Tom Tomove dogodivščine

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne maj 17, 2015 6:05 pm

Re: Tom Tomove dogodivščine

Naš lepotec se razvaja <3
Slika
Slika
Slika
Slika
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 17, 2015 7:49 pm

O, sej si zasluži tole razvajanje, uživaj lepotec 8) :kiss:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To maj 19, 2015 2:02 pm

Kako se pa tem živalcam lepo godi! Krasni ste! :good:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To maj 19, 2015 7:17 pm

Hvala Šapka :). Se trudimo, da si vsak dan izkazujemo ljubezen in naklonjenost <3.

Hej, Metina tale naš razbojnik TomTom je prava mehka kepa, ki se nadvse rad prepušča božanju in crkljanju :D. Starejši kot je, rajši se crklja ;).
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So jul 11, 2015 9:38 pm

Ojla vsem,

ker vsi kosmatinčki že spijo, sem se jaz (njihova mama ;) ) spravila za računalnik, da vam napišem nekaj vtisov zadnjih dogodkov, ko so muci pridobili kar naekaj novih pridobitev ;), saj v poletju praznujejo rojstni dan. Pa gremo po vrsti.

Naš mačo TomTom, vam najprej pošilja en lep pozerski pozdrav. Saj jih vsake toliko časa pošilja, a jih ne uspem vsakič fotkat ;). No nekaj sem pa le ujela. Evo ga našega fanta <3.
Slika
Slika

Zdaj pa ena ena pomembna novica :D. Na dveh oknih v stanovanju smo namestili zaščitno mrežo, ki muckoma omogoča hlajenje ob oknu in širok razgled nad vsemi ptički, ki preletavajo našo ulico in dražijo smrčke Miše in TomToma. Včeraj sta Miša in TomTom dobila še praskalno razgledni stolp s skrivalnimi kotički :yahoo: :yahoo: :yahoo: Bravo Trixi in Matija za pomoč :good:. Vi pa si poglejte slikce, ki govorijo same zase :).
Slika
Slika
Slika

Na zadnji fotki je bila še Miša, ki pa ni bogve kako družabna, kot vedno. Se drži bolj zase in se vsakič nekaj repenči, ko jo dvignem v naročje, da bi preverila, če je vse ok z njo, ker je zadnje čase full mirna, skoraj preveč mirna in malo pomulena (rečemo po koroško, ko je muca full zadržana in zaspanega videza). Se pa pride včasih pocrkljat, če me en dan ni in je spet vesela ko pridem nazaj ali pa če sem doma vsak dan, se mačja dama izvoli priti pocrkljati kakšen dan v tednu :S, saj se mora paziti, da ji moje roke slučajno ne bi uničile njeno lepo dlako :girlblush: .

No, TomTom se pa z vsakim letom rajši crklja :). Letos bosta z Mišo dopolnila 5 let. Še na mnoga leta ljubčka moja, rada vaju imam <3 <3.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 11, 2015 10:09 pm

Zelo lepo si to zrihtala, metka! To bodo uživali! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne jul 12, 2015 8:43 am

:clap: Bravo za mrežo, zdaj bodo lepotci samo še bolj uživali. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 12, 2015 2:56 pm

O, to pa so darile :good: . Miša in TomTom uživajta v lepem razgledu :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 13, 2015 10:05 am

O, za tole zamrežitev smo vam pa fouš :girlblush: super je :clap: :good:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So avg 08, 2015 9:02 pm

Čaoo družba,
naši mucki in Pika komaj dohajajo tempu sprememb, ki jih uvajam v stanovanju :D. Nikoli ne bom pozabila kako se je TomTom boril za njegov kavč in tabure, ki sta mu služila kot prostoren praskalnik :D :D :lol: :lol: . Meni pa so zaradi tega siveli lasje in kljub temu, da sem :devil: ni nič pomagalo. Pa sem sklenila, da kavč odstranimo in tokrat je žaloval TomTom in se trudil, da do tega ne bi prišlo :D.

A glej ga zlomka, po nekaj dneh je ugotovil, da je sedaj mnogo bolje ;). Tudi funkcijo praskalnega tunela je pogruntal :D. Prej je mislil, da tunel služi samo za počitek :O, medtem, ko za praskanje obstaja le kavč 8). Pa poglejte kako uživa zdaj :).

Slika

Sprememb pa še ni bilo konec. Včeraj smo od ***** dobili velik paket s hrano in podlogicama za hranjenje. Ljooooj to je bilo doživetje. Včeraj in danes sta TomTom in Miša dobila okusno konzervico s tuno, ki jima je bila tako okusna, da sta kar noter v skledico padla :P :P, še posebej, ker tega ne dobita veliko ampak samo pol male konzerve vsak. Zato morata hitro jesti, da je jima ne zmanjka :D.
Slika

Moram pa vam še zaupati, da sem moje kosmatince tako razvadila, da so prav hudo izbirčni. Sem v Mr. Petu kupila eno hrano (Ontario) z okusom lososa. Pa jima ni šla v slast :(. To je šlo že tako daleč, da je Miša skoraj vsako juto protestirala z nagrbančenim hrbtom, mijavkala in se motovilila pod nogami. Če pa sem jo vzela v naročje, pa je skoraj vreščala. Za TomToma pa sploh ni treba poudarjati, on pa je itak glavni protestnik, če mu hrana ni všeč :D. Zdaj pa imata svojo Sanabelle z okusom noja :), ki jo imata najraje :P :P.
Ljubčka moja kako malo je treba, da sta vesela in zadovoljna ;).

Ša še kratka beseda o Piki. TomTom in Pika se imata še vedno rada, a Piki se ne da več igrati z njim, zato med njima več tako živahno. Pika se je v enem letu zelo postarala in je letos postala že prava priletna dama. Malo ji pešajo tačke, počasneje se giblje in malo bolje je osivela.
Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 09, 2015 8:58 am

Lepo vas je videti in brati lepe stvari. Pika in vsi ostali, bodite zdravi in uživajte še naprej. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 09, 2015 5:09 pm

Zelo lepo si jim uredila :)

Koliko pa je Pika stara?
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne avg 09, 2015 9:33 pm

Pika ima sedem let. Ni še ful stara. A težka preteklost in velikost psa naredita svoje da se prej stara.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 15, 2015 8:11 pm

Zdravi bodite oz. ostanite, srčki...lepi ste že itak <3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe avg 21, 2015 2:42 pm

Čaoo družba kosmata in dvonoga :cat:
pa mi je uspelo priti do računalnika mijav mijav ;). Bilo je tako vroče, da še dihat nismo mogli, pa ga mama enostavno ni prižigala. Rekla je, da se ji ne ljubi. Je pa mimogrede enkrat rekla, da vam je napisala nekaj besed, ko smo mi spali.

Ja, jaz tudi imam kaj za povedat 8), pa kar začnimo. Odkar je v stanovanju več prostora, imava z Mišo več možnosti, da se loviva, ali bolje rečeno, jaz jo lažje lovim, ker ni več preprek, da je ne bi mogel najti :D. S Piko se dobro razumeva, se pa ne več tako divje igrava, ker se Piki ne ljubi, si pa dajeva poljubčke in poliževa se, da si izkaževa najino ljubezen :) <3 <3.

Mama naju z Mišo zadnje čase full razvaja in crklja z mokrimi dobrotami. Mnjam mnjam :nyam: konzervice :nyam: vrečke z meskom :nyam: :nyam: Hvala mami :). Midva z Mišo kar padeva not :D
Slika

Papa vsem in se slišimo :cat: TomTom

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 21, 2015 8:19 pm

:) Pridna mama, pridna mucka in pridna Pika. :girlyes:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne avg 23, 2015 11:49 am

Tu pa je ena ljubka fotka, mojih srčkov <3 <3
Slika
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne avg 30, 2015 7:38 pm

Neverjetna in full velika je Ljubezen mojih kosmatinčkov <3. Danes sem jih videla po dveh dneh, ker sem bila na družinskem praznovanju. Nazaj sem prišla vsa utrujena, neprespana z obupnim glavobolom. TomTom in Pika sta me veselo pričakala pri vrtatih, nato pa sta mi nudila vso nežnost in pozornost ;).
Pika mi je talala poljubčke, me božala s tačko in mi bila skoz za petami. TomTom pa mi je s svojim jezičkom masiral in umival bolečo glavo ter učke. Bil je res nežen in tudi on mi je bil skoz za petami, če sem morala kaj hoditi po stanovanju.
Med skupnim počitkom na postelji, se nam je pridružila Miša, k je dovolila, da jo božam in malo pocrkljam. Res vsi trije so bili neverjetno prijazni tako, da me je bolečina in omotica čez nekaj časa minila :).

<3 <3 <3 zlati ste ljubčki moji, rada vas imam :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 30, 2015 9:33 pm

Kosmatinčki so res najboljš zdravilo :praising: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 31, 2015 10:44 pm

Radi se imejte še naprej <3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost