Amarand in Rea, Leni in Ziggy

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 01, 2014 9:35 pm

Re: Amarand in Rea

Ahaaaa, to moram reči Izi, da bo lepše pozirala: da je za sestrico! :D Madame so namreč nekoliko, no... spremenljive volje, kar se fotoaparatov tiče. Ami pa gleda kot en ris, tam, kjer si stojita nasproti! Če ne bi vedela, da je to en strašno prijazen tigL, bi se ga še ustrašila! :) Ampak OK, saj je šel potem takoj meditirat. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Ne jun 01, 2014 9:38 pm

Samo tele oči pa res lahko hipnotizirajo, če predolgo v njih gledaš, čudovite so <3 no, pa ostali dlakavi prebivalci tudi :D :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 03, 2014 3:10 pm

:girlblush: sami lepotci....budastyle mi pa zmaga, res zenovsko umirjen ;) :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 14, 2014 10:26 pm

Ker sta bila Ami in Rea zadnje tedne še posebej pridna in potrpežljiva, smo si privoščili nagrado. Že skoraj dva tedna je z nami praskalni tunelček, ki ga sicer delita s sostanovalcema, a Rea je zasedla razgledno ploščad in se z nje umakne le, ko se ji res ne da več poležavat, Amarand pa si končno lahko brusi kremplje tako, da se povsem raztegne.
Slika
SlikaSlikaSlika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 15, 2014 9:27 am

Se splača bit priden včas ;) . Pa ne, da sta vidva tolk pridna, da se vsi plišasti ptički še kar držijo praskalnika ? :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 15, 2014 10:26 am

Ja, vsi so še gor, čeprav jih pridno maltretirajo (je pa res, da je eden brez repa :D ).
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Ne jun 15, 2014 12:48 pm

Joooj, uživači tiglasti <3 Daj povej, a je tale praskalni tunel primeren tudi za mačke večjega kalibra? Jaz že dalj časa razmišljam o nabavi, ampak me skrbi, da 1.) bo notri lahko šla samo Prada ali 2.) bom morala (večkrat) dnevno imeti reševalne akcije, ko se bo kateri od bolje rejenih zataknil :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 15, 2014 1:58 pm

Ja, povsem primeren je tudi za velike mačke, gresta oba brez problema noter in, ko je treba, tudi ven :D . Čeprav Rea je najraje kar na vrhu, Amarand se pa z vsemi 4imi obesi na praskalni del in je srečen ;) . Jaz pa tudi, ker je zadeva dovolj težka in stabilna, da se ne prevrne skupaj z njo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 15, 2014 3:43 pm

Tole je pa meni tudi zelo všeč...ko bom velika, bom tole nabavila :P Uživača dva :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 02, 2014 1:14 pm

Vsi vemo, kdo pleše, kadar mačke ni doma. Ko pa jaz odnesem pete, se gredo mačkonarji 4 v vrsto ;) .
SlikaSlika
Amarand se je zavoljo ljubega miru umaknil na najvišjo poličko.
Slika
S svojim pomanjšanim dvojnikom.
Slika
Pa še Simba in Rea
Slika
Slika
Menda so v okrnjeni zasedbi že točili solzice pred skorajšnjim razhodom, čez nekaj dni jim bom pa še jaz pomagala ;) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 02, 2014 1:20 pm

:D jaz bolj švoh vidim, pa sem se na prvi sliki že zgrozila, da imaš 8 mačkov, pa vsi isto pošlihtani :O :lol:

Krasni so, naj uživajo skupaj do razhoda, pol bodo pa en cajt poplave in življenje se bo postavilo v stare tirnice... (to bolj sebe tolažim, kot tebe :girlblush: )
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 03, 2014 9:17 am

O, šapica je nazaj. :clap: Velkom bek :greeting:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 03, 2014 9:50 am

Fenk ju :D . Medtem ko me ni bilo, so v našem stanovanju začeli prirejati mačje dirke (beri: Gala je prava patronka za Simbo, v bistvu on celo prvi omaga :P ).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 03, 2014 9:55 am

Tole pa zveni kot dober obet za harmonijo v skupnem domu. :good: Držim pesti, da ti bo poplave po ločitvi lajšalo ogledovanje fotk dveh srečnih mačkov v tistem tapravem Za Vedno Domu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 10, 2014 12:23 pm

Danes zjutraj sta se Simba in Gala poslužila Heleninega charterskega prevoza in odmijavkala (vsaj za Galo sem skoraj prepričana, da je imela kaj za povedat) proti Ljubljani. Zato smo jima včeraj zvečer pripravili trava party!
Slika
Slika
Party se je skoraj predčasno končal, ker je Amarand po nekaj minutah opazovanja mladincev, kako se trudita prežvečiti travo, pa jima nikakor ne uspe, milo rečeno popenil in začel deliti klofute. Smo ga pomirili in mu razložili načela permisivne vzgoje ter nadaljevali z žurko.
Popotnika sta preverila sedeža (in bila z njima dovolj zadovoljna, da sta ju zjutraj ponovno prostovoljno zasedla :good: ).
Slika
Igračke, jaz vas bom takooo pogrešal (mali, ne verjamem, ob novih boš tele ostanke hitro pozabil).
Slika
A že gremo?
Slika
Pa zdaj?
Slika
In sta šla. Verjamem, da se bosta imela zelo lepo in nas ne bosta pogrešala. Mi ju pa bomo, vsaj še malo.
Amarand in Rea sta za nagrado, ker sta tako pridno prenašala najstniške izpade, dobila vsak svoj baldrijanov žakeljček, tako da se žur nadaljuje. A je bolj zabavno, če nas žura več ;) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 10, 2014 12:46 pm

:clap: vesela za mladino :clap: ...pa malo manj za vas, ki ostajate doma :girlblush: :praising:
Upam, da boste prav vsi tole selitev junaško prenesli <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 10, 2014 2:03 pm

Srečno Gala in Simba, uživajta v skupnem življenju <3 . Ostalim žalujočim pa :praising: , fajn se crkljajte, da čimprej prebolite tole slovo :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 23, 2014 10:18 pm

Ami sanjari o počitnicah nekje daleč, kjer rasejo olive v barvi njegovih oči in ni malih vsiljivcev.
Slika
Rea bo s pakiranjem še malo počakala.
Slika
Kako to misliš, da nisem prav obuta?
Slika
Meni se takole ne zdi prav.
Slika
Bom pa bosa :P .
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 24, 2014 11:33 am

pa sej res: vsak pošten muc rabi dopust. naši že komaj čakajo, da greva, da bodo lahko jezni na naju, ko prideva nazaj :P
prelepa sta <3
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 27, 2014 9:41 pm

Še vedno smo tu ;) .
Slika
Slika
Slika
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten