Bibi

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 10, 2014 11:20 am

Re: Bibi

Iiiiiiiii, kok so luštne <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 12, 2014 4:42 pm

Smo imel mičken fotošutinga :blush:

Nič kaj damsko glodanje priljubljene palčke :bone:
Slika

A še imaš kej v roki za mene?
Slika

portretna. :)
Slika

Manekenka moja mala črna svetleča čistzalublenaunjo <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 12, 2014 4:45 pm

Krasen portret <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Če jun 12, 2014 9:04 pm

Bibi, ti si takooo lepa <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če jun 12, 2014 10:42 pm

Kakšna lepota črna pasja! <3
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe jun 13, 2014 4:18 am

Faconarka lepa <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 13, 2014 12:34 pm

Sam tolk da veste, da je tle okol mene lužica, ko se topim. :girlblush:

Res smo čist zatrapani v tole našo črno zlato. <3
Ima svoje finte (recimo naključno lajanje zunaj - do neke mere že vemo kdaj in zakaj laja, nekaj nam ostaja pa še vedno neznanka), ampak najbolj pomembno mi je, da je zdrava, da uboga (predvsem odpoklic), z drugimi kužki nimamo težav. Z mojim dragim sva prav presrečna, da smo se našli lanskega januarja. <3

A veste, ko so moški ponavadi mačoti in sploh bolj stroge duše ... no... pri nas imamo doma enga softiča ko je Bibi blizu in se prav smejem, kakšne zvoke spuščata Bibi in moj ko se igrata. :D :lol:

Sicer pa Bibi še vedno obožuje vse vrste frčečih zadev, da jih lahko prinese nazaj - ni važno kaj je, sam da leti daleč in da se da v gobcu prinesit nazaj (če ni druzga je tud papirnato letalo super). :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 15, 2014 3:32 pm

<3 sama ljubezen vas je :kiss: Bibi pa še lepa tok, da je že mal kičasta :girlblush: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 27, 2014 10:56 am

Loti :girlblush:

Tale naša mala barabica ima nov alias: okupator! Ker vstanem in grem pred mojim dragim (on jo zjutraj pelje ven) se tale naša mala kosmata rit naguzi direkt na moj prostor, glavo na povšter in špila angelčka. Seveda zaspi še par kitic. Kaj če grem sam na wc in pridem nazaj? Hja, umikat lumpo kosmato, da se lahk sploh uležem. :dash:
Evo vam dokaz:
Slika

Zadnje dni ji je frizbi tako zanimiv, da ga nosi kar za nama naokol. :D
Slika

Zdaj ga nekaj časa ni imela, smo bolj žogice in palice fural (mal rotiramo na vsake tolk, da ostanejo igrače zanimive). :)

Takle mamo v našem logu. :) Ni nam težko, sam ta stara more mal pojamrat. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 27, 2014 12:54 pm

Ker se mate radi, je v postli vedno za vse zadost prostora, a ne Bibi <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 27, 2014 1:33 pm

eh to pa itak. :) Naša rit kosmata <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 27, 2014 2:24 pm

Kar se frizbija tiče, mislim da se ni treba sekirat. Mi ga mečemo vsak dan že mal več kot 3 leta (v tem času smo jih že ene 5 zamenjali, ker jih je preglodal skozi in skozi) pa se Kai-ju še zmeraj vsak večer čist utrga, ko ga vzamem iz omare :)
Glede okupacije pa mislim da imajo to veščino vsi psi izurjeno do perfekcije...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 27, 2014 6:42 pm

Ja kok si srčkana, noooo :girlblush: ...pa Tvoji povej, da je njen problem, če brez veze vstaja, itak je potem to tvoj plac, a ni res ;) sploh pa kot je bilo že rečeno - pri taki ljubezni ni nikoli premalo prostora <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 29, 2014 8:03 am

Ah da bi vedl v kaksne tetris pozicije se vcas spravimo.... :D

MM pri nas je pa zogica zakon in na 1. mestu med igracim. Frizbija se je vmes tud mal navelicala oz. smo opazil da ni vec tak divjega navdusenja med metanjem. Smo pa pospravili za en cas, da se veselje vrne. Uspesno seveda. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 20, 2014 3:04 pm

Bibi se javlja iz potepanja, skoraj v živo. Če se ne motim trenutno spi ko beba. :D

Raziskovanje po Iškem Vintgarju ...
Slika

Sladkovodni morski pes
Slika

še vedno nora na palce in prinašanje :kiss:
Slika

Glasna ko pr norcih, ampak najina <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 21, 2014 10:08 am

Ti "morski pes", ti se pa samo potepaš <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 21, 2014 8:20 pm

Ma čist premal. :)

Bom pa znorela. :dash: Do zdajle sem ji potegnila 5 (PET) klopov!!! :dash: In te je morala dobit dans al zjutri al pa popoldne. Na srečo še ni bil noben pijan, sam Bibi me že čudno gleda, ker jo kar naprej neki obračam ko polpet in pulim ven klope. Na tem mestu moram pohvalit o'tom tick twister (mislim da ima naša najljubša veterina) ;) Brez tega bi bilo mal težje te male golazni odstranit v enem kosu in žive - sam zato da jih lahko pol utopim 8)

Dejte men povedat, a je ok, če se da Advantix pogosteje, kot na tri oz. štiri tedne? Nazadnje ga je dobila 3.7. in očitno je zadeva orenk popustila. Že tako ali tako nam fura safr vsakič ko ga dobi, če ji ga dam danes bo spet dva cela dneva na pavzi kar se norenja zunaj tiče, ker ima podvozje bolj pri tleh, je hitr pujsasta in posledično potrebna pranja. Pa še vreme nam ni zdajle najbolj naklonjeno.

Tle okol bloka so zgleda eni mutirani klopi, ki sam čakajo da pride Bibi vn na travo. :S

Mnjah, pojamrala sem... zdej grem pa našo zverino naprej žulit in tipat, če je še kje kakšna golazen za utopit.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 28, 2014 7:29 pm

Da ne bom samo jamrala, midva z mojim sva zadela na tomboli s tole našo kosmato pošastko Bibi (Helena, hvala ti za zaupanje <3 )
Pridna da ni za govort. Sej je res med bolj vokalnimi in kljub vsemu da je majhna rada igra psa čuvaja, vendar še vseeno je to eno najbolj pridno in sladko bitje. :girlblush: <3 Še vedno velja, da je navdušena nad igro z mojim dragim in nad mano ko se je treba pocartat. :girlblush: Ful je hecna vedno ko pridemo gor in ji operemo, ter obrišemo tačke, gre direktno na kavč in se nekaj časa puza po njemu in rovari s smrčkom pod odejo ali povšterčkom, zraven pa zadovoljno gode in romuli. Ali pa ko ji skrijemo igračko in je ne najde v prvih par minutah ali pa da jo celo voha in ne more enostavno do nje - začne spuščat hecne glasove nekaj med laježem in cviljenjem. In kako zmagoslavno pridirja do naju, ko se ji uspe dokopat do igrače in jo ponosno ko pav nosi v gobčku. 8)

Par dni nazaj je bilo eno leto in pol, kar smo skupaj. In ni nam žal niti enega samega trenutka preživetega z Bibi. :bone:

Spodaj pa nekaj utrinkov iz jezera, kjer je bila skupaj s pasjo prijateljico. :)

Končno smo ji kupili igračo, ki plava na vodi, da niso vedno samo palice :)
Slika

Tokrat je Bibi prva priplavala do igrače, kasneje je bilo tudi obratno. ;)
Slika

mokri miški <3
Slika

opica. :dash: Pustmo detajle, da je okoli bilo dovolj prostora ... :fool:
Slika

Doma sta itak sam dol padli (sej nista bili edini) :D sam za igro sta si pa kasneje vseeno vzeli še čas. :)
Najprej lupčka
Slika

Pol pa akcijaaaaa
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 28, 2014 11:41 pm

Bibi, kok sta tvoja dva zatrapana vate :rolleyes:
Mi se trudimo osrečevati naše srčke, v bistvu pa oni brez napora osrečujejo nas <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 02, 2014 5:15 pm

Loti - amen na to. :) Res je tako. Pridem včasih res čist utrujena in sitna domov. Pa me z mahajočim repkom in rito pozdravi to srce malo črno. Ma kje si lahk še slabe volje. Popakaš povodec in greš ven in se smejiš kako norčavo in z vso zagnanostjo lovi žogico in jo prinaša nazaj. <3

Danes me je naša mala zver prav lepo pozitivno presenetila. :) Vedno ko je kdo pozvonil na vrata je začela lajat in delat galamo. Smo sicer odpravljal in očitno se počas kaže uspeh na tem področju. :) Ko je pozvonilo danes je samo pogledala proti vratom in sicer nekaj hotla povedat, vendar si je premislila. Vesela ful. :) Potem ko je pa bil obisk njej zelo dobro poznanih je bilo pa veselje. :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov