Moje zlate mačje punčke in gentleman

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 29, 2013 8:10 pm

Re: Matejka in Ula skupaj na postelji

Ja, Metina, dokaze rabimo, Loti Pupa, pa tvoje tudi :P .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 29, 2013 9:12 pm

:D ja, mene je prav treba prosit za slike, ja :mocking:

zadetka moja zlata
Slika
Slika

Zadnjič, ko sem se vrnila domov, sem našla prevrnjen stol in sem si mislila, kaj hudiča sta pa počeli, babnici nori :fool: :girlblush: ...a zdaj je jasno :girlyes: Matejka je osvojila novo športno disciplino - plezanje in visenje na naslonjalu :D prej nikoli ni bila gor, zdaj pa ves čas visi gor :D :good: obvlada :P
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 29, 2013 9:29 pm

Hvala :girlblush: .
Krasni kot zmeraj, športnici zadeti :kiss: :kiss: .
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne dec 29, 2013 11:17 pm

Loti Pupa je napisal/-a:Leia, tudi tebe je bilo lepo spoznati <3

Metina, škoda, ker nisva bili istočasno ;) A so tvoji tud tutko takoj raztrančeral?! :fool: :D mojimdvema se še kar dogaja, samo zaenkrat je Uli še ni polulala...mogoče nam bo pa ratal nehat :angel:
Aja, pa Metina.....dokaze rabmo :girlblush:

Heeeej Loti pupa, a Ula še vedno lula??? Pa taka fina mačja dama :O :O :O, res neverjetno :O.

Pa pobožaj svoje punce in povej jima, da, ko sta se šla Miša in Čarli šla akrobacije, sem močno občutila na za mojih zavesah in razmajanem praskalniku :D :D :D. TomTom je Mišo odvadil akrobacij in jo uči divjega teka po stanovanju in elegantnega počitka na moji postelji :P.
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 29, 2013 11:35 pm

Loti Pupa je napisal/-a:Aja, pa Metina.....dokaze rabmo :girlblush:

Evo dokaz :D :

Slika

...in ne, naši je niso (še) strančirali. Najprej jo je Čmoka čist preslinila, potem si jo je prisvojila Nikita in padla v trans, Tinko je pa kavalir in je počakal, da se punci naveličata in potem še on prišel na svoj račun :).
Več dokazov bo pa v naši temi, ko uredimo slikovni material....zdej so prazniki, pa molimo vse 4 od sebe in lenarimo :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 29, 2013 11:42 pm

Koliko tutkarjev v tej temi <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 30, 2013 12:11 am

Jah, Metka, Ula ne lula več tako kot je, se pa še zgodi :S Nazadnje je lulala v začetku novembra, ko sta plezalnik zlomili, pa se je verjetno ustrašila (mene ni bilo zraven), pa ponovno čez dva dni. V tistem času sem tudi zamenjala posip, jaz krivim to ;) kaj je bilo pa zares povod, pa samo ona ve ;)
Tvoj Tom Tom je itak tako priden mucek, da ozavešča ostalo mačkovje :good: ne pa mojidve hordi konjev :D samo ju je luštno gledat, kakšne afne guncata, sosedom pa verjetno malo manj :girlblush:

Metina, hvala za dokazilo ;) :good: Tinko je že res kavalir, a ni čakal zato. On je čakal, da se ti zmigaš in fotoaparat primeš, potem je bil pa on na vrsti :P Pametni, lepi Tinko :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 31, 2013 6:48 pm

Matejka in Ula vam objeti sporočata, da vas imata radi in da vam vsem, kosmatim in nekosmatim, želita nepozabno leto v pozitivnem smislu, naj se cedita le med in mleko <3 (no, to sem dodala jaz, onidve pravita naj se valijo le meski in priboljški :D )

Slika
Matejka z blaženim nasmehom vam želi, da bi tako uživali, kot ona <3
Slika
Slika
Slika

Vse tri vam želimo srečno 2014!!! In HVALA (predvsem Trixi in Heleni), da smo lahko skupaj <3 :*
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 01, 2014 9:45 pm

Zdravo, ljubeznivo in igrivo leto vsem trem :kiss: <3 , Matejči in Uli, vama pa še posebej, da se privali čimveč meskov in priboljškov :nyam: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 01, 2014 11:34 pm

Joj, pa se Matejči res prav blaženo smejčka, lubika, pa njena tačka na Ulini bučki <3 <3 ........ In kičeraj se seveda nadaljuje tudi v letu 2014... :good: naj se kar, sta tako luštni, da ni za povedat in ne za nagledat... :kiss: :kiss:

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če jan 02, 2014 2:31 pm

Ej, ti dve uživaški ljubici si bosta vsako leto naredili lepo, to dokazujeta s svojo vdano mamico. Ljubke ste, vse tri. Igračke male, čist zaljubljene... :D Leto 2014 naj bo odlično za vas!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 2:41 pm

oh <3
še veliko zdravih in veselih skupnih let vam želim :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 2:46 pm

Tudi iz Celja želimo vse najlepše obem Matejkam in Uli v letu 2014. :) :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jan 02, 2014 6:09 pm

Tudi iz posavskih koncev (Ulinih rodnih krajev ;) ) vam voščim vseee dobro v tem svežem letu. :martini:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 7:21 pm

ohhh <3 drage punce, tudi vam čisto vsem le med in mleko, kot je bilo rečeno <3 (za kosmate pa meski in priboljški, a ne :hungry: )
Pa tono ljubezni, do živalic, do soljudi, do sebe :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Če jan 02, 2014 7:33 pm

Kičke lepe, srečno novo leto :kiss: Da bi se tudi v tem letu toliko stiskale in imele rade, pa da bi nas še naprej razveseljevale s tako lepimi slikcami <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 7:41 pm

:fool: se tukaj nekaj topim, namest da bi povedala bistvo :P

V glavnem - jaz mam najbolj skulirane in pridne mačke, sploh pa je najbolj korajžna mačka na svetu Ula! A da ne? Ej, Ula je prespala celo novoletno kanonijado :O sploh je ni zanimalo, kaj se grejo butasti ljudje, ki strašijo živali (nje ne :S ) in mečejo dnar u luft, pa še okolje onesnažujejo :negative: V glavnem, jaz sem bila v pripravljenosti in sem se fejst igrala z njima, da bi ju zamotila, a Ula se res ni rabila zamotit, ker ji je bilo vseeno, igrala se je pa vseeno na polno, da sem na koncu mislila, da bo reva dušo spustila :D
Matejčka je bila pa čisto ok in skulirana, dokler ognjemeta ni poleg pokanja še videla, potem se je pa letela skrit in je čisto pri tleh prah brisala :girlblush: a je vse skupaj trajalo le švoh urco, potem pa je pozabila na vse hudo :good: Tudi zdaj, ko še vedno kdaj poči, niti ne pogledata.
Res ne morem verjet, kakšne korajže imam, pa kakšne pridne kosmatke - najprej mi obe smrekci ignorirata, pol ju pa še pokanje ne zanima :O :clap:
Pred božičem, ko so začeli s tem, sta pogledali ven in nato mene in sem jima samo rekla: nič ni hudega lubice moje, sam idioti se igrajo ;) :D Nekje sem brala, da jih ne smeš tolažit in stiskat takrat, ker dobi potrditev za svoj strah. Jaz sem jima samo nežno prigovarjala in jima je hvala bogu mahalo dol :P

Aja, pa Uli mi je dons spet lupčke talala po obrazu :cupidgirl:, pa s tačko me je po licu pobožala, jaz pa takoj lužca :wacko:
Matejči se pa k meni stiska pa vztrajno dela zvezdice po mojem špehu :D zlatka moja :cupidgirl:

To je to...

KamI hvala enako <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 7:43 pm

Nasmešek <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Če jan 02, 2014 7:49 pm

Super, da ste preživele fronto :good: Mi smo tudi, čeprav je bil Val proti pričakovanjem kar prestrašen takrat, ko je bil ta dolg ognjemet :( No hotla sem pripomnit, da tisto o prepovedi tolažbe ne drži (več ;) ), najbolje je pa itak, da se jih zamoti, tako kot si ju ti z igro (jaz sem pa Vala česala :D ).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 7:55 pm

Smo jo dobro odnesli, a ne ;) Ker berem, da je bila vsepovsod panika, revčki majhni :girlsad:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov