Tom Tomove dogodivščine

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne sep 29, 2013 1:34 pm

Re: Tom Tomove dogodivščine

A veš Metina, da sn tudi jaz imela te misli.
Moja prijateljica mi je pred časom povedala, da je slišala za to, da muci lulajo in kakajo v wc.

Eh, naj kar uporablja svoj wc, nič ga ne bom matrala, naj kar uživa svoje mačje življenje. Se pa veselim vsakega njegovega podviga, ki ga pokaže :D.
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 30, 2013 9:25 pm

Metka, vidve s Piko sta že bili TV zvezdi :good: , zdaj bi pa lahko še Tom Tom pokazal svoje talente - družina TV zvezdnikov! :D
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po okt 07, 2013 9:24 am

scarecrow je napisal/-a:Metka, vidve s Piko sta že bili TV zvezdi :good: , zdaj bi pa lahko še Tom Tom pokazal svoje talente - družina TV zvezdnikov! :D

Heeeej kolega prav imaš. Bom poskrbel za to, da tudi jaz pridem na tv. A moram pogruntat s čim bi prepričal Metko, da bi me prijavila v kašno fensi oddajo o super Mačkonih kot sem jaz :D. No do takrat pa si poglejte tole najino jutranjo igro, ki se jo greva s Piko, ko naju Metka spusti skupaj v dnevno sobo. Še dobro, da je Pika tako prijazna, da gre budit Metko sicer bi moral biti vsaj do 11h zaprt z nergačko Mišo :D.
https://www.facebook.com/photo.php?v=696241573738264

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 07, 2013 10:45 am

:) TomTom je res zelo poseben mucek! Še nihče ni imel kužke tako zelo rad, kot ravno on in zato sem res vesela, da je dobil za družbo prijazno Piko. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 07, 2013 11:16 am

Joj, kok sta dobra! :) Takole se tudi Izzy in Boo igrata, ampak veliko krajši čas in precej redko pa vendar ju je tako lepo videti! Izzy tudi gricka ušesa in nos v rit rine :P Pol je pa nabutan :D
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 07, 2013 12:23 pm

Iiiii, sej sta kot dva mucka :cat: :kiss: :dog: . Pika je pa zelo postavna dama postala :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 07, 2013 5:13 pm

OOooh, kakšna ljubezen <3 tole je pa res za oči spočit, pa za dušo <3 Res sta srčka!
Lp in :kiss: :kiss: :kiss: vsem :good:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To okt 15, 2013 11:17 pm

Ojla,
mama je danes posnela kako me Pika lupčka medtem, ko se jaz valjam po tleh na hrbtu :D.

https://www.facebook.com/photo.php?v=701249009904187

Včasih sva pri igri tudi zelo hrupna, da mama pride gledat kaj se dogaja in pravi: "No, pa kaj delata noooo". Midva pa se ne zmeniva zanjo in uživava naprej :).

pa-pa TomTom :cat:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana - Videm pri Ptuju - Bovec

Odgovor Sr okt 16, 2013 7:56 am

:good: :D :D :D :good:
¡Viva La Evolución!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr okt 16, 2013 8:46 am

Mački in psi = naravni sovražniki. :rolleyes: :D Perfektna sta. :good: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 16, 2013 2:59 pm

Fajn prijateljico imaš TomTom <3 . A si od Miše tudi že dobil kakšnega lubčka? Pozdravi obe punci :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 16, 2013 7:00 pm

Tadva se pa res obožujeta, no <3 :kiss: :kiss: Miša ima pa itak rada malo miru, a ne ;) :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe okt 18, 2013 8:39 pm

Ojla tetke in strički, hvala za komplimente in poklone ;). No Miša je dama, saj veste no....:D in dame se pač lepše obnašajo. A zadnjič nas je Miša vse nas presenetila, saj je dovolila Piki, da jo povoha :O :O :O, saj se kar naprej pritožuje, če se ji jaz ali mama Metka približava :D.

No zanimivo novico smo izvedeli ta teden. Nisva s Piko edina, ko se tako super razumeva, obstajata še ne pes in podoben maček kot sva midva :D, če ne verjamete pa kar poglejte:
Slika

pa - pa Tom Tom :cat:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 18, 2013 9:51 pm

Kaj sem se zdaj nasmejala tejle sliki :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne okt 20, 2013 11:18 pm

Cats je napisal/-a:Kaj sem se zdaj nasmejala tejle sliki :lol: :lol: :lol:

Ja Cats, tudi jaz sem se nasmejala, ko sem to fotko zagledala na FB :D :D :D.

Tom Tom vam je že pisal, da je Miša dama ;). Da je mislil resno, vam bomo tu pokazali tri fotke, da se je zelo pogladila in da drži pravo damsko pozo :P :P :lol: :lol:
Slika
Slika
Slika

Čeprav se drži povsem ob strani in je na kakšnih psnetkih ni videti, pa se občasno prikrade v mojo bližino, da jo malo pobožam in opazujem ;). Lepa je ta naša tigrica s karakterjem <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 21, 2013 9:58 am

O, Miša, prava lepotička si :girlblush: :kiss: poskusi se večkrat pokazat, a prav ;) Pa malo več Metko crkljaj :girlblush: :rolleyes: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 21, 2013 10:14 am

Pozdravček Miša :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne nov 03, 2013 11:59 pm

Hov - hov živio :dog:,
Tom Tom mi je dovolil, da v njegovo temo z Metko napiševa nekaj dogodivščin od najinega potepanja na Koroško, kjer se mi še sanjalo ni kaj vse bom lepega doživela :O, :P.
Najprej sva v četrtek šli na avtobus, ki je bil na tankih železnih tirih. Izvedela sem, da je to vlak in ne avtobus :D. Na njem je bila nepopisna gneča, tako, da sva se z Metko prerivali med drugimi ljudmi in nekdo mi je stopil celo na rep, kar je močno zabolelo tako, da sem zeloooo zacvilila od bolečine :S. A seveda, človeku nisem zamerila, zato tudi za hip nisem pomislila, da bi ga šavsnila s svojimi ostrimi zobmi, saj sem prijazna psička, ki obožuje ljudi. To so seveda opazili tudi ljudje na vlaku in ena prijazna teta je nama odstopila svoj sedež, da sva s z mamo Metko lahko presedli na varno kjer me ni mogel kdo pohoditi.
Slika

Vožnja z vlakom je bila dooooolga, zato sem si čas krajšala z osvajanjem drugih potnikov in jih prosila, da me crkljajo in božajo. Seveda so me vsi božali :P. Ko se je gužva malo razkadila sem se odžejala z vodo v moji zelo priljubljeni potovalni posodici, ki gre povsod z mano, tudi na daljše sprehode, če je zunaj vroče. No končno smo prišli v Maribor, kjer sem imela le malo časa za razgibavanje svojih utrujenih tačk. A kot pridna psička sem izkoristila čas, ki mi je bil na voljo, da sem opravila lulanje in kakanje na travi. Nato pa sva z Metko šli na avtobus.
Slika

Ta ogromna škatla na štirih kolesih naju je pripeljala do kraja, ki ga še nikoli nisem videla :O. A mama je rekla, da je to pokopališče. Mene je mikalo iti na travo, da bi se malo sprostila in zlaufala, a nisem smela :S. No malo več svobode sem dobila, ko sva se odpravili dol s pokopališča in se odpravili na obisk k neki stari teti. Metka ji pravi teta Micka. Tam je bilo veliko ljudi, ki so se čudili kako sem pridna in koliko znam :D.

Ko je nastala črna tema, je nuau prišla iskat Katja in naju z Metko odpeljala na kmetijo kjer je včasih živela Metka, zdaj pa je tam deda - njen oče in brat z družino. Pri hiši pa imajo tudi velikega labradorca Lina, ki se je kar naprej spravljal name, a se mu nisem pustila. Zato se je nato igral z mano le toliko kolikor so nama dovolili Metka in njeni domači.
Slika

No drugi dan najinega potepanja, ko me Metka celo pustila zaprto v sobi, ker je šla k maši, sva šli z Metkinim starejšim bratom nazaj v mesto. Tam sem se veliko sprehajala in brala pasje novice svojih kolegov, ki živijo tam :D,
Slika

Proti večeru smo se pa le odpravili na dom Metkinega brata, kjer sem spoznala čudovitega prijatelja Jufija. Bila sva tako zaposlena z druženjem, da so preprosto pozabili naju slikati :). A pokazala vam bom fotko od zanimivega kužka Dinota, ki je prišel za kratek čas na obisk in ljubkega fantka Jako, ki mi je sledil na vsakem koraku in me klical Jufka, ker si ni znal zapomniti, da jaz nisem Jufka ampak Pika :D :D :lol: :lol: :lol:
Slika
Slika

Uh, dogodivščin je bilo toliko, da jih niti ne morem vseh opisati, a pokažem vam fotko, da sem bila res utrujena, tako, da sem ob povratku nazaj v Ljubljano kar preležala na tleh vlaka.
Slika

Ko sva z Metko prišli v ljubljano, sem komaj čakala, da pridem domov, kjer sta naju čakala TomTom in Miša. TomTom je naju že čakal na omarici pri vratih in srečanja po dveh dneh sva bila res zelo vesela <3 <3. Zato sva se najprej poljubčkala, crkljala in objemala <3 <3. Nato pa sem se spravila na svoje najljubše ležišče kjer sem si pošteno privoščila zasluženi počitek :).
Ja, ja, povsod je lepo, a doma je najlepše ;).

Pa - pa - hov :dog: Pika :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 04, 2013 12:27 am

Zanimiv izlet Pika. Je res treba kdaj kam it, da ugotoviš, kako lepo je doma :) . Poljubčke tebi, Miši in TomTomu :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 04, 2013 5:49 pm

O, Pika, tole je pa bil izlet, da se reče :good: Koliko novih ljudi in kužkov si spoznala ;)
Ampak doma z Metko, Tom Tomom in Mišo je pa najlepše, ni res? <3
Lupčke in pozdravčke :kiss: :kiss: :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov