Al Capone je zdaj Maksi.....

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 24, 2012 8:48 am

Re: Al Capone je zdaj Maksi.....

:) Interne info so...: "se večino časa dobro prenašata, jesta skupaj brez prerivanja, spita na istem kavču - kak meter narazen, Micino pihanje je čedalje manj pogosto - kadar sta oba naspidirana".
V glavnem, nobene panike, to je vse OK, še niti 7 dni niso skupaj. Še bomo kičaste fokte gledali, komaj čakam. :good:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So mar 24, 2012 9:23 am

Bom še kej slikala ja, sm sta tko živahna, da jih ne ujamem:) Zdle se že podita brez pihanja, sta pa oba našopirjena ko dve veverce :)
A meow messages the heart. - Stuart McMillan
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So mar 24, 2012 12:31 pm

Tole je po moje začetek ene kičaste zgodbe. :)

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So mar 24, 2012 4:19 pm

Neki znano mi je to! Go Al Maksi, GO! 8)
Kaya and Cal are ANGELS with whiskers :kiss:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne mar 25, 2012 10:03 am

Hehe, sej sta hecna :lol: :lol: :lol: ...Sm občasno je pa cviljenje pa dretje, ko se že mau preveč divje igrata.....pol jih pa narazen dajem, ko kak sodnik pr boksu :nyam:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To mar 27, 2012 8:06 am

Evo tko. Hierarhija vzpostavljena, Mici je šefica (kdo bi si mislu), nč več pihanja, zdj sm še čakam, da se bosta stiskat začela.... :D :D :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 27, 2012 8:09 am

A takooo? Mora bi pa res gajstna, tale Mici. :D
No, kot poznam Maksija, se on prav nič ne sekira, če ni glavni, saj je velik flegmatik in optimist. :good: Go, Maksi, go! :clap:

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To mar 27, 2012 8:30 am

Samo v vednost...Mici je šefica in bo ostala! 8) Moja Kaya je bila tudi ena plašna deklica, potem se je sestavila v renčačico, pihalko in Cala je večkrat skloftala. Nato se je umirila, Cal je cel divjak, romantik, igralček, Kaya ga ima pa nadvse rada kljub klofutam, ki jih občasno deli. Saj vsi vemo...maček s stilom se lahko dela podrejenega in potem dobi maksimalno od muce in sužnjev...
...kaj si pa misli, je pa druga zgodba. 8) Ja, taki so kosmatinci...lubčki naši! :kiss:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr mar 28, 2012 11:03 am

Ja naša Micka je majhna ampak huda :P :P :P (strup je v majhnih flaškah pravjo)....Sej se še ni čist sprjazlna ampak nam gre vsak dan na bolše...Maksi je pa res flegmatik, pa če ga ona sklofuta pride pa k meni...pa zelo rad se mi obesi okol vrata, ko sem za računalnikom :kiss: res je en tak cukr od mačka, da sm kr mau žalostna če ga Micka preveč preganja.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 28, 2012 11:34 am

:) Micka se bo unesla, ker ji drugega, pri takem fejst frajerju, tudi ne preostane! ;)

To, da je ekstra prijazen in človekaljub mucek, ki se zrine tudi na ramo, da je še bolj blizu svojim ljubim, to mi je pa zelo poznano in sedaj prav pogrešam, ko ni noben tak. Večinoma mi sedaj parkirajo svoje kožuhe pred monitor, da nič ne vidim. :D

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr mar 28, 2012 1:44 pm

Trixi, :good:
Pa kaj je res s temi srčki, da se tako radi pred monitor nastavljajo? Najprej za vrat (moj Cal je itak moj Šal), pol pa pred monitor, pa po tipkovnici hodit, pa z miško se igrat...pol pa delaj, če lahko. :D
Al Maksi je nekaj podobnega, se spomnim, kako mi je zlezel za vrat, srček. Micka ga bo kmalu razvajala, samo, da ji pripeljele, kak cuker je beli frajer. 8)
Maja, ne bi o tem, da je strup v majhnih flaškah...moja Kaya je hujša, kot Micka...vidim neko podobnost pri najinih parih. Super bo, še malo, pa bosta nerazdružljiva.
Lubčke cukroma! :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 28, 2012 2:02 pm

:) Ta, z monitorjem je zelo logična, ker jih tako zagotovo opazimo in namenimo vsaj malo pozornosti. :D

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr mar 28, 2012 3:54 pm

Ja te kosmate riti se znajo tko prliznit, da se takoj stopiš..... :kiss: :kiss: edin problem je, da mam jst polno omaro črnih oblek pa beuga mačka :O :O ....bo treba garderobo zamenjat. :D Drgač pa ja, dolgčas mi ni kr mam zdej dva za čohat. Še dobr, da sma tud midva dva, da nikdar rok za čohanje ne zmanjka pa dost mačjeljubcev za prjatle, da pridejo še ekstar počohat :cat: :cat: :cat:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 28, 2012 5:36 pm

maja.pintar je napisal/-a:edin problem je, da mam jst polno omaro črnih oblek pa beuga mačka :O ....bo treba garderobo zamenjat. :D

Kako spoznaš mačjo dušo? :lol: :lol: :lol: :clap: :clap: :good: :good: :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 29, 2012 7:20 pm

Da te potolažim. Jaz imam tudi same črne cunje in DVA pretežno bela mačka :crazy: Izgubljena vojna. Ko grem od doma, se cela skrtačim, pridem v službo cela okrancljana z belo dlako... Še dobro, da smo v pisarni same živaloljubke s šefico na čelu, vse z enakimi "problemi". Samo vsako krasijo druge barve dlake :D

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe mar 30, 2012 10:21 am

hehe, dlaka povsod ja.... ;) ;) ....evo zdej sta skor 2 tedna že skup pa še kr na momente pihanje pa frčanje dlake okol.. :S
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe mar 30, 2012 7:02 pm

maja.pintar je napisal/-a:....evo zdej sta skor 2 tedna že skup pa še kr na momente pihanje pa frčanje dlake okol.. :S

Mi bomo kmalu skupaj 5 mesecev pa so pri nas tudi še kdaj dirke. Imam pa občutek, da so te dirkice bolj predstava zame, da se pol mal derem :D Ko sta sama doma se mata pomoje čist rada, me ponavadi vedno oba skupaj počakata pred vrati, ko pridem domov, vsa pridna :angel: Sej se bosta tudi tvoja dva umirila ;) Mal se pa morajo tudi lovit, če ne bi bilo preveč dolgčas :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 30, 2012 7:26 pm

Ne se sekirat, mi smo 5 let pa še zmeraj ta stari kaj pogodrnja in zapiha včasih, čeprav se večino časa čisto lepo prenašajo. Včasih pač mora "šef" red naredit, a ne! ;)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne apr 08, 2012 2:41 pm

končno je "mir" v hiši, sta se oba sprijaznila en z drugim pa mislm, da bo kiča še na tone....glih danes je Mici Maksija najprej umila, pol sta pa veselo drnjohala skupej... :D :D :D tud pihanja več ni, se lepo lovita pa igrata :yahoo: :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 08, 2012 2:55 pm

To je sicer zelo lepo slišat in sploh nismo dvomili in vse lepo in prav...

ampak...

Hočemo slikce, orkaduš! Slikce!! Če ne nič ne verjamemo!! Slikce, madona, če ne bo kr aufbiks! :aggressive: :threaten:

(se hecam, veš, ne me preveč resno jemat...)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov