Družina Von Mačke

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 29, 2013 12:08 pm

Re: Družina Von Mačke

visinnox je napisal/-a:Imajo varuško, ki jim čuva mačke! :good:

Zakaj so pa imeli varuško? Saj Santosha obvlada, bi vsaj malo reda naredila! ;)
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 29, 2013 6:08 pm

Ja, verjetno prav zato, da je varuška čuvala mačke pred Santošo. :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jul 03, 2013 11:26 pm

Dober večer.
Jaz sem Maj Panda Harley, star sem petnajst let in pred kratkim sem, v začetku jeseni svojega življenja, prišel v nov dom. Najprej sem bil prestrašen, zmeden, to da ne slišim in ne vidim dobro, pa ni prav nič pripomoglo k spoznavanju novega okolja in sostanovalcev. Teh je, se mi zdi, veliko... Sploh nisem spoznal vseh, ker sem se preveč bal in oni mene. Saj nisem hud, samo videti sem zastrašujoč. Na vsak nenaden gib namreč zapiham in zarenčim... Su je hitro spoznala, da je to vse kulisa in obramba. Da sem v srcu velik, lep, prijazen medvedek, ki prede zelooooooooooooooo glasno. Zato je moje drugo ime Panda Harley (glasno predoči, prijazen medvedek, ki je prišel k Von Mačkovim maja).
Stanujem v sobi za goste, ki je z vrati povezana z Atovo delovno sobo v kateri stanuje prelepa, nežna Marlenka. Tudi njo sem na začetku grozno prestrašil. Zdaj se pa močno trudim popraviti prvi vtis. Spiva vsak posebej, čez dan pa nama Su v svoji družbi odpre vrata in se počasi spoznavava. Marlenka je fina, umirjena mačkica, ne nadleguje me, dovolim ji povohati smrček, brez da bi pihal :) .
Najbolj, najbolj, najbolj na svetu pa uživam, ko me kdo čohlja. Lahko sem pri miru dolgo časa in se prepustim prijazni roki... Prav zato je včeraj Mala Kodrasta izjavila, da sem njen najljubši maček v tej hiši prav jaz :blush: .

Še nekaj fotografij, preden vam zaželim lahko noč.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Lepo vas pozdravljam,
Maj :cat: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 03, 2013 11:36 pm

Lubek: <3 .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jul 03, 2013 11:40 pm

oh :girlblush: :kiss:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 04, 2013 5:58 am

<3 Iiii, kako lepo! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 04, 2013 7:02 am

Mali kodrasti <3 in M.P. Harleyu <3.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če jul 04, 2013 7:51 am

Res lepo. <3 Pandi Harleyu in Su von Atu Bigheartmanu pa še posebej :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 04, 2013 9:17 am

:'( Maj Panda Harley, me zelo veseli, da ti je dobro in tudi na stara leta uživaš kot se za mačkona spodobi. Če še Mala Kodrasta pravi, da si zakon, potem moraš bit res maček in pol :good: . Ti želim, da bi se ti še dolgo predlo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 04, 2013 9:20 am

Maj, uživaj kar se da, tukaj te imajo radi <3 :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jul 04, 2013 11:27 am

jeeeeeej lubek mačji kako si lep in šarmanten <3 in lepo, da se razumeš z Marleko <3. Tebi, Marlenki in Su enega velikega :kiss:
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 05, 2013 1:15 pm

Maj Panda Harley :girlblush: sem kar pozabila usta zapreti, ko sem te gledala in brala kako krasen mačkon si :girlblush: res si prelep mačji gospod v najboljših letih in vidim, da lepo lepo skrbijo zate :good: bravo vsi Von Mačkovi in bravo Marlenka :clap: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So jul 06, 2013 1:59 pm

Lep dober dan vam želim Marlenka Angel Wings :angel: .
Slika

Ja, ja. Z mamo ob večerih izbirava druga imena za vse nas... Saj se trudiva v slovenščini, ampak angleško nama lepše zveni...
Nežna, krhka, prijazna. Zato Angel. Premikam se graciozno, skoraj neslišno, kot sapica angelskih kril. Zato Wings.

Dragi vsi, prav veselo vam povem, da se končno počutim dobro v svojem novem domu.
Slika
Slika

Je pa trajalo in Mami Su je moje dobro počutje povzročilo marsikatero neprespano noč. Pa Trixi je mogla svetovat, pa Heleno smo nadlegovali, Vissinox bomo tudi telefon skurili. Hvala punce :kiss: . Glavna težava je bila, da je Su na vsak način želela, da imam jaz družbo. In ker me banda ni razumela, smo iskali nadprijazno, nadprilagodljivo, nadumirjeno prijateljico, ki bi stanovala samo pri meni. In je prišla. Vam znana kot Sapramiška, midve s Su sva ji dali ime Brita Lady Grace. Ker je dama brez primere in njen značaj je ena sama milina.
Slika
Slika

Zato mi je sedaj še toliko bolj nerodno vam priznati :girlblush: , da je nisem marala v svoji sobici :S . Prav nič :S . Polulala sem vsa mesta kjer je Brita ležala. In potem je mami kapnilo (s pomočjo številnih pogovor z zgoraj omenjenimi teticami, z jeklenimi živci :kiss: ), da ji na tak način sporočam, da sem v stresu in da enostavno želim bit sama!

Brita se je prav po damsko, brez drame in težav, z vso milino, ki je lahko bandi vzor, preselila v vse ostale prostore našega domovanja. Ni divjačka, vedno je pa blizu in opazuje dogajanje. Ni naročna, ne, ne, stiskati se k bedrci je pa super, super fino. Ni ga pa čez varno sončenje ;) .
Slika
Slika
Slika

Mama je veliko pri meni, ker se trudi, da se z Majem spoznava. Vedno se druživa, ko je ona pri nama. Dogaja se pa takole:
Najprej se midve požuliva. Pridem k njej in ji rečem: "Božaj me."
Slika

Pa ona še kar fotografira...
Slika

"Ej, Mama, božaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj meeeeeeeeeeeeeeee!"
Slika
Slika

Potem se vsedem nanjo in počakam, da ji kavica prime, ker očitno še ni pri sebi...
Slika

Potem je čas, da v najino družbo povabiva Maja. Prosim bodite pozorni na fotografijah kako velik muc je to. Ker vsi, ki me poznate veste, da jaz nisem majhna muca...
Slika
Slika
Malo se ga še bojim...
Slika
Slika
Dedi se malo sprehodi in jaz se počasi sprostim...
Slika
Slika
Slika
Slika
Dedi rad kuka na balkon, ki ga bosta Ata in Su za naju zamrežila, tako da midva ne bova prikrajšana za svež zrak.
Slika
Slika

Lepo bodite mačji prijatelji.
Vaša Marlenka Angel Wings :angel: .

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 06, 2013 2:15 pm

:kiss: Marleni, čudovita si! Me veseli, da se sedaj bolje počutiš. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 06, 2013 2:27 pm

Jej, Marlenka, ti pa si izziv za doktorat iz mačje kombinatorike :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So jul 06, 2013 9:08 pm

Ja, Marlenkica moja, kako lepa in čudovita mucka si :). Iskreno sem vesela, da se bolje počutiš. Veš mami Su in Ata ter dedi Maj te imajo neizmerno radi.
Veš Marlenka, po tihem si želim, da bi te lahko osebno spoznala in te malo pobožala :girlblush: :kiss:.
Bodi lepo in oglasi se kaj ter držim pesti, da bosta z dedijem Majem čimprej dobita zamrežen balkon, da bosta uživala na svežem zraku :good: .
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 06, 2013 10:57 pm

Marlenka lepo, da priznaš, da se počutiš dobro, sicer bi te tale tvoj dvignjen repek izdal ;) :kiss: . Pa še dami Briti enega :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 07, 2013 7:44 pm

Hudiča, kako ste kičasti vsi pri tej hiši :cupidgirl: :kiss:

Ampak Marlenka, da moraš tako prositi za čohljanje, medtem ko se gre mama fotoseanso, je pa tudi zanemarjanje mačkov, no :S povej mami, da ima dve roki, eno za božat in eno za fotkat :good:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jul 10, 2013 9:39 pm

Pa kako drugo ime :fool: ?! Pa kaj ste vi malo nori al kaj :dash: ?! Meni je Ata dal čisto fino lepo ime, ki sem ga živela šest let. Santosha namreč pomeni notranji mir, zadovoljstvo. Pa je šel moj notranji mir po gobe leta 2013!!! In zdaj bi mi Dvonoga rada dala drugo ime al kaj? Ne može! Nočem! Dokler Santosha ne bo spet "santoshasta" :S ...
Te pa me čoha (beri maže moj kožuh) in tolaži (trol babji), da bom kmalu lahko šla ptičke gledat, da naj zdržim še samo malo... Naj grem gledat čez mačje okno... :O.

Tota mene hoče potolažit tak, da me pošilja kamne gledat :negative: .
Slika

Pa kaj jaz nea pišem čitljivo al kaj? Pa kaj vi mene nea razumete al kaj? Kdaj pride zaj kera vrate v toti bajti dol ruknit in mene vun rešit no?!
Kao naj bi iz totih kamnov jutri zrasla cela lesena hiška za mačke za ptiče gledat pa brown hvatat, pa to... Eh, idite lepo nekam vsi! Mila, Mačka, kaj zaj?! Ki je kombi, pa kidamo me u ljevo!

Santosha :devil: .
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jul 11, 2013 7:20 am

Fantje že pridno delajo od šestih zjutraj...
Brez Male Kodraste ne gre :) ...
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Lep dan vsem...
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov