Ojla, ku-ku TomTom tuki

,
v zadnjem tednu se je zgodilo toliko zanimivih stvari, da vam jih moram povedat

, zato vam jih bom kar jaz povedal. Najprej vam moram povedat, da tudi jaz delam družbo Metki na njeni postelji, ko se kar sredi dneva odpravi spat

in preden zaspi, na vse grlo kliče Čarlija in mene, da se ji pridruživa na postelji. Za Čarlija tako ali tako veste, da se ne pusti prositi in po cele ure spi na njeni postelji, a jaz pa potrebujem malo več spodbude, da se odločim za počitek na postelji

. Ta teden sem se odločil, da se ne bom več delal finega in bom tudi jaz zavzel svoj položaj na postelji

.
Poleg naju s Čarlijem, se je v tem tednu tudi Miša na kratko ulegla k Metkini glavi in ji dovolila, da jo malo boža. A božanje ji je dovolila le nekaj minut, nato se je začela takoj umivati in loščiti svojo zelo lepo in nežno dlako. Ker ji Metka med umivanjem ni dala miru, se je Miša razjezila in odšla na svoj priljubljeni kotiček, da je lahko v miru uredila svoj kožušček do konca

. Pššššt, čisto po tiho vam povem, da mi je Miša zelo všeč, saj je tako nežna in graciozna dama, ki ve kaj hoče

. Upam, da mi jo bo uspelo osvojiti, da bova srečen par

.
Včeraj smo po doooooooolgem času dobili obisk. To je bil res poseben obisk, saj je prišla teta Metina z dvema svojima prijateljema

. Vsi trije imajo svoje muce doma in jih imajo zelo radi

. Ja res, teta Metina je zelo prijazna in ona druga teta tudi ter stric tudi

. Najprej si je stric ogledal našo ložo, če bi lahko nam kako pomagal, da ne bi mi Čarli, Miša in jaz poskakali skozi okno, če bi bilo na stežaj odprto.
Nato jih je Metka povabila v kuhinjo, da smo se lahko malo pogovarjali in družili. Vidim, da si se ti teta Metina že oglasila.
Hvala za komplimente in poljubčke. Tudi jaz sem vesel, da sem te spoznal. Ja in tudi ti si zelo prijazna veš

. Moram povedati, da smo včeraj ob obisku Metine in njenih prijateljev dobili darilce v obliki priboljškov. Mnjam

. Metka nam jih je dala danes, ko nas je povabila v ložo in nam metala košček za koškom. Ljooooj kako so bile okusne palčke

. Prav z užitkom smo jih pohrustali, pa poglejte slikce kako smo čakali in uživali ob palčkah, ko jih je Metka končno začela metati med nas.

No čakamo.... boš kmalu?

Mnjam, mnjam, mnjam

Pa pa lepo nedeljo vsem TomTom