TINKO & *ČMOKA, NIKITA, VIGO, La DONA in *GOGI

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 31, 2014 10:20 pm

Re: TINKO & ČMOKA in NIKITA

Tinko, res imaš čudovit dom, prav tak, kot si ga zaslužiš :kiss: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 01, 2014 5:58 am

Vse najboljše, Tinko, pa še na mnoga zdrava, srečna in tako zelo ljubljena leta! :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Po sep 01, 2014 7:02 am

Tinko, kako imaš ti pozorno in ljubečo mamo <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po sep 01, 2014 7:59 am

Jej, kako lepo je bilo vse tole pogledat in prebrat. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 01, 2014 10:24 am

Jooj, Tinko, prav polepšal si mi dan <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 01, 2014 10:59 pm

Čmoki, moja mala prinašalka sreče, vse najboljše, danes je tvoj dan :kiss:. Pred dvemi leti si primjavkala na svet, dobre roke so te rešile krute usode in potem si se znašla na mojem kavču, kjer upam, da boš ostala še mnogo, mnogo let..... <3

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 02, 2014 12:45 am

A bom jst tud tortico dobila ? :nyam:

Slika

Čmoki ni bilo treba toliko časa čakat kot Tinkotu :birthday:

Slika

Tudi poljubčkov ni manjkalo :kiss:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Dobila je čist svežo smrdečo blazinico ;)

Slika

Žurko je začela že navsezgodaj v kopalnici, ko ji je končno uspelo snet zaveso s palčkami vred in vse skup pometat na tla. Sej sem res čudna, da sem si zastirala tak čudovit razgled na odpadajoč omet sosednje stene :dash: . Potem je rajala in razgrajala cel dan kot ponavadi in ne samo ob praznikih :yeey: . Ko nista lih počivala, sta se ji pridružila tudi prijateljčka, Čmoka pa itak skoraj nikoli ne počiva :S .

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vmes se je malo uredila...

Slika

...in si vzela čas za poziranje :

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Tinko je že na svojem mestu, pripravljen na spanje, Čmoki nič ni jasno, ona bi še žurala... :dance:

Slika

Čmoki, uživaj vsak dan posebej in še mnoga leta <3

Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 02, 2014 1:48 am

:kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 02, 2014 4:49 am

Čmoki, vse najboljše, pa še na mnogo let pri tvoji mačječloveški bandi <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 02, 2014 6:27 am

Čmoki, ti sladko, malo, navito bitje....vse najboljše (ja, vem...to že imaš) pa da nikoli ne bi zmanjkalo dišečih blazinic in domačih opravil :birthday: :martini: <3 :rose: :kiss:
Vsi moji mucki ti pošiljajo ogromno poljubčkov in pravijo, da imaš prekrasno oblekico :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 02, 2014 8:21 am

Čmoka, vse najboljše tebi in tvojim! :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 02, 2014 9:26 am

Čmok čmok čmok :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 02, 2014 10:33 am

Tinko, z malce zamude :girlblush: , in Čmoka: VSE NAJBOLJŠE! :birthday: :rose:

(ps: se vidi, da so pri vas doma kar trije krasni mačji vrtnarji... da so surfinije še vedno lepe, ne glede na letošnje vreme :S )
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 02, 2014 12:20 pm

Tinko in Čmoka, vse najboljše, krasna sta (Nikita, pa še tebi isto povem, da ne bom zamudila, ko bo čas :girlblush: ).

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 05, 2014 5:57 am

Čmokica, vse najboljše :birthday: :kiss: - malo zamujam, pa saj pri vas je vsak dan praznik :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 28, 2014 1:05 am

Tole objavo posvečam pa mojim morskim mucam <3 .
Mačji otroci :kiss: :

Slika

Mama muca :kiss:

Slika

Mama muca je bila skrbna mamica, je dobro vedela kam pripeljat svoje mladičke :) . Zdaj se ji ne bo nikoli več treba ubadat s takimi skrbmi. Nič mi ni zamerila, da sem jo peljala "kod doktora", potrpežljivo je okrevala, zaprta par dni v sobi, ko je šla lahko spet ven, mi je začela nosit darila :O . Trebušček je imela pa še cel mesec živo moder.

Slika
Slika
Slika
Slika

Bono :kiss: :

Slika

Bono je bil med vsemi tamalimi največji, pa tak nežko, da sem najprej mislila, da je punčka ( oprosti Bono :blush: ). Rad je imel rožice, skoraj na vseh slikcah tiči med njimi, seveda pa jih je tudi pridno zalival in okopaval :rose: .

Slika
Slika

Toni :kiss: :

Slika

Toni, najmanjši škratek in najhujši divjak, mojster pretegovanja in crkljanja, vedno se je stlačil spat pod vse ostale, da ga ni zeblo 8) . Toni je natančno tak kot njegov ata, samo da je ata največji kratkodlak maček, kar sem jih kdaj videla. Ko je prvič prišel mimo in klical tamale, sem bila zihr, da jih bo kar pojedel, on pa se je pogobčkal z vsakim in se igral z njimi, pri tem pa zgledal tako nežen in previden, da sem samo gledala :O . Kadar je mislil, da ga noben ne vidi, je prišel sunit kakšen briket, drugače nismo bili lih domači, če bi bila kakšen mesec, dva še tam, bi tudi on ostal brez jajčk.

Slika
Slika
Slika

Marinka :kiss: :

Slika

Marinka, edina punčka, najprej se me je malo bala, ko pa je morala bit po sterilizaciji štiri dni v sobi, sem spala pri njej, da ji ni bilo dolgčas in sva postali prijateljici. Kadar so z bratci igrali fuzbal, je bila vedno golmanka :D .

Slika
Slika
Slika

Dino :kiss: :

Slika

Dino je bil pa moj srček <3 . Sprva se me je tako bal, da je kar izpuhtel, ko sem ga malo od bližje pogledala :scare: . Počasi je postal bolj zaupljiv, kmalu je postal največji crkljivček med vsemi. Zadnje dni, preden sem odšla, se ni šel potepat z ostalimi, ampak je bil vedno nekje v bližini in se stiskal k meni :* .

Slika
Slika
Slika
Slika

Luna :kiss: :

Slika

Ne vem kako se je Luna znašla tam, ampak sem prepričana, da ni domačinka. Veterinar je ugotovil, da je že bila sterilizirana, po moje je morala bit nekoč notranja muca, ker se je najbolje počutila, ko je bila v sobi. Rada se je božala, predla je in se bucala. Zunaj je skoraj ves čas prebila pod ležalnikom, samo zjutraj in zvečer se je na hitro malo sprehodila. Druge muce niso bile hude nanjo, ona je včasih pihnila, če se ji je katera preveč približala.

Slika

Tukaj je pa še en ilegalec, se mi zdi, da je lanski sin od Mame muce, na žalost se tudi on ni pustil ujet, smo bili pa že precej blizu. Dama z rogovi je kot za šalo skakala čez ograjo na vrt, psička Kaja je bila z nami, dama pri 15-ih, že malo slabše vidi in sliši, revica jih je enkrat dobila po nosu, ker je šla preblizu mačje jedilnice :S .

Slika

Tako smo preživljali deževne dni, takrat je še Luna zapustila svoj ležalnik in prišla pod streho:

Slika

Še malo romantike :praising:

Slika
Slika
Slika

En mesec sem že doma, pa do zdaj nisem mogla gledat teh slikc, ker mi je bilo hudo, da sem jih zapustila :girlsad: . Perotov ata pravi, da so vsi še vedno tam, zdravi in razigrani,spijo na klopci na terasi, kjer imajo mehke blazine in tople dekce, skoraj vsak dan jih pride nahranit ( se pripelje 16 km daleč), naredil jim bo hiške za zimo, jaz pa upam, da bodo zrasli v velike, zdrave muce in da se drugo leto spet vidimo <3 .

Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 28, 2014 6:25 am

Metina, ti si en tak dober človek, da mu daleč naokoli ni para (no ja, razen forumašic :) ). Resnično no, občudovanja vredna tvoja dobra dela v tuji državi za tuje mačkonarje. Tako lepo si poskrbela za njih, da sem prepričana, da ti bodo večno hvaležni za vse, kar si naredila. Verjamem, da Perotov očka naredi vse, kar je potrebno, da bo tem malčkom in mamici in ostalim tako dobro kot do takrat, ko so bila ti pri njih in da se boste naslednje leto spet videli. Hvala! :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 28, 2014 8:18 am

<3 Ko ostanem kar brez besed, tako lepo predstavljeno in vse z ljubeznijo narejeno, čeprav so "nikogaršnji". Če bi bilo več takih, bi bil svet lepši in veliko manj trpečih. :'(
Metina, naj se ti vse dobro pomnoži in vrne. :rose: :thanks:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 28, 2014 9:15 am

Joj. <3 :'( Uboga metina, si ne morem mislit kako hudo in srcetrgajoče jih je bilo pustiti tam. :( :praising:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 28, 2014 1:54 pm

Čista ljubezen <3 ...hvala Metina <3 :rose:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost