Moje zlate mačje punčke in gentleman

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 24, 2013 8:57 pm

Re: Matejka in Ula skupaj na postelji

a ja, pa lepo preživite tale božični večer....topline vam ne manjka.... :kiss:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To dec 24, 2013 10:00 pm

Kako lepo vzgojeni punci, ne samo smrečici, še darila ostanejo nedotaknjena :O Lepo se stisnita na tale prav poseben večer :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 25, 2013 1:37 am

metina je napisal/-a:Wau, ti si bila pa pogumna s tolkimi okraski :O . Saj kar ne morem verjet, da Matejke in Ule ne zanimajo, mogoče pa še čakata na primeren trenutek ;) . Jaz sem šla letos kupit najmanjšo smrekco z največjim podstavkom, gor so leseni okraski, na lučke pa nisem upala niti pomislit. Okraske pridno mečejo dol, smrekca se pa še drži, mal postrani, ampak stoji pa le :D .
Vidim, da sta Matejka in Ula res pametni muci, jih zihr bolj zanima kaj je pod smrekco, kot kaj visi na njej :girlyes: :girlyes:

Jah, jaz sem šla na vse ali nič :D Par dni sem študirala, če bi postavila ta veliko smrekco in jo privezala, za kakšen dan pustila brez okraskov ali sem in tja kakšnega....pol sem si pa rekla, ah, jaz bom kar tamali dve postavila, zalepila in kar bo, bo. okraskov imam itak cel kup, sem pač izbrala take, ki se ne uničijo ;) Za tiste plišaste medvedke, ki jih imata onidve, sem bila prepričana, da bodo zjutraj po celi kuhunji, po možnosti razcefrani :D :fool: pa do danes po parih dneh niti eden ni premaknjen, kaj šele, da bi ga sneli :good: pridni punčki sta :girlyes:
Bolj ju matra svetilka z optičnimi vlakni :girlblush: to pa je zanimivo, ne pa ena brezvezna smreka, ki kar čez noč zraste, pa še kičasta je :S

AljaF je napisal/-a: Lepo se stisnita na tale prav poseben večer :kiss:

:D danes sta se že zravsali za darila :lol: ...no ja, saj radi se pa imata ;)

sonja je napisal/-a:a ja, pa lepo preživite tale božični večer....topline vam ne manjka.... :kiss:

Hvala, Sonja :girlblush: Enako želimo tudi vam <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 25, 2013 3:52 pm

Nekaj časa zdej nisem spremljala dogajanja in vidim da zamujam en kup kiča in pocukranosti! :) Ma kok ste ve dobre res! Na prav vsaki fotki je čutit ljubezen in uzivancijo med vami tremi. :cat: Vse lepo še naprej!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 25, 2013 4:07 pm

Hvala :girlblush: enako <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 26, 2013 4:35 pm

Moji kosmati punčki sta takoooo pridni, da ju je božiček z veseljem opazoval :girlyes: Z mano sta pospravljali, pomivali in celo pekli :girlyes: reeees pridni punci, tako sta se trudili, da sta na koncu omagali :girlblush:
Slika
Slika

a se je izplačalo, ker je božiček kar vlekel vrečo za sabo :mocking: vsega sploh ni mogel pustiti pod dreveščkom in je pustil kar v škatli :P
Slika Slika
Slika
Slika
Slika
Imeli smo tudi boj za prevlado, ko sta se stepli za darile :crazy: :fool: ker sta obe hoteli sanke, zdele preci....a je Ula zmagala in je morala Matejči počakati na vrsto :S :D Teli mačkoni so res kot eni majhni otročki :D
Slika
Slika

Kot sem že rekla, ju smrekce ne zanimajo preveč, ju pa zelooo zanima tale lučka :girlyes:
Slika

zanima ju tudi svečnik, ki ga je dobila mama od božička...Uli se nastavlja za model, Matejka pa hoče na vsaj način pogrizti špičke :fool: :D saj potem se vda, ko bentim :D
Slika

Skoraj bi pozabila povedati najpomembnejše...tudi jaz sem dobila krasno darilo od Ule :girlblush: Lubica moja me je prvič polizala po obrazu, najprej po čelu, potem pa tako na trdo po očeh, da sem mislila, da mi ga bo iztaknila :lol: lubica, res...do sedaj se je vedno le noskala z mano, pa blazno rada ima lupčke. Jaz jo ves čas lupčkam, zdaj pa še ona mene :yahoo:
Pa z Matejko se tudi lupčkava, njej pač ne paše toliko, a jo vedno fejst lupčkam ko spi :D <3

Moji ljubici sta res krasni, rade se imamo <3 <3 <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 26, 2013 10:44 pm

O marička, tale Božiček se je pa res potrudil, se vidi, da ju je imel skoz na očeh in ker sta bili pridni, ju je seveda moral pošteno nagradit...no, pa mamico tudi, ker je bila tudi ona pridna, saj nas je celo leto razveseljevala s fotkami najbolj prisrčnega parčka, kar sem jih kdaj imela ali videla... krasne ste, punce. <3 <3 <3 Loti Pupa, a me vzameš za svojo mačkico, jaz bi tud darile.... :P :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Pe dec 27, 2013 8:10 am

O pridni mucki, koliko daril :good: Mi smo jih pa čez cel veseli december razporedili in sedaj mislita, da nista nič dobila :blush: :D Lepe praznike vsem trem :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe dec 27, 2013 9:07 am

Pišuka, to pa je bilo daril, da se reče. :) :good: Vam človek že težko zaželi še več sreče, kot je že imate, ampak "od viška glava ne boli". Imejte se radi, uživajte skupaj, pa zdravi ostanite! :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 27, 2013 12:36 pm

:good: Srečkici! Jaz bi tudi bila vaša mačka. :kitty:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 27, 2013 1:08 pm

Hvala, Sonja <3

Drugače pa ste seveda lahko moje mačke :lol: ....ampak se ni treba posebej preobraziti, saj so tudi dvonogi deležni kakih dobrot :P
3/4 papice od Ule in Matejke je še v škatli ostalo :girlblush: tko to zgleda, ko skupaj pretiravata mama in Božiček :D nevarna naveza :P
Vse dobro želimo vsem <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 27, 2013 4:27 pm

Srečkici pridni, zdej se pa fajn sankajta, da pokurita vse dobrote v želodčkih :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 27, 2013 4:37 pm

Sem imela kar malo slabo vest, ko sem zlicitirala sanke. :girlblush: Zdaj, ko pa vidim, da je Matejkino pismo Božiček vseeno prebral in upošteval, mi je pa kar odleglo. :)
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So dec 28, 2013 7:42 pm

Mačke male... super vam je! <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 28, 2013 9:21 pm

Renata, samo brez slabe vesti ;) Božiček vse vidi in vse ve, seveda je Matejka dobila kar je naročila, pa čeprav ji je to potem Ula izmaknila :D

Danes sem bila na stojnici DZZŽ Kranj, pa sta dobili še eno tutko :girlblush: koliko enega veselja in grizenja :D Ula jo je pregriznila v momentu, samo da se je gor zvalila :fool: (pa samo 4 zobe imaaa :O )
Buči dve moji :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So dec 28, 2013 9:33 pm

Ježešna mama Loti Pupa te tvoje biserčke pa res razvajaš z božčki in njegovimi darili :).
Saj prav, uživajte v teh radostih :) <3 in :kiss: vsem :rose:
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 28, 2013 9:41 pm

:D če sta pa pridniiii :girlblush: koga bo pa človek razvajal, če ne kosmate otroke? Dvonogih otrok ne smeš preveč, jih moraš kaj naučiti...muce in kužke pa do koooonca :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 29, 2013 12:02 pm

Hihi, LotiPupa, ampak to so štirje zelo močni in ostri zobki ;)

(Lepo te je bilo spoznat ;) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 29, 2013 2:59 pm

Loti Pupa je napisal/-a:Danes sem bila na stojnici DZZŽ Kranj, pa sta dobili še eno tutko :girlblush:

A, dej, jaz tud in naši so tud dobili tutko :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 29, 2013 7:58 pm

Leia, tudi tebe je bilo lepo spoznati <3

Metina, škoda, ker nisva bili istočasno ;) A so tvoji tud tutko takoj raztrančeral?! :fool: :D mojimdvema se še kar dogaja, samo zaenkrat je Uli še ni polulala...mogoče nam bo pa ratal nehat :angel:
Aja, pa Metina.....dokaze rabmo :girlblush:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov