Lep dober dan vam želim Marlenka Angel Wings

.

Ja, ja. Z mamo ob večerih izbirava druga imena za vse nas... Saj se trudiva v slovenščini, ampak angleško nama lepše zveni...
Nežna, krhka, prijazna. Zato Angel. Premikam se graciozno, skoraj neslišno, kot sapica angelskih kril. Zato Wings.
Dragi vsi, prav veselo vam povem, da se končno počutim dobro v svojem novem domu.

Je pa trajalo in Mami Su je moje dobro počutje povzročilo marsikatero neprespano noč. Pa Trixi je mogla svetovat, pa Heleno smo nadlegovali, Vissinox bomo tudi telefon skurili. Hvala punce

. Glavna težava je bila, da je Su na vsak način želela, da imam jaz družbo. In ker me banda ni razumela, smo iskali nadprijazno, nadprilagodljivo, nadumirjeno prijateljico, ki bi stanovala samo pri meni. In je prišla. Vam znana kot Sapramiška, midve s Su sva ji dali ime Brita Lady Grace. Ker je dama brez primere in njen značaj je ena sama milina.

Zato mi je sedaj še toliko bolj nerodno vam priznati

, da je nisem marala v svoji sobici

. Prav nič

. Polulala sem vsa mesta kjer je Brita ležala. In potem je mami kapnilo (s pomočjo številnih pogovor z zgoraj omenjenimi teticami, z jeklenimi živci

), da ji na tak način sporočam, da sem v stresu in da enostavno želim bit sama!
Brita se je prav po damsko, brez drame in težav, z vso milino, ki je lahko bandi vzor, preselila v vse ostale prostore našega domovanja. Ni divjačka, vedno je pa blizu in opazuje dogajanje. Ni naročna, ne, ne, stiskati se k bedrci je pa super, super fino. Ni ga pa čez varno sončenje

.

Mama je veliko pri meni, ker se trudi, da se z Majem spoznava. Vedno se druživa, ko je ona pri nama. Dogaja se pa takole:
Najprej se midve požuliva. Pridem k njej in ji rečem: "Božaj me."

Pa ona še kar fotografira...

"Ej, Mama, božaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj meeeeeeeeeeeeeeee!"

Potem se vsedem nanjo in počakam, da ji kavica prime, ker očitno še ni pri sebi...

Potem je čas, da v najino družbo povabiva Maja. Prosim bodite pozorni na fotografijah kako velik muc je to. Ker vsi, ki me poznate veste, da jaz nisem majhna muca...

Malo se ga še bojim...

Dedi se malo sprehodi in jaz se počasi sprostim...

Dedi rad kuka na balkon, ki ga bosta Ata in Su za naju zamrežila, tako da midva ne bova prikrajšana za svež zrak.

Lepo bodite mačji prijatelji.
Vaša Marlenka Angel Wings

.