Tom Tomove dogodivščine

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 01, 2013 8:25 pm

Re: Tom Tomove dogodivščine

:D vem, da ne zavzame veliko prostora, a že tako komaj hodim med vsemi hiškami, košaricami, posteljicami, tuneli, šotori, tutkami....in med nešteto igračkami, ki ležijo vsepovsod :D Moram se pa prav zadržati, ker mi je vseeee ful všeč, tele posteljice pa sploh :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 01, 2013 9:14 pm

Ja tele posteljice so pa meni tud všeč, si jih že skoz ogledujem na slikcah pri Metki. Sej naši mački najrajši spijo kje, kjer ni niti slučajno mačji posteljici podobno, ampak si kar predstavljam sebe, kako se tlačim not :D . Samo se mi zdi, da Miši in TomTomu bolj pristojajo ;) . Pika pa na svoji tudi zgleda zelo zadovoljna :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po sep 02, 2013 1:16 pm

:lol: :lol: :lol: si predstavljam Metina, da se ti dala v posteljico In tudi tebi verjamem Loti pupa, da so ti igraške in vse kar je za mačke :D. Jaz tudi kar naprej kupujem kaj za njih.
A odločila sem se, da igračk pri nas ne bo več, razen kakšen brcko in žogice za Piko, k ji jih mečem zunaj, ko jo imam pod nadzorom. Žogice za muce je zgrizla miša, perota so scefrali mucki in nezgoda s Čarlijem.... Skratka preveč je že bilo hudega, zato se muckom raje posvečam s crkljanjem, čohanjem in kakšno dobro palčko, da čutijo, da jih crkljam. Piko pa prav tako pocrkljam s čohanjem, božanjem in metanjem žogice, ko sva na sprehodu.
Se pa spomnim kako sem celo leto norela od navdušenja, ko sem videla vse igračke za muce pisane in lepe ;).
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 03, 2013 4:36 pm

Ja, človek z izkušnjami postaja previden, a ne? In prav je tako :girlblush: Saj tudi jaz mojim dvema ne pustim vsega, ker Matejka vse zgrize...Boljša je preventiva, se strinjam :good:
Radi se imejte, lupčke od nas :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To sep 03, 2013 5:58 pm

Mij jih vračamo tudi vam :kiss: :kiss: :kiss: za vsako eden :) od :cat: :cat: :dog: in :angel:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe sep 06, 2013 9:17 pm

TomTom je res en prijazen muc, ki se zelo druži tako Mišo kot s Piko, pa seveda z mano ;). S Piko se druži tako zelo, da je čisto zavzel njeno posteljo :D:
Slika
Slika

Zelo rad se stiska k njej
Slika
Slika

Hm še zlasti je privlačen Pikin rep :D,
Slika

Miša, Miša, naša fina dama, ki se najraje stiska v kakšen kotu, namesto, da bi se družila z nami in je pri tem precej jezna, če jo motimo 8),
Slika
Slika

A TomTom je vztrajen in se ne da :D, trudi se biti prijazen z njo in se ji počasi približuje, po tem, ko jo diskretno opazuje <3
Slika
Slika

Ko pa gre mačji parček spat, se midve s Piko posvetiva košarki. Pika je včerajšnjo tekmo med Slovenijo in Španijo spremljala še posebej zbrano 8)
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 08, 2013 12:06 pm

Kaj je zdej TomTom, tako lepo posteljico imaš, pa se po Pikini valjaš :D .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 08, 2013 1:14 pm

:D ampak res, Tom Tom :O vsi tle smo ti fouš posteljice, ti se pa po Pikini valjaš :truce: Ko ti bo Pika tvojo raztegnila ti pa ne bo prav, a ne ;) :D
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So sep 21, 2013 4:09 pm

ku - ku - ku živio :cat:

smo zdravi, veseli in carkljivi. Imamo se radi :). No, pripravljamo pa se na veliki dan, ki bo v soboto, 28.9. ob 18:20, ko bomo vsi skupaj na POP tv. Poglejte si tukaj za kaj gre:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201365007921542

Vabljeni k ogledu.

lp TomTom :cat:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 21, 2013 4:23 pm

:) Bomo gledali, že čakam! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 21, 2013 5:52 pm

:girlyes: seveda vaju bomo spremljali :clap: sem že zadnjič videla reklamo za oddajo in ugotovila, da sta s Piko filmske zvezde :dance: <3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne sep 22, 2013 2:54 pm

Mi bomo tudi gledali :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 28, 2013 6:14 pm

Smo gledali filmske zvezde ;) , super sta bili :good: . Pika, pridna punca si :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 28, 2013 9:33 pm

tole oddajo redno spremljam, in res, ta dva fanta delata čudeže iz neubogljivih kužkov. Metka, želim ti veeeeliko lepih sprehodov s Piko, sem se pa ob zaključku oddaje kar naježila, kako je lepo počakala, da sta šli čez prehod za pešče, res je faca, tale tvoje lubica... :kiss: a ja, pa da ne pozabim, tudi Tom Tom je bil filmska zvezda, kratko, a sladko ga je bilo videti...vsem štirim en koš :kiss: od naših 9 + 2 repkov
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne sep 29, 2013 8:08 am

Ku-ku živio :cat:
hvala tetke in prijatelji, da ste nas gledali. Danes pa me je mama Metka posnela kaj sem pa jaz pogruntal :D. Če le imam priložnost, to ponovim večkrat na dan, da ne pozabim kako to gre. A Metka je precej huda, če to prepogosto delam in je začela zapirat kopalnico, če gre od doma :S.

https://www.facebook.com/photo.php?v=692130847482670

lp TomTom s Piko, Mišo in mamo Metko
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 29, 2013 8:16 am

Tomtom obvlada :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 29, 2013 8:26 am

:D No, sedaj pa vidim, kdo je TomToma naučil spuščati vodo v WCju. Pridni in ubogljivi mucek ni nič kriv! :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 29, 2013 11:13 am

:clap: wooohooo, ravnokar gledala filmske zvezde :good: super sta bili, Pika pa izredno pridna :praising: <3 pa še mačkoni so imeli svojih 5 minut slave :D

Vidim pa tudi, da je Tom Tom en zelo talentiran maček :good: .....bravo Metka in tvoja družinica :clap:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne sep 29, 2013 11:27 am

:lol: :lol: :lol: res je Trixi, mucek ni nič kriv :D. Zdaj pa čist zares, brez heca: prvič mi je spustil vodo, ko sem bila gor. Mi je blo full čudno, ker ga nisem videla kako mu je ratalo prit do tipke in me je skoraj vrglo dol s školjke. Kajti mislila sem, da se je pokvaril kotliček. Potem je takoj potegnil še enkrat :D, pa sem ga zagledala kje je .
Zdaj pa se hitro izmuzne, ko ga zalotim in mi ga ni ratal nikoli posnet. Zato sem ga zdaj jaz nahecala, da je šel gor in zrihtal kot zna in obvlada kot praviš ti Helena :lol: :lol: :lol: :lol:.

TomTom in Pika sta zame pravi blagoslov. TomTom je res en poseben mucek, ki ga ne najdeš hitro takega. Hvala TomTom, da si <3.

lp Metka
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 29, 2013 1:07 pm

Mogoče bi pa lahko TomToma naučila, da bi kar WC uporabljal, sej potegnit vodo za sabo že zna :D .
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov