Bibi

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 17, 2014 9:07 pm

Re: Bibi

khm... zdravimo kužni kašelj. Poleg Bibi vem še za dva psa iz tega konca, tko da je zdej za dva tedna Bibi v izolaciji - brez stika z drugimi psi. Tivolija se definitivno izognem zdej za nekaj časa.
Boga reva v glavnem. Danes ponoči smo spal lih dve uri, preden se je začelo s pokašljevanjem, nato pa bruhanjem celo noč. Je dobila pikico in sirup za kašelj. Jst upam, da bo ostal sam pri tem, da ne bo šlo na slabše, ampak sam na boljše.

Miška boga. :pet:

Nove slikce pa ob priliki. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 17, 2014 9:44 pm

Joj, groza... bogo revše! :(

Sej če ne bi bilo to tako kruto in situacija resna, bi na tole pasala kakšna šala na račun ebole... :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 18, 2014 8:04 am

Bibi, upam, da se hitro pozdraviš :kiss: , moja črnuhica :dog: pa sporoča, da izkoristi to zoprno obdobje, ker so takrat dvonožci precej bolj popustljivi :girlyes: (preverjeno :D ). Zagotovo te tvoji še bolj cartajo in razvajajo kot običajno :pet:, z lahkoto pa pade tudi kakšen dodaten slasten priboljšek :bone: :nyam:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 18, 2014 8:51 am

ojej, pocajtajte se lepo , boga revcka, bogi cartek mali :kiss:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 18, 2014 9:03 am

ah cartanje itak na polno. V tem pogledu tak ne vem komu je lepše. ;) Na srečo je pa v v bolj blagi obliki, ni vročine, ni apatičnosti. Tko da ni druge kot s sirupom zdravit in blažit kašelj. Je zelo zelo mirna, ampak na srečo ješča. Bogi cartek naši. :kiss:

Sam tole o popustljivih dvonožcih se pa kr strinjam. :D Moj je dans zjutri že začel razvajanje z mehko hrano, "da dobi več tekočine z njo kot z briketi" MY ASS je to pravi vzrok - softič. :D

Nč, gremo se cartat, ni druge. ;)

mm :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Okl.Ljubljane

Odgovor So okt 18, 2014 9:23 am

pixna je napisal/-a:Sam tole o popustljivih dvonožcih se pa kr strinjam. :D Moj je dans zjutri že začel razvajanje z mehko hrano, "da dobi več tekočine z njo kot z briketi" MY ASS je to pravi vzrok - softič. :D

Nč, gremo se cartat, ni druge. ;)

mm :D

Poznano! :) Imamo enako popustljivo dušo pri nas.

Važno, da gre zdravje navzgor, s hrano se boste kasneje ubadali. :good: (aškao)
... ko si rečeš: ''vem in smem''.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 18, 2014 12:04 pm

Bibi, hitro se pozdravi, razvajajo naj te pa v nedogled :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 18, 2014 6:56 pm

Počivamo...
Slika

V bistvu jo moramo pustit čist pri miru, ker takoj ko je vznemirjena (npr. od veselja) prične kašljat. :pet:

Hvala za dobre misli, upam, da bo res čimprej ozdravela. Lubica moja kosmata. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 19, 2014 10:08 pm

Bibi, čimprej se pozdravi in se samo delaj revčko, da bo padlo več priboljškov in bo doza cartanja na maksimumu :P
Si v naših mislih :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 20, 2014 2:54 pm

Bibi lubica moja, dans bomo pa tvoj drugi rojstni dan prežural pod kovtrom ane? Draga moja kosmata ritka, naj bo zdravje kmalu na tvoji strani, midva z mojim bova pa skrbela, da ti bo medtem čimbolj udobno. Cartika moja lubana :kiss: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 20, 2014 6:28 pm

Bibi, lepotička, vse najboljše :birthday: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 20, 2014 8:43 pm

Bibi puncka, vse naj naj ze imas, pozdravi se in v naprej vse dobro :kiss:

Mi vsi :cat: + :cat: + :angel: + :devil:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 20, 2014 9:11 pm

Evo za nami je eno čist na izi popoldne oz. večer. Najedli smo se, prelupčkal in precartal tudi, zdej pa je naša slavljenka čist omagala in izležava na kavču kolikor je dolga in ozka. :) Špaget mali <3
Ga bomo bolj zažural, ko bo 100% pri močeh. Do takrat se bomo pač več cartal, za norčije bo še čas. :)

Bibin odziv, ko sem jo vprašala kje je "tastari" (okej v resnici sem jo vprašala kje je "ime" moj dragi) - je šla direkt v pozor prežo, kot da bo skočil ven izza enga grma. :D
Slika

"a se bo dans kej dogajal?"
Slika

"iiih moja moja moja žogica!"
Slika

"aaa ress, presenečenje imaš zameee?" :kiss:
Slika

Za dveletnico se spodobita dve tortici :)
Slika

Ups, smo pozabil še na "svečki"
Slika

"mmmm kaj pa je tooo?" :nyam:
Slika

"mmm nom nom nom"
Slika
Slika

"zmanjkal"
Slika
Slika

Dol padla... z glavo na napačnem koncu. :D
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 20, 2014 9:25 pm

<3 :birthday: Bibi, mazica mamina in atijeva, vse najboljše si itak dobila že takrat, ko si prišla v svojo posteljo, jaz ti želim samo še veliko, veliko zdravja in čim več norčij še doooooolgoooo, doooolgooooo časa... :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 21, 2014 5:11 pm

Bibi, vse naj naaaaaj in čimveč zdravja :clap: :birthday: :martini: <3 ti lepotička nežna, saj vem da vse naj naj že imaš ;)
Pa kakšne tortice si dobila :O :birthday: :nyam: sem ti kar malo fouš, meni je ni pa noben dal, sploh pa takole lepe in zelo očitno okusne :nyam:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 22, 2014 8:52 am

Jp letos sta bili dve majhni (modelček medvedek), drugo leto bo pa treba kej druzga naumit, ker tri je pa preveč, razen če bomo celo imel srečo, da bo zdrava in bomo lahk zažural kot se spodobi. :D ;) Da ne bo slučajno kdo panike zagnal - vijolična je od kuhane/naribane pese (domače) in ne od kakšnih umetnih barvil. ;)

Loti zate ali za Ulo in Matejči? ;) :D Zate z veseljem uštimam kakšno, za repati in kosmati damici pa ne vem če bi upala. Imajo mace bolj izbran okus kot psi. :D :cat: :dog:

Bibi je počasi že boljše in se z mahajočim repkom zahvaljuje za vse lepe želje. :) Zdaj je že problem, ker je postala živahna, če pa poskuša divjat začne pa kašljat. In itak je potem seveda gospodična takoj pri meni z repom med nogami, češ kaj je naredila narobe, da kašlja zdej. Jao butara moja :fool: Počivat pa kr ne, zakaj le, če se pa že boljše počuti. Ah ja, čuft mali živahni. <3

Takole pa ona zjutraj okupira moj povšter pol minute za tem ko se vstanem. :D Verjetno zato, da se ja ne bi spravla nazaj pod odejo (ah jutra... težka jutra... ) :)
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 22, 2014 10:06 am

Bibi, vse najboljše, na zdravje, pa vsako leto več takih lepih tortic :birthday: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 23, 2014 10:31 pm

pixna je napisal/-a:Loti zate ali za Ulo in Matejči? ;)

:D na svojo rit sem gledala, ampak glede na to, da se že 14 dni samo bašem, mi ni hudega :nyam: :P
Bibi, upam, da si že bolj zdrava :angel: Ti kar lepo počivaj in grej mamin povšter, pridna si :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 27, 2014 8:07 pm

Evo tole je pa ena vikendaška izpod kovtra :D Tamala prav leze pod odejo in potem včasih štrli ven samo mal smrčka. Čuftek navihani. :)
Slika

Sedaj je že pravzaprav zdrava - ne kašlja več. Jo pa še čuvamo, da ne pride v stik z drugimi psi še nekje do konc tedna, potem pa mislim da bo to to.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 28, 2014 3:58 pm

O kako si luštna, Bibi! Zdaj pa samo zdrava bodi, prav :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov