Re: Yoda in Leia (nekoč Jakob in Žana)

Muce, ki so našle svoj dom.
Moderatorji: helena, renata, gipsy

udomačen tiger
Kraj: Kranj

Pa Yoda je tudi dal svoj blagoslov
Je zlezel v naročje in ju "potrdil" 
Debela nista, sta pa ogromna. Vsaj po moje
Potem včasih malo pozabi nanjo pa mu jo Leia odnese in potem gre revež poklapano sesat svojo ljubo zeleno dekco (nimamo vijolične, je hišni svet soglasno sklenil, da je ne rabimo
). No, danes zjutraj mi je to krasno žogico prinesel v posteljo. In potem renčal, ko se poskusila vstati 

Ko grem iz prostora, me čaka pred vrati, da se vrnem. Zadnjič sem do ene treh zjutraj pekla piškote (pa ne, ker bi jih toliko spekla, ampak sem se jih tako pozno lotila
) in je ves čas vztrajala z mano, potem je pa cel dan prespala
Obiskov se strahovito boji, sesanja pa tako zelo, da je pred kratkim s svojim jokom preglasila sesalnik (in s tem, da sem jaz sesala v spodnjem nadstropju, ona pa je jokala zgoraj ...)
(kvaliteta seveda vrhunska, ampak si boste že predstavljali
)
udomačen tiger

udomačen tiger

udomačen tiger

udomačen tiger
.
udomačen tiger

udomačen tiger
pola je napisal/-a:Kaj pa moja kolegija, ki ima mojega Luna (9 kg) in Zmagičinega Lukca (8,5 kg). Pa sploh nista debela.

Ker ona je tudi res ogromna, pa se mi ne zdi debela.

udomačen tiger
pola je napisal/-a:moji, moji....![]()

A mata s Tjasko tudi kaksno takole koreografijo? 
udomačen tiger
Leia je napisal/-a:Oaza, ves daA mata s Tjasko tudi kaksno takole koreografijo?
...tkole mičken pošetkava, pol se pa ona kar s celega na tla vrže (sam res, ej, mene prou zaboli) in se razteeeeeegne in buhico nastavi za čohanje....ah bonbonček! 
udomačen tiger
taperverčki je napisal/-a:pola je napisal/-a:Kaj pa moja kolegija, ki ima mojega Luna (9 kg) in Zmagičinega Lukca (8,5 kg). Pa sploh nista debela.
Če nista bajsija, morata biti pa res že bl v maine coon dimenzijah. Če bi v živo videla take velikane, bi bila najbrž takole![]()
![]()
. Ironija je pa ta, da ima kolegica 150 cm in 40 kg in ko prime katerega v naročje res smešno izgleda
Leia je napisal/-a:Pola, koliko pa jih ima Maggy? Če ni skrivnost, ko govorimo o damiKer ona je tudi res ogromna, pa se mi ne zdi debela.
No, saj na tista osemkilska orjaka se spomnim, ko se pogovarjamo o mačji teži, pa sem pomirjena
) in ob Maggi (lej kakšen ogromen mačkon
). Ljudje božji....ima roza ovratnico, kaj naj še naredim, da ne bo izgledala možača
.
udomačen tiger

pa joj no, sej nismo na kmetih, naši mački so družinski člani in zastopijo na ime. 
) ali Yodi
in Mucamuca ... No, danes je pa navdušeno pritekla, ko sem ji rekla tečka (ker me je minuto prej "pretepala", ko sem jo božala
)
wow, mi smo šele na pol poti
), že zdaj namreč zleze v vsakogar in na vsakogar in je še vedno prepričan, da ima trikrat manj kilogramov
No, bomo obdržali pa samo najbolj pogumne obiskovalce 
) Takle je naš novi doma narejeni praskalnik: 
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov