žalostno situacijo.....ko nočeš da gre, pa veš da mora it . Ti si za Puhija naredila vse, kar si največ lahko in ko ti bo hudo, se spomni, da zdaj zdrav veselo lovi metuljčke po mavrici.
Puhi :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 17, 2013 2:43 pm

ne vem, kaj bi ti lahko pametnega napisala. drzite se :praising: :rose:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 17, 2013 4:50 pm

:kiss: :'( :'( , Puhi, tja, kamor odhajaš, ni več bolečin, saj to veš... :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 17, 2013 6:03 pm

Pa smo ... je dobil pomirjevalo in po petih minutah tako bruhal, da sem še sama skoraj. Sama kri in neki koščki ... in potem je zaspal. In potem sem šla. Nisem mogla biti zraven ob uspavanju.

Puhi, pogrešali te bomo.

Radi te imamo, zelo.

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 17, 2013 6:16 pm

Ah, Puhi, mucek mali :(

jagodka85, žal mi je, drži se.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 17, 2013 6:18 pm

ah :( srečno sonček kjerkoli že boš <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 17, 2013 6:21 pm

Tako zelo mi je žal :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 17, 2013 6:29 pm

Celo pot domov iz službe sem danes prehodila v solzah. Zaradi Puhija, zaradi tvoje izgube in bolečine, zaradi vseh mojih ljubih, ki so morali tja.

Jočem s teboj, jagodka. Mic mali, naj ti bo lepo na mavrici :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To dec 17, 2013 7:25 pm

Tako mi je težko, zanj in zate. :'(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 17, 2013 9:00 pm

:'( :girlsad: :'( sožalje

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To dec 17, 2013 9:27 pm

Tudi meni je žal, za Puhija in zate :girlsad: Nikar si ničesar ne očitaj, saj nisi ti kriva, da je revček zbolel. Imela si ga rada, Puhi je to zagotovo čutil in mu je bilo pri tebi lepo. Če je meni kaj žal, mi je to, da nisem moje srčice peljala uspavat en dan preden me je sama zapustila, bi ji prihranila eno težko noč.. Drži se :angel:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To dec 17, 2013 10:50 pm

:'(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 18, 2013 12:47 am

:girlsad: Žal mi je, resnično! :'( Sem na veterini izvedela, ker prej nisem bila za računalnikom..
Držite se in radi se imejte. :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 18, 2013 6:09 am

Po pravici povedano ... ko sem zaprla vrata veterine za sabo, sem se zlomila. Danes pa čutim olajšanje. Seveda mi je še vedno hudo in bi vse na svetu dala za to, da bi trenutno poleg Kushija in Sončka tudi on mljaskal mokro hrano in mi veselo predel v naročju. Pa ne gre. Olajšanje čutim v smislu, da se ne muči več, da ne trpi več in da mu je lepo tam na drugi strani mavrice. Sem mu naročila, da mora pozdravit vse mačjehišarske muce in se z njimi lepo imet, pa tudi mojega Ficka naj poišče in vse ostale. Če me bo ubogal, ne vem, reči pa ni greh :)

Ah Puhi moj. Sem vesela, da sem te imela v svojem življenju, v mojem srčku boš pa itak za vedno.

SEm se pa trapasto počutila, ko sem se veterinarki zahvaljevala, ker je to v moji navadi, da se zahvalim, če nekdo nekaj naredi zame ... pa sem potem razlagala, da se ne zahvaljujem za to, ker ga bodo uspavali, pač pa zato, kar so naredili zanj ... saj vem, da veterinarji doživijo vse, pa slišijo in vidijo tudi marsikaj, ampak resnično sem se trapasto počutila :blush: (kaj se v takih primerih sploh reče?)

Trixi, oprosti, ker ti nisem prej sporočila, ampak prej nisem imela časa (služba pa to), potem sem pa samo letela domov po Puhija, pa še dragi je šel z mano (in jokal ko mali otrok, ko sva prišla iz veterine brez Puhija) in že sva bila na poti do Ljubljane. Potem pa itak nisem mislila na to, da bi sploh komu sporočila, samo na forum sem napisala, to je to.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov