udomačen tiger
Re: Amarand in Rea
) in ostati...namesto nesojene Matejke
Lih navadili se ga boste vsi, pa bo šel
ne ne, ne verjamem 
Muce, ki so našle svoj dom.
Moderatorji: helena, renata, gipsy
udomačen tiger
) in ostati...namesto nesojene Matejke
Lih navadili se ga boste vsi, pa bo šel
ne ne, ne verjamem 
udomačen tiger
. Ne bom zarekala nobenega kruha, da se mi ne bo treba kdaj v jezik grist, a zaenkrat si vsi želimo, da bi "mali" Ginseng našel popoln dom nekje drugje.
udomačen tiger
ja, Matejči je res ena in edina
sam tale vaš mišek je pa tudi zelo fletkan...kakorkoli, mu privoščim najboljši možen dom, tako kot vsem
pa če bo to pri vas ali ne 
Luštni ste 
udomačen tiger
udomačen tiger

udomačen tiger

udomačen tiger
. Ko nas je po sili razmer res doletel začasnik, sta prve dni sicer z zanimanjem postopala pred kopalnico, tudi, ko je Ginseng zapustil karanteno, sta ga radovedno ovohavala in opazovala, nakar sta se odločila, da je vsiljivec. Ginseng se je, nasprotno, po prvem strahu in nekaj pihih, začel obnašati, kot da je tu že od nekdaj. Igrače so mu bile všeč, hrana tudi, praskalna hišica se mu je zdela super, užival je ob pitju iz fontane, si izbral svojo tutko ... In z začudenjem gledal dva kosmata, občasno pihajoča stvora. Zdelo se mu je, da sta prikladna za igro, zato se je včasih zapodil za njima, s tem pa le povečal frekvenco pihanja. Sicer so sobivali precej mirno - lahko so se premikali ali ležali v istem prostoru, se igrali v enem tunelčku, celo jedli v kvadratni meter veliki restavraciji
. A še zmeraj sta Ami in Rea izvajala vsakodnevne vaje za pljuča, nista pa upala dlje - da bi novincu prisolila kakšno zaušnico in mu pokazala, kje je njegovo mesto na hierarhični lestvici. Do včeraj - ko sem jim razložila, kako in kaj, da je Ginseng dobil stalni dom, v katerega odpotuje danes in naj zdržijo še ta zadnji dan skupnega bivanja, se je Amarand odločil, da je čas za napredek
. Zvečer sta se z Ginsijem na hitro sklofala (ni frčala dlaka, ni bilo presunljivega dretja, le dve "vzgojni") in potem je bil mir - danes zjutraj me je namesto pihanja in godenja zopet prebudilo Reino predenje (in masaža lasišča). Ko je cartljivček končno odpotoval, sta si vseeno oddahnila (včeraj, ko smo pripravljali transporter za njegov odhod, sta se Amarand in Rea napakirala vsak v svojega - češ, če misli mulc ostat, midva greva
), po tednu dni pretvarjanja, da sta že res stara mačka, ki dni preživita dremajoč za zapečkom, sta si dala duška, Rea se je prekopicevala kot dvomesečna mladička, Amarand jo je pa zopet veselo lovil
.
. Ok, vedela sem, da sta velika, vsakič, ko sem videla "normalnega" mačka, se mi je zdel pravi minimuc, ampak zdaj, ko sta bila bok ob boku z enoletnikom, ki bo sicer še zrasel, a ne več veliko, sem bila prav šokirana
.
.
.
udomačen tiger
Amarand in Rea sta si pa najbrž mislila uno svakog gosta za tri dana dosta in zdaj spet uživata svojo idilo. GG je pa lahko res srečen, da je dobil take fajn življenjske napotke od dveh izkušenih "starih mačkov"
.
udomačen tiger
Najprej mularijo vzgojit, ko je vzgojena, se jo prenaša, ko gre, pa spet malo blaženega miru, ampak pomlajena za naprej... Ja, je imel srečo tale Gonzo Ginseng. 
kot vedno - super napisano! Tebe je res užitek brat, šapa! 
Coprnica Zofka je napisal/-a:Jaz pa mislim, da bo tale neustrašni dvojec postal še odličen vzgojiteljski par za kakšne male zapuščenčke, tako kot se je to zgodilo v Casa Leia.Najprej mularijo vzgojit, ko je vzgojena, se jo prenaša, ko gre, pa spet malo blaženega miru, ampak pomlajena za naprej... Ja, je imel srečo tale Gonzo Ginseng.
seveda pa je povsem odvisno tudi od dvonožcev 
udomačen tiger
super ste

udomačen tiger
Leia je napisal/-a:Coprnica Zofka je napisal/-a:Jaz pa mislim, da bo tale neustrašni dvojec postal še odličen vzgojiteljski par za kakšne male zapuščenčke, tako kot se je to zgodilo v Casa Leia.Najprej mularijo vzgojit, ko je vzgojena, se jo prenaša, ko gre, pa spet malo blaženega miru, ampak pomlajena za naprej... Ja, je imel srečo tale Gonzo Ginseng.
se strinjamseveda pa je povsem odvisno tudi od dvonožcev
udomačen tiger
.
), da o tem, kako se v njem zadrsaš čez kuhinjo in z glavo treščiš v omaro, niti ne govorimo ...
.
udomačen tiger
)...mogoče bomo pa miklavžu pisale
a zdej sta srečna, ko sta sama, brez prisklednikov
bučkota

udomačen tiger
.
, drugače sta se pa takoj razživela kot dva mulčka, imata svoje dirke in zaigrane zgodovinske bitke, spet mijavkata, ko se bliža hrana (prej ju je Ginseng popolnoma šokiral in sta kar onemela
), pa všeč jima je, ker imava čas le zanju in so se vrnili naši mali obredi.
.
udomačen tiger
ampak a vidiš, po moje bi se pa čez en čas (ko bi se ego mal prizemljil
) navadila, če je bila Rea žalostna, ko je mali šel...in vesela obenem...kdo bi jih razumel
)

udomačen tiger
.
udomačen tiger
bolje to, kot nič
(če ne bi bilo preveč stresno za njiju)...mogoče pa še rešite kdaj kakšnega reveža
jaz sem ponosna na vas 
udomačen tiger
. Včeraj po posegu je bil precej ubožček, nekajkrat je bruhal in se pijano opotekal okrog, a je zadetost do večera že toliko popustila, da je zmogel pojesti slabo polovico konzervice lososa, danes zjutraj je pa že veselo škripal po šipi, naj ga spustim v divje zavetje balkona
. Z Alešem sva včerajšnje prosto dopoldne izkoristila tudi za to, da sva poiskala nekaj zabavnih mačjih igrač, tako da smo se danes že precej naigrali (sploh ta velike frnikole so zakon). Zdaj se bo pa potrebno spočit (pa kaj pofotkat, čisto sem zanemarila njuno kariero modelov
).Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov