Tom Tomove dogodivščine

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 26, 2013 11:13 am

Re: Čarlijeve in Tom Tomove dogodivščine

Tom Tomči, saj se boš navadil :good: še ponosen boš, kako lepo ovratnico imaš :girlblush: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jun 26, 2013 6:07 pm

Ja, ja Loti, hitro se se navadil ovratnce, saj mi Metka ni dala druge izbire :D. Vem, da me ima rada, tako da nisem več tako hud nanjo in se se ji že pustil malo božati :P. Potrudil se bom, da jo prepričam, da bi ovratnico dobila tudi Čarli in Miša.
ps.s. Čarli si je dal duška s crkljanjem pri Metki, saj ji je popoldne zlezel v naročje, da ga ljubčkala in božala in na koncu sta celo skupaj zaspala :O :O :O. Preden sta zaspala, je Metka klicala tudi mene, da bi tudi jaz šel spat z njima :S, a razen kakšnega božanja drugega nisem dovolil. Namesto tega sem Metki ponagajal, da sem jo grizel po nogi in prstih na nogah ter jo nekajkrat zgrabil z šapicami, da je zatulila aaaauv aaauuu :girlblush: 8).
lp TomTom :P
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jun 27, 2013 11:40 am

Ku-ku ku-ku zdravo, Čarli tukaj :).

S TomTomom sva se po mačje zmenila, da se bova občasno javljala po forumu :D, kajti opažava, da je Metka čisto zlezla v to škatlo s tipkami in se smeji na veliko :D :lol: :lol: :lol: .
Metka vam piše o našem življenju pri njej, a s TOmTomom misliva, da bo bolje, če to prevzameva midva ;), ker poznava mačjo govorico, ki jo kosmatinci najbolje razumemo :D.

Metka vam je pisala kako je bilo, ko sem prišel v njen dom, a ne veste pa, kako to vidim in čutim jaz ;). Ko me je Trixi prinesla k Metki je bila tu doma samo Miša, ki je bila zeloooo zadržana in me je nekaj dni kar napihala :devil:, a nisem se dal ;) tako, da sva se kar hitro spoprijateljila. Postala sva tako velika prijatelja, da je Miša ves čas pazila name, me umivala in mi je druga mamica :Kiss:. Pa tudi od prvega dne prihoda v Metkin dom, sem se veliko crkljal pri Metki, spal v njenem naročju, ko je gledala tv ali pa pisala na tole škatlo s tipkami. Sčasoma sva z Metko začela spati tudi na njeni postelji, kar pa še vedno posebej obožujem, čeprav sem sedaj že velik fant :truce: .
No bivanje v tem domu je postalo čedalje bolj pestro, saj so k nam začeli prihajati novi člani:
- najprej je prišla Pika, ki se je nonstop hotela igrati z nama z Mišo, a midva nisva hotela igre z njo, zato je kar cvilila in jokala :girlblush: .
- da je pri nas zeloooo pestro, pa je pred enim mesecem poskrbel naš novi prijatelj muc TomTom ;). TomTom je zelo prijazen in se z njim odlično razumem. Posebej se je njegovega prihoda razveselila Pika :yahoo: :yahoo: :yahoo:. Ja pa tudi jaz sem srečen, da je TomTom tukaj, saj marsikaj lepega doživiva skupaj. Še posebej uživam v divjem lovljenju po stanovanju, ki je tako divje, da kar frči narazen in Metka kriči od groze :O :P . Miša pa ostaja Miša, zadržana, fina mačja gospa in opazuje dogajanje iz varne razdalije. Če se ji TomTom preveč približa, ga napiha in kriči nanj :devil: a TomTom se ne da, raje se potem druži z mano, Piko in našo Metko :rose:.
Kot veste, sem že velik fant in nimam več toliko časa za crkljanje, a še vedno se rad stisnem k Metki, da me nežno boža, čoha, lubčka da skupaj zaspiva ;).

Današnje javljanje je nekoliko daljše, ker sem imel veliko povedat za nazaj :D, a naslednjič bom pripovedoval kaj se nam dogaja vsak dan. Za danes pa uživajte v igri, božanju in ckljanju ;). Čarli :).

p.s. s TomTom ne znava slikat in ne nalagat slikic, zato bo to še veno počela Metka, ki se vam bo tudi še oglasila ;).
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jun 27, 2013 11:41 am

Ku-ku ku-ku zdravo, Čarli tukaj :).

S TomTomom sva se po mačje zmenila, da se bova občasno javljala po forumu :D, kajti opažava, da je Metka čisto zlezla v to škatlo s tipkami in se smeji na veliko :D :lol: :lol: :lol: .
Metka vam piše o našem življenju pri njej, a s TOmTomom misliva, da bo bolje, če to prevzameva midva ;), ker poznava mačjo govorico, ki jo kosmatinci najbolje razumemo :D.

Metka vam je pisala kako je bilo, ko sem prišel v njen dom, a ne veste pa, kako to vidim in čutim jaz ;). Ko me je Trixi prinesla k Metki je bila tu doma samo Miša, ki je bila zeloooo zadržana in me je nekaj dni kar napihala :devil:, a nisem se dal ;) tako, da sva se kar hitro spoprijateljila. Postala sva tako velika prijatelja, da je Miša ves čas pazila name, me umivala in mi je druga mamica :Kiss:. Pa tudi od prvega dne prihoda v Metkin dom, sem se veliko crkljal pri Metki, spal v njenem naročju, ko je gledala tv ali pa pisala na tole škatlo s tipkami. Sčasoma sva z Metko začela spati tudi na njeni postelji, kar pa še vedno posebej obožujem, čeprav sem sedaj že velik fant :truce: .
No bivanje v tem domu je postalo čedalje bolj pestro, saj so k nam začeli prihajati novi člani:
- najprej je prišla Pika, ki se je nonstop hotela igrati z nama z Mišo, a midva nisva hotela igre z njo, zato je kar cvilila in jokala :girlblush: .
- da je pri nas zeloooo pestro, pa je pred enim mesecem poskrbel naš novi prijatelj muc TomTom ;). TomTom je zelo prijazen in se z njim odlično razumem. Posebej se je njegovega prihoda razveselila Pika :yahoo: :yahoo: :yahoo:. Ja pa tudi jaz sem srečen, da je TomTom tukaj, saj marsikaj lepega doživiva skupaj. Še posebej uživam v divjem lovljenju po stanovanju, ki je tako divje, da kar frči narazen in Metka kriči od groze :O :P . Miša pa ostaja Miša, zadržana, fina mačja gospa in opazuje dogajanje iz varne razdalije. Če se ji TomTom preveč približa, ga napiha in kriči nanj :devil: a TomTom se ne da, raje se potem druži z mano, Piko in našo Metko :rose:.
Kot veste, sem že velik fant in nimam več toliko časa za crkljanje, a še vedno se rad stisnem k Metki, da me nežno boža, čoha, lubčka da skupaj zaspiva ;).

Današnje javljanje je nekoliko daljše, ker sem imel veliko povedat za nazaj :D, a naslednjič bom pripovedoval kaj se nam dogaja vsak dan. Za danes pa uživajte v igri, božanju in ckljanju ;). Čarli :).

p.s. s TomTom ne znava slikat in ne nalagat slikic, zato bo to še veno počela Metka, ki se vam bo tudi še oglasila ;).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 27, 2013 4:00 pm

:kiss: lepo da si se javil Čarli ;) pa Miši tudi pustita do te škatle, a prav ;) :kiss: vsem
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe jun 28, 2013 6:44 pm

Živio vsi skupaj, Miša tukaj :angel:, Čarli mi je povedal, da je ena teta rekla, da me naj on in TomTom pustita do škatle s tipkami, da še jaz napišem kaj kako smo.

Jaz sem edina mačja dama pri nas doma. Prišla sem že novembra leta 2011. Takrat sem bila edina muca stara komaj tri mesece. Nov dom ni čisto nič dišal po mačje, zato sem ga morala nekajkrat dobro označiti, zato sem Metki pridno označevala posteljo :D. Metka je bila zgrožena in presenečena :O :O :O, ker ni vedela kako me naj odvadi. A ji je ena neumna ženska svetovala, da mora ukrepati in me vzgojno prijeti. Ne veste kako je bila Metka kruta z mano :O :O :O. Gobček mi je porinila v lulanje in me fanj klofnila, da sem se jokala :'( . No vsaj lulala ji nisem več, ker nisem želela biti še več tepena :P. Metka je do lani trdila, da sem njena najlepša muca in vedno me hoče božati ter me nositi po rokah, a ji tega ne dovolim :devil:. Skušam ji dopovedati, da sem lepa in fina muca, ki ima rada božanje in čohanje po bradici :girlblush:, ne pa nošenje in mečkanje po rokah :bad:. Ko Metka pozabi in me vzame v naročje, ji po 2 minutah začnem prigovarjati, da me mora spustiti. Če še to ni dovolj, je s tačkami in s kremplji pokažem,da z menoj ni šale :devil:.

Čisto druga zgodba pa je glede crkljanja pri Čarliju, Piki in TomTomu. Lansko leto si je Metka kar naenkrat namislila, da bo razširila družino :O. Tako je najprej prišel Čarli, ki je bil tako majhen kot sem bila ob prihodu jaz. Ko je Čarli prišel, sem bila zelo začudena :O :O :O, saj sem mislila, da bom edina muca in da je stanovanje moje :girlblush:. Da sem se Čarlija navadila sem potrebovala dva dni in po tem sem ga vzela takoj za svojega, saj sem ga morala večkrat paziti tudi pred Metko, ko ga je ta kar zaprla v kuhinjo ali v kopalnico :O in ga ni pustila ven :O. S Čarlijem sva ugotovila, da Metka tega ne dela za nalašč, ampak Čarlija kam zapre zato, ker ne opazi kdaj Čarli smukne noter in zelo tiho mijavka tako, da ga Metka ne sliši, da bi šla rešit. Zato sem jaz šla k Metki, jo drgnila ob roko toliko časa, da je pogruntala, da gre rešit Čarlija. Sicer pa se je Čarli čisto prilepil na Metko, ker se je nonstop crkljal pri njej, se božal in celo spal pri njej.

Komaj sva se s Čarlijem navadila drug na drugega in sklenila zavezništvo, je Metka domov pripeljala psičko Piko :O. Kaj pa je to za ena žival :O , ma čisto me je vrglo iz tira :devil:. Prvič do tedaj nisem vedela kaj to pomeni stanovanje deliti s kužkom, kaj šele, da bi se igrala z njo :O :O :O. No Čarliju je bil Pikin prihod kar všeč in se ni čisto nič kujal ali držal ob strani kot sem se jaz. Čarli je Piki celo dovolil, da ga kdaj pa kdaj poliže :O. Joj nato sem ga pa jaz umivati, da sem poskrbela, da diši po mačje :D. Nekaj mesecev smo živeli dalje. S časoma je Metka čedalje bolj začela viseti pri škatli s tipkami in hitela brati ter pisati o mačje pasjih dogodivščinah pri nas. Pred dvema mesecema je začela celo sanjati, da bi pri nas vzeli novega mačjega člana :O. S Čarlijem sva mislila, da se heca ;), saj ima dovolj mačje družbe. A Metka je začela govoriti, da Pika potrebuje družbo in da prijazen mucek, ki išče dom obožuje kužke :O.
Dva dni preden je prišel TomTom pa je bila Metka še posebej čudna :fool: in nam začela govoriti, da bomo dobili novega bratca :O.

Pa je prišel dan, ko je k nam prišel TomTom, velik in debel oranžko :O :O :O. Prve dve noči smo spali ločeno. Dobili smo dva wc-ja in čudno ta maček se res najraje druži s Piko :O!Pogosto se obnaša kot pes, včasih kot muc kar mu pač pade na pamet :fool:. Tako kot Piko je tudi TomToma Čarli takoj sprejel. Zdaj skupaj uganjata norčije in dirke, da kar frči po stanovanju.
Slika
Slika
Jaz pa sem se raje umaknila in situacijo opazujem iz varne razdalie in zviška opazujem mačjo mularijo :devil:. Saj veste sem fina in pridna muca, ki ve kako se spodobni obnašati :angel:.
Slika
Zdaj se Metka valja po postelji s Čarlijem in TomTomom ter crklja s Piko. Pa so vsi zadovoljni. Le meni so nakopali dodatno delo, ker moram zdaj paziti na dva mačja mulca. Pssssšt: čisto tiho vam povem,da imam tudi jaz zelo rada Metko, zato se enkrat na teden pridem k njeni glavi na postelji poležat, da me lahko nekaj minut boža :P.

Bodite fanj in se še kaj javim, da vam povem kako se obnaša mačja mularija.
lp Miša :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 28, 2013 6:55 pm

Super sta tole napisala Miša in Čarli :good: . Hehe, Miša, a ti kakšno zamero kuhaš na Tom Toma, ker meni se pa ne zdi, da je lih debel ;). Me že prav firbec matra, kaj bo on napisal.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe jun 28, 2013 9:41 pm

Neeeee, teta Metina, ne kuham zamere do TomToma, samo.....velik fant je in močan :girlblush:.
TomTom se bo gotovo oglasi ;) lp Miša :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 29, 2013 7:43 am

Prav lepo, da ste tudi Mišo pustili do tele škatle :good: saj veste, fantje, da imajo punce prednost ;) Pa še prve muce so PRVE muce....za vedno...a ni tako, Miša :P
Radi se imejte :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po jul 01, 2013 10:05 pm

Ku-ku TomTom tukaj :D.
Imam zanimivo novico ;), z Mišo se vedno bolje razumeva :) :good:. Saj se zadnje dni Miša ne dere in ne piha več name. V soboto popoldne smo se tako prvič družili v loži in ko je prišla Metka je od samega veselja tekla po fotoaparat, da nas je slikala kako skupaj sedimo in klepetamo. Nato pa je začela od samega veselja skakati po sobi :yahoo: :yahoo: :yahoo: in objemati Piko :lol: :lol: :lol: :lol:.

Slikce sva danes želela skupaj z Metko pokazati tudi vam, a jih je Metka zbrisala, namesto, da bi jih kopirala v računalnik :(, zato vam tole novičko samo pišem in mi boste morali verjeti na besedo :D.

lp TomTomi :cat:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 01, 2013 10:10 pm

TomTom, komu bomo pa verjeli, če ne tebi? Si vas kar predstavljam, kako ste uživali. Pa dajte še kdaj, vas bo Metka še enkrat fotografirala za morebitne nejeverne Tomaže ;) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 01, 2013 10:20 pm

metka je napisal/-a:a jih je Metka zbrisala, namesto, da bi jih kopirala v računalnik

Da ji ni slučajno Miša kej pomagala pri brisanju :D. Pa če ti tako rečeš Tom Tomi, bo že držalo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 02, 2013 11:26 am

Tom Tom, dobro si jih ovil okoli prsta :good: drugič pa še sikce, a prou ;) pa ne kot "dokazni material" ampak bolj kot slike za sline cedit :P :good: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To jul 02, 2013 4:42 pm

Oj Metina ;), veš Miša pri brisanju fotk ni imela čist nič zraven, pač pa jaz sama, ko sem preveč hitela z brisanjem starih slik in po pomoti zbrisala še nove :D.
Gotovo Loti, da bomo objavili še kaj fotk.
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jul 03, 2013 11:18 pm

Dragi moji :), TomTOm je res en čudoviti muc, ki nas preseneča vsak dan posebej :kiss:.
Pogosto se rad nastavi fotkiču in tako je nastala tale fotka
Slika

TomTom je že zadnjič zapisal, da se je nekoliko zbližal z Mišo :). Danes pa si je ona omislila posebno taktiko skrivanja in osvajanja :O
Slika
Slika
Slika

TomTom in Čarli sta od danes naprej še posebno dobra prijatelja, saj si delit ležišče in skrivališče na omari v hodniku :praising:
Slika
Slika

Pravo sožitje pa vlada tudi med celotnim mačjim tirom, saj gredo vsi trije muci v ložo, ko dobijo jedačo in pijačo <3 <3 <3
Slika
Slika

Full sem vesela, da je TomTom z nami, saj je pravi povezovalni član med muci, Piko in mano :), vsi skupaj pa smo srečna družina :angel:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jul 03, 2013 11:37 pm

<3 Smo veseli za vas in z vami!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 04, 2013 5:55 am

:good: Tudi jaz! :girlyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 04, 2013 9:15 am

Tom Tomi tale ovratnica z zvončkom ti pa zelo pristoji, si pravi frajer 8) :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 04, 2013 9:20 am

Super mucki, vsi po vrsti (no, Pika pa super kuža ;) ) :good: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 05, 2013 1:11 pm

Tom Tomi, kako si pa ti ponosen na svojo ovratnico :dance: lep mucek si, res :girlblush:
Krasno sožitje krasnih muckov in kuže :cat: :cat: :cat: :dog: :clap: :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov