Tom Tomove dogodivščine

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po nov 04, 2013 9:02 pm

Re: Tom Tomove dogodivščine

Ne morem verjeti kako ji je odleglo, da sva spet doma ;). Ko sva v soboto prišli domov je odšla na svoje ležišče in je dobesedno obležala na njem. Iz njega se je dvignila le, ko je šla pit vodo in na večerni wc. Prav tako je zelo veliko ležala na ležišču, ko je sicer veliko hodi po stanovanju :).

lp Metka
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe nov 15, 2013 10:17 pm

Ku - ku živio družba :cat:
včeraj sem Metki malo zagodel, ko je bila s Piko v parku s tistimi strici iz oddaje PPP. Metka je morala stricem pokazati kako jo Pika uboga na sprehodih, kako se skupaj učita novih stvari. Njune vaje je zmotil mačji kolega, ki je bil tako velik kot jaz in meni skoraj podben. Pika je na vsak način hotela steči za njim, ker je mislila, da sem jaz.
Metko so dodatno prestrašili še strici, ki so ji rekli, da okrog njih teka velik oranžen mucek, ki izgleda kot Garfield :D :D :D. Metka je zato na vsak način hotela iti domov, da bi preverila, če sem doma, ali pa sem na ulici res jaz. Strici Metke in Pike niso pustili nikamor, ker še nista pokazali vsega kar znata, zato je namesto njiju prišel en stric, ki sem ga že videl poleti, a se mi ni ljubilo, da bi se mu pokazal, ker sem udobno počival na omari za kovčki. Tako je stric mislil, da me ni in je to povedal Metki :P.
Metka je takoj nato s Piko pritekla domov preverjat ali me res ni, da bi me šla iskat s posodo hrane, ko obožujem :nyam:. A seveda Pike in Metke sem se izjemno razveselil, zato sem ju že čakal pri vratih kot ponavadi, ko ju čakam, da prideta iz sprehoda ali potepanja. Obe punci sta me burno objeli, polupčkali, da sem bil čisto moker od njunih poljubov :D. Takoj nato pa je Metka klicala strica iz PPP, da sem ju že čakal pri vratih in da sem se mu skrival :lol: :lol: :lol:.

Počil je lonec in pravljice je konec :D. Mi pa srečno živimo naprej in na veliko uživamo. Pa pa in lep vikend, TomTom :cat:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 16, 2013 11:06 pm

Ti ti baraba, tako strašit ljudi :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 17, 2013 10:22 am

Uf, napeto :O :D konec pa le dober :good: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne nov 17, 2013 2:35 pm

Metka, krasni se vsi!!!! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 17, 2013 11:22 pm

Eh TomTom, sej nisi ti kriv če se tebi podobni mački okol potepajo in če stražiš kovčke pred neznanci :kitty: . Metko pa verjamem, da je hudo skrbelo zate <3.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po nov 18, 2013 4:17 pm

Ja punce mačkice, TomTom je res en zlati sonček, ki smukne več iz stanovanja. Mi tudi druga prijateljica pravi, ki včasih pride pogledat Piko in Tomtoma in Mišo, če mene cel dan ni doma, da se je TomTom navadil sedeti na omarici za čevlje in čaka, da ga pocrklja in Piko tudi. Miša na daleč opazuje :D.

Je pa okoli naših blokov precej potepuških mačk in zadnjič me je skoraj razneslo od skrbi, ker sem pomislila, da je pa morda le izkoristil mojo nepazljivost. A kot sem povedala, se to ni zgodilo in je lepo počakal doma.

lp Metka

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 18, 2013 6:54 pm

:) Priden TomTom in pridna skrbna Metka! :praising: :girlyes:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To nov 19, 2013 12:33 pm

Trixi je napisal/-a::) Priden TomTom in pridna skrbna Metka! :praising: :girlyes:

Ja Trixi, obožujem tega našega fanta. Je velik mucek z zelo mehko nežno dušico, ki pride skoraj vsakega pozdravit, če smo vsi doma.
Z novo hrano smo uspeli sanirat njegovo prebavo tako, da nima več drisk kot včasih.
Skratka imamo se fanj. S Piko pa sta skoraj vsak dan tako aktivna v igri, da ju praktično ne utegnem fotografirat. A zagotovo bo kakšna priložnost, da se vam spet malo pokaže :). Do takrat pa lep prijateljski pozdrav od vseh nas <3.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če nov 21, 2013 9:40 pm

Evo, tu je pa nekaj utrinkov mačje pasje ljubezni, ki smo jo poimenovali kar Pikina in TomTomova ljubezen <3 <3
https://www.facebook.com/photo.php?v=723186534377101

Pika zjutraj kar ne more dočakati, da odprem balkonska vrata, da se nama pridružita tudi TomTom in Miša. Pika me vsako jutro budi z rukanjem jogija kamor da desno tačko in maje jogi. No ko se je usmilim, da vstanem ter izpustim TomTOma k njej, da se igrata po mili volji.
lp in uživajte :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 22, 2013 7:32 am

iiiiiiiiiiiiiiiiii.... <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 22, 2013 9:39 am

:) TomTom je res nujno rabil prijaznega kužka! :dog: :kitty:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 22, 2013 12:03 pm

Iiiiii, kako se imata rada, srčka <3 ob takih prizorih pa res ne moreš imeti slabega dne <3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če nov 28, 2013 8:10 pm

Da smo zakorakali v mrzle jesenske dni, mi dasta vedeti tudi TomTom in Miša, ki se zelo rada zadržujeta na moji postelji, tako da se veliko stiskamo :D. Pri tem pa smo tako zaposleni, da nimamo časa za fotkanje :). :kiss: :rose: <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 28, 2013 8:42 pm

:) Metka, pokukaj na FB Mačje hiše. :D
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe nov 29, 2013 6:40 pm

No pa je okusil nekaj medijske slave ta naš TomTom na naslovnici MH na FB :D.

Imam eno vprašanje: Miša in TomTom imata precej umazana ušesa. A to kaj pomeni? Ni videti, da bi kaj smrdelo, le lepljiva ušesa so. Zato sem obema umila z vlažnimi vatiranimi blauinicami namočene v tekučino za spiranje ušes. In videla precej umazanije. A se temu čudim, saj sta notranja mačka :O :O, ki niti ne povohata ven.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne dec 01, 2013 2:04 pm

No tako me boža roka mame Metke :D, danes sem ji dovolil, da me boža in posname kako uživam :D :
https://www.facebook.com/photo.php?v=728935777135510

Miša se pa zadnje čase celo dovoli, da jo mama stiska in boža in celo skupaj zaspita :O :O :O, ne vem kaj se dogaja z ženskami :D.

Pa - pa TomTom :cat:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana - Videm pri Ptuju - Bovec

Odgovor Ne dec 01, 2013 6:47 pm

TomTom :cat: ti pa si uživač ena A 8)
¡Viva La Evolución!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 01, 2013 9:24 pm

o ti scrkljanček <3 :praising: pa pridna in pogumna Miša, tko je treba, ja :good: Metko crkljat ;)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr dec 04, 2013 8:49 pm

Ja teta Loti pupa saj Metko vsi crkljamo ne samo Miša :cat:. Še posebej jo razvaja Pika :D. Da boste pa videli, da se res trudimo okrog mame Metke pa bom pokazal fotke kje je Mišino najljubše mesto kjer ima vse pod nadzorom :D. Po eni strani je mamini bližini, po drugi strani pa podrobno opazuje kaj počnem jaz :). Tako mami ni nikoli dolg čas :)
Slika
Ko mama leži na postelji, je pod budnim Mišinim očesom, pri tem pa se Miša zaveda, da je prava mačja dama, ki ve kaj hoče :D
Slika
Tukaj pa je Mišin naljubši kotiček, kjer ima vse pod nadzorom, tudi ko ima zaprte oči. A kaj zato, važno, da ona uživa in spi spanje pravičnega :D
Slika

pa-pa TomTom :cat: in :roe: vsem :rose:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov