Moje zlate mačje punčke in gentleman

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 25, 2013 3:17 pm

Re: Matejka in Ula skupaj na postelji

:D ja Ula pa Blackyca sta na isti valovni ;) Upam, da ji je Ula med vrsticami povedala, da z dvonogimi ni nič hudega, da je v bistvu prav fino :girlyes:

Metina, igralska šola ja....obe faliranki, nobena ne zna pozirat ali pa za filmček igrat, le včasih nam približno rata :P Po moje imajo strah pred nastopom, ko vidijo fotoaparat :D Trema...
Ljubici pošiljata poljubčke Tinku, Čmokici in Nikiti :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 26, 2013 10:49 pm

Jaz moram pa spet Ulo pohvaliti :girlblush: spet nama je uspel en preboj in sicer ko sem sedela na tleh in se igrala z njima (seveda z vsako posebej, ker se drugače stepeta, še dobro da imam 2 roki :D ), se je Ula prvič toliko sprostila, da se je vrgla na bok in se igrala na boku in hrbtu :yahoo: :clap: prej je ljubica le norela za igračkami, zdaj se pa že upa sprostiti ob meni :girlblush:
Pa prej ko sem bila za računalnikom in je sploh nisem zares opazila, mi je prišla čisto blizu z šnofljo "lupčka dat" :girlblush: sem najprej mislila, da je Matejka, pa je bila Uli :girlblush: :good:
Z Matejko se pa itak ves čas samo lupčkava :girlblush: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: onidve se pa fajtata ves čas, samo da je prej le Matejči Ulo čofala, zdaj jih pa tudi prav odločno faše :S Babe.... :negative: ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 26, 2013 10:50 pm

:) Zlati mačji dušici! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 26, 2013 10:53 pm

res sta <3 prav obožujem ju :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 27, 2013 10:10 am

Samo še enega frajerja rabite, da bo delal red med babami :playboy: :D .
Uli :good: , kmalu boš ena velika scrkljanka, kar zgleduj se po Tejči :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 27, 2013 8:18 pm

:D Frajer, ja. Samo še tega bi se manjkalo....potem bi bila šele štala :P

Ula bo kmalu prehitela Matejko v crkljanju :girlblush: res je veliko bolj zmazana, samo v naročje še ne leze prav pogosto, se pa zgodi, tako na hitro.... najraje se na noge spravi;) Samo še naročna ni torej, vse ostalo smo pa osvojili :yahoo: Pa tudi od te lune naprej se vsak dan na polno igra in nori z igračkami, ki jih prej še pogledala ni ;) Punči res močno napreduje :good: (jaz pa vsa srečna in ponosna :girlblush: )

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So avg 31, 2013 9:54 am

Končno sem si ogledala lepotkici Ulo in Matejko. Super sta! Na Tejči se mi je seveda oko malce bolj ustavilo, ker sem počena na TigLe! :girlblush:
Moja divjaka še nikoli nista dobila tutke. Mislim, da je skrajni čas, da jima privoščim malo droge. 8) Sicer sem kupila 2 "konfekcijski" v neki zoo trgovini ampak nista niti trznila. :(
Kje naj dobim tako, s katero se Ula na posnetku tako "zadeva"?? :D
Kaya and Cal are ANGELS with whiskers :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So avg 31, 2013 12:27 pm

lepi sta <3 <3. Lupčke vsem :kiss: :kiss: :).
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 31, 2013 7:44 pm

Icy <3 lepo da si se oglasila na obisku :D
Mi smo pa tutko zlicitirale od kranjskih punc (DZZŽ Kr), tako da jo lahko naročiš prek njih :good: Res je fina za noret, samo Ula jo je že prvo noč polulala :fool: od samega veselja pomoje, tako da je šla takoj v stroj (tutka, ne Ula :D :fool: ) ...ko sem jo naslednjič natrla z mačjo meto jo je pa še enkrat polulala :dash: :D malo jo meša, našo Ulo :P ( z Oazo88 se boš pa lahko zmenila še za vzorček po želji ;) )

Metka, tudi vam en koš poljubčkov od nas <3 :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So avg 31, 2013 7:57 pm

Loti Pupa, daj mi zaupaj skrivnost, kako natreš tutko z mačjo meto in kje dobiš svežo?
Ula je polulala tutko, ker je najbrž posnemala kakšnega kužka in je označila svojo lastnino. :lol: Moj Cal tudi misli, da je vse njegovo ampak brez lulanja. Vsakič, ko mu hočem kaj vzet, me pogleda s tistimi priprtimi očki, ki pravijo, That's MINE! :D Ja, vse je njegovo!
Ule pa nikar ne operi v stroju :), ko smo že pri strojih... najbrž ima Ula itak enako televizijo, kot moja Kayči? 8)
Bom Oazo malce povprašala, kdaj si bosta moja divjaka zaslužila kakšno tutko. Si kar predstavljam, kaj bosta počela. :rolleyes:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Repatim lepoticam!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 31, 2013 8:08 pm

:D ja, moj kuži Ula ;) Pri nas je bilo prej vse od Tejči, zato pa zdaj verjetno Ulo označuje, kaj vse je njeno, ker nekaj pa tudi mora biti :P
:rolleyes: Tv ima pa Ula isti kot Kayči, ja, ornk moderna barvna televizija, samo sem in tja je črnobel program :S

Mačjo meto sem pa vzela v Čombetu, imajo v prahu ali v sprayu, jaz sem jo vzela v prahu ker bom ene žogice delala, pa bom tja noter malo mamil dala :D ....ja nič, malo posuješ in podrgneš s tem prahom, pa lahko tudi po praskalniku, po igračkah...

Obe se zahvaljujeta za poljubčke (sploh tigLa Matejka ) in jih vračata lepima Kayi in Calu :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor So avg 31, 2013 8:16 pm

A veš da Ula isto gruli kot Pasha :) Ampak on ne takrat, ko se igra, temveč kadar hoče božanje ali pa kaj za jest.
A tutka je pa ok sedaj, ko se je oprala? Jaz si je pa nisem upala dat v stroj, ker je meta not :blush: Si jo potem na zraku sušila ali v sušilcu?
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So avg 31, 2013 8:19 pm

:lol: :lol: :lol: tv ja :D. Tom Tom jo obožuje, celo tako zelo, da ga moram včasih stran poslati, da ne bi zlezel vanjo al pa ji začne talat lupčke :lol: :lol:.
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 31, 2013 8:22 pm

:D Ula gruli ves čas. Ko se igra, ko se želi crkljat (kar je ves čas :P ), pa midve debatirava in ko jo kaj sprašujem, mi vztrajno odgovarja :) Razen ko je lačna se dere, ne gruli :D
Jah, tutko sem oprala že 2x, ko je bila polulana, pa je čisto ok, edino meta nima več učinka, a jo imam doma, tako da ni problem ;) Sušila sem jo pa kar na zraku, nimam sušilca. Pa tudi tako se mi zdi, da je za tako stvar bolje natur sušenje :P

Pocajtite se, lubčki :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 31, 2013 8:25 pm

metka je napisal/-a::lol: :lol: :lol: tv ja :D. Tom Tom jo obožuje, celo tako zelo, da ga moram včasih stran poslati, da ne bi zlezel vanjo al pa ji začne talat lupčke :lol: :lol:.

:D :lol: a veš, jaz mam tudi svoje nadaljevanke rada, naj Uli tudi svoje gleda :D ta TV vsaj ne seva ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 31, 2013 8:33 pm

Matejka in Ula kot micene mucke, kot velike lepotičke in kot sestrice

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor So avg 31, 2013 9:10 pm

Ohh lepotički <3 Najlepše je pa to, da se imata tako zelo radi :kiss:

Hvala za odgovor. :) Ja saj jaz tudi nimam sušilca; sem mislila, če se je slučajno za bat plesni, ker na zraku se dlje časa suši. (mlada gospodinja press :D )

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So avg 31, 2013 10:11 pm

Aha, hvala. Bom kupila v prahu. :)
Moj Cal tud non-stop gruli, pa piska, pa mijauka in se pogovarja...po navadi ne rabi razloga. :D
Kaya pa le nežno mijauka, ko je lačna, pa še to Cala posnema. Ampak ko divjata in se začneta resno grizt, pa Kaya poleže ušesa v dirkalno pozicijo, se nasrši in take zvoke spušča, da bi jih lahko za kakšno grozljivko prodala. :D
Mačkici M in U sta pa sam za mečkat! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 01, 2013 10:23 am

Icy, sej v tutki je že meta. Samo po pranju pač ne diši več ;) Jaz sem našo morala oprat, potem sem jo nekajkrat nasprejala z meto, odkar se je razdišala, pa jo ima Yodi še posebno rad :D
KamI, sej si že kdaj kakšno odejo prala? Če se je tisto posušilo, potem se bo tudi tutka :D

Tiledve tvoji smrkljici sta pa tako luštni <3 Pa tako radi se imata <3
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 01, 2013 11:10 am

hvala :)

Icy, mogoče bosta pa potem pustila rože pri miru, ko jima prineseš tutko, ker bosta imela preveč dela na tleh po tutki se valjat, ne okoli rož ;) Bi bilo fino, a ne :angel:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov