Družina Von Mačke

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 10, 2013 1:22 pm

Re: Družina Von Mačke

Santosha, sem cel dan živela v upanju (utvari), da je "tole" na začasno... omg :O
OMB, le kako boš preživela?! Pa kakšna neposlušna, nespoštljiva je tale mladina?! Katastrofa, ti rečem! :O
Če rabiš zatočišče, povej... bom jst zrihtala, da naša dvonožca takoj uredita mansardo, ki bo samo za naju...
Lepo te pozdravlja/m in GLOBOKO s tabo sočustvuje/m,
Gospa Mačka
(klanjam se ti pa ne - med enakimi tega ni treba) :rolleyes:

ps: prav čutim, da popuščaš! :( Drži se in "ne daj, se I... ups, pardon, Santosha!" :cupidgirl:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po jun 10, 2013 4:08 pm

:D :lol: :lol: :lol: :lol: :D.
<3 <3 in enega zate <3
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jun 11, 2013 6:42 am

Alexx, tvoja moralna podpora, vedi, me bo držala pokonci v najbolj težkih situacijah (tudi, ko mi kdo hotel povohati tazadnjo!!!) ;) .
Vendar ne, hvala. Ne pustim jaz mojih človekov kar tako. Sta me le takrat rešila gotove smrti in tudi za moje sorojence našla domove... Tukaj me pa potrebujeta. Jaz sem pri Mačkovih zdaj šefica teritorija. Sicer stroga, vendar ne hudo žleht šefica, a veš. Piham, renčim, se pa ne zaganjam za nikomer, jih ne lovim in napadam... Kak drug alfa maček, bi znal to početi popolnoma drugače, saj veš. Prostora imamo dovolj, da imamo jaz in moji moji sostanovalci dober občutek spoštovanja našega osebnega prostora, lahko se umaknemo in tudi pozornost poiščemo pri Naših, ko si je želimo. Edina situacija pri kateri je Su odločno posegla vmes je ta, ko smo Marlenko določili za brezpravneža v naši družini. Umaknila jo je na varno v sredinsko etažo hiše (tam Ata dela po več ur na dan), kjer jo počasi združuje z Majem in tako bo ostalo. Če bi bili midve sami z Marlenko, bi se Su lotila združevanja in postopnega privajanja, tako pa nas je preveč in Marlenka res preveč nežna. Kljub temu, da nas je toliko (šteti znam samo do deset, tako da nas je pač v moji glavi deset :) ), so še vedno trije prostori v hiši (sobi z okni, ne kr neke luknice in kopalnica) kamor gre lahko kdo v miru na bolniško. Wc-jev imamo osem (Maj in Marlenka pa še vsak svojega), skledic za posodo in vodo pa na vsakem koraku. Ko gredo Dvonožci na počitnice nas pa čuva od Male Kodraste Varuška, ki spi in stanuje kar pri nas (sicer pa sta Von Mačkova zapečkarja...), pozna nas in mi smo vajenji nje. Babi, Teto in Prijatelje še sploh nismo izkoriščati začeli :D . Pa Nečakinja raste v prav prijetno mlado damo, ki je nad nami navdušena... Bolj kot nad Malo Kodrasto :lol: .
Hvala za skrb in da me spremljaš, pridi me še kdaj počohat, če ti logistika in čas dopuščata, seveda.

Santosha :devil: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 11, 2013 6:56 am

Santosha je napisal/-a:jaz in moji moji sostanovalci

Poudarila Bela šapa. Santosha, tule ti je pa močno Freud ven udaril in razkril tvojo ljubezen. Klanjam se ti :truce: .
Pa kaj se Alexx zahvaljuješ, ko se pa Gospe Mački kar brki kodrajo od skrbi zate :devil: . Vidim, da sta te tale mladiča čisto omehčala, ampak tega ti menda še Mila ne bo zamerila. Materinski čut pa take fore, kaj ;) ? Čestitke ob novih članih, lepo ju vzgoji in bodi vesela, da znaš šteti le do 10, ti bo v prihodnosti morda prihranjen kakšen infarkt :lol: .
Uživajte, vsi po spisku, dvonogi in štiritačni :kiss: .
Pa še naprej se javljajte, tudi vsi po spisku, je fino brat tako pisano druščino; gledat pa tudi :) .
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jun 11, 2013 7:01 am

Gospa Mačka?! Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj oprosti!!!!!! :girlblush: Kaka pomota!!! :dash:
Še ena visokorodna gospa na forumu?! :kiss: :kiss: :kiss:

Ups, spet me je zaneslo...
Lep dan, Gospa Mačka :D !
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 11, 2013 7:20 am

Namig: preleti temo Pocestničin harem, pa ti bo vse jasno ;) . Se vas na tem forumu oglaša kar nekaj plemenitih :D .
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jun 11, 2013 7:30 am

Bela Šapa, počutim se počaščeno, da si z menoj delila to insajdersko informacijo :D . Tu pri nas spet ščije z neba, kot da je sodni dan, tak da grem kuj po še eno :coffee: in se posvetim temi (genialen naslov!!!) . Čuj, kaj ti si človek al si kaj na štirih nogah :scratch: ? Kakorkoli, ne rabiš se več priklanjati...
Santosha :gvse:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 11, 2013 8:05 am

Santosha, zate vse :cupidgirl: , ko si taka huda mačka in marsikaj preneseš. Fino bi bilo, ko bi še Cats mislila "zate vse", pa dala Mili kaj konkretnega za jest, da bi madame kakšno mavrico narisala, ne pa da tole deževje gledamo iz dneva v dan :devil: . Hm, glede tvojega vprašanja, sem sicer človek, ampak sem dostikrat tudi na štirih nogah, ko se bucam in igram z mačkonoma, ki prenašata mojo prisotnost (ali ko vlečem igrače izpod kavča / postelje ...), tako da nekako spadam v obe kategoriji. Glede nepotrebnega priklanjanja pa ... :girlblush: . Ne morem obljubit, da se bom vedno spomnila, da se mi ni treba; sem pa počaščena in prosim Su, da te v mojem imenu časti s čim slastnim :nyam: .
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jun 11, 2013 8:48 am

:lol:
Čuj, daj zrihtaj neko hrano za Milo (pokliči Catsovo al kaj, če se poznata), ker jaz nisem neka deprasta mačka, ampak bom glihkar začela oko na kako omaro metat, mislim, njeno notranjost...
Tu za mojo ramo od plebejcev čujem neke zvoke v stilu "Pozdravi Armanda in Reo."

Visokoroden pozdrav O-ti-(nič v nevarnosti da te pojem)-multipraktik-človek.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 12, 2013 12:13 pm

Tale tema je pa <3

Si naredim eno kavo pol pa lepo v miru tale javljanja preberem, in sem pol tkole iiii pa ooooh pa leeeej jih nooo. :girlblush:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jun 16, 2013 9:15 pm

Končno rabimo 8) !
Dvonoga je seveda nadležno dobre vojle zaradi tega. Vsakič ko gre mimo mačka, dobiš čohec za uho :( . Naslednjič, ko zavoham njeno roko, si bom predstavljala sočen šnicl, res... Pa kaj si te misli, ej :fool: ! Ravno se naštimaš za lenarit, si zrihtaš frizuro, se zglancaš da se sveti vsaka dlaka, pa pride mimo...
Mala dva sta še vedno tu :S . Norca naspidirana. Je rekla dvonoga Atu, da je čas, da vsak od nas dobi svoje drugo ime...
Za mala dva sem kr jaz določila drugi imeni za njuno prvo leto življenja!
Muffin Salta in Toffee Pirueta :D . In kaj sta mala dva rekla? To...

Slika

Od kod mi navdih?! To počneta cele dneve...

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Lahko bi bila tudi Muffin Cartljivec in Toffee Cartljivka :) . Nora sta na Jošteka ;).

Slika
Slika
Slika

Ali pa Muffin Zaspanec in Toffee Zaspanka :D .

Slika
Slika

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne jun 16, 2013 9:27 pm

Ja pa juuuuj <3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne jun 16, 2013 9:39 pm

<3 <3 :kiss: :kiss: in enega tudi tebi Santosha :kiss:
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 16, 2013 9:48 pm

Santosha, a nisi tehle malčkov ti dobila v varstvo in vzgojo,
preden jih je pod okrilje "protipravno" prevzel mama Jošt? :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 16, 2013 10:42 pm

O marička, so se mi kar tla zatresla pod nogami, ko sem vidla vso to lepoto :rolleyes: . Ampak mama Jošt pa zelo pomirjevalno vpliva na tamala dva, možno pa tudi, da ste se utrudila na tvojih inštrukcijah Santosha :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jun 17, 2013 7:01 am

:) Srčka zlata :kiss: :kiss: in še Joštku enega velikega :kiss:, za vse ostale pa v mislih, ker je tolikšno število lupčkov na forumu prepovedano. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 17, 2013 7:15 am

En, dva, čačača... pa še malo lambade... pa ritmične gimnastike... uh, ti mali mucki. :) Potem pa k atku Joštu na zasluženi počitek! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 17, 2013 7:32 am

Ufff :cupidgirl: :cupidboy: <3 :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 17, 2013 1:02 pm

Ja pa iiiiiiiiiiiiiiiiii :cupidgirl: pa dej kake lepe slikce no :girlblush: pa kaj slikce, mačkoni :girlblush: Ja lubike male lepe kaj ne bo vaša Su vsa srečna hodila po bajti ;)
Pa Joštek tud ne more biti bolj prisrčen, no <3 ata in mama v enem :D
Krasna family ste :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 17, 2013 2:41 pm

:good: Čudovite fotke.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov