Tinkerbell aka Tinky (bivša Margarita)

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe feb 04, 2011 10:50 pm

Re: Tinkerbell aka Tinky (bivša Margarita)

Hehe ja sej vem...naša malecka jih ma en kup, pa je za tv-jem en favorite plac, pa tm v kuhni en čist ozek pult, kjer ji pol vn nogice binglajo ker misli da je manša kot je pa ne gre not...pa potem tale bivši kačv itd...več kot je zanimivosti za skrit se, prej bodo tm ;)

vau...the best - vsak večer postaviš šotor - impresive ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 05, 2011 8:54 am

lepo se je izteklo za tole posebnico malo :good:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So feb 05, 2011 12:58 pm

Sej ne morem verjet, da sem končno dočakala :) Zdaj pa le pazi, da se ne bo tukaj končalo - hočmo še slikce in dogodoivščine (loh recimo poveš, kako je blo, ko je Nik ušel k vama gor :))

Za info vsem ostalim pa tole - cepljenje, o katerem govori, je cepljenje proti steklini. Povem zato, ker se običajno, ko tu govorimo o cepljenju, razume, da gre za cepljenje proti kugi, kalici in herpesu, ki je klasika in se cepijo absolutno vsi mački. Proti steklini pa ne cepimo...
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To feb 08, 2011 5:20 pm

Hehe sem vedla da boš happy :)

Ne absolutno ne - to bo zdj moj nr 1 forum - mogoče mi rata premagat samo sebe iz foruma Jajček (ask Snaky about it) :)

Ja sej ne da kot si sama rekla piše vse v pogodbi...sam a veš kako sm jst to brala - I don't care what it says....must have my kitty! Za vse ostalo bi mogu poskrbet moj dragi, ki se očitno za razliko od vseh pisnih zadev, ki jih podpisujm, v to ni ravno utaknu :P

Any who...zdj vem da rabm 3 tedne predn gre lahk malecka moja z nama abroad :D

Uuuu nick štorija...tud to kmal pride, sam najprej moram pa vse pusesat, sva dans z dopusta pršla in je bla mačja trava (katero sem kupla Tinky prejšni tedn) povsod sam v teglcu ne..beri: na okenski polici, na steni, v radiatorju, na njeni plišasti banani, v tinky sami, pa v njenmu valču in neki clo na mizi od compa...le kaj je kej počela ko naju ni blo - mogla bi ufurat nanny cam for her :D

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To feb 08, 2011 5:38 pm

A je lahk še kaj lepšga , ko ena tini - mini muca zraste v eno "debelo", leno muco ?Takšne zgodbe so :good: .
Obožujem mačke!!!! :clap: :yahoo: :)
Vsake toliko si ogledam film Garfild. Super, super...Zgodba o lenem , debelem, razvajenem mucu, s skrbnim lastnikom , kot je Jon. :good:
Če je bila tako uboga vsaka čast skrbnicam in posvojiteljima !
:yahoo: :yahoo: Res je zrasla in postala krasna!
Bravo!
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To feb 08, 2011 5:48 pm

Ej - NEPREPOZNAVNA je!

Ko sva jo midva posvojila je mela gospodična dobro leto....v roku pol leta pa je ratala taka, da vsak, ki je videl njene "stare slike" pravi joj kakega mladička sta pa vidva vzela :D

Ja bilo je vredna, z veliko truda, nege in pogostih obiskov pri veterinarju, sva ji uspela urediti prebavo in potem je šlo sam še navzgor - dobesedno :D

P.S.: garfild rules - he's the greates cat ever! ;)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To feb 08, 2011 6:21 pm

:lol: :D :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 08, 2011 6:36 pm

Oprostite, toda Garfild ni ne len, ne debel, ne razvajen :fool:

Tinky, lepotica :kiss:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To feb 08, 2011 6:40 pm

Cats je napisal/-a:Oprostite, toda Garfild ni ne len, ne debel, ne razvajen :fool:

Tinky, lepotica :kiss:

Neee...absolutno da ni - on je izredno intelegenten muc, ki ve kako lahko hrana pride k njemu, ne pa on k njej, lepo šarmantno popolnjen in ve, kaj ima in to pridom izkorišča (kdo pa govori o lenosti, debelosti in razvajenosti ;) )

Tnx for the comliment :D
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To feb 08, 2011 8:13 pm

Torej....NICK STORY
nekje na začetku junija, ko je bila Tinky dober mesec pri naju je imel Nick (no saj jo ima še sedaj, vendar mu zaklepamo vrata in dretje - neeeeeeeee tudi vedno bolj pomaga :)) enormno željo končno vidt kako ta naša Tinky zgleda....vedu je da je nova mucka v hiši...vohu jo je a nikakor je ni mogu vidt...
No in nekega dne, ko sva bla uba z dragijem v službi, je v najin štuk prišel brat in z njim tudi naš Nick...to je šlo nekako takole....nick je začutu priliko da se zmuzne med nogami in je planu v zgorn štuk - Tinky se je seveda poponoma odrgalo ko je pred sabo zagledala ogromnega zlatolasega dolgolasca, ki je za povrhu še pes.....se je boj za preživetje začel...Tinky je začela tečt na vse strani - Nick pa ves - hej dj počaki me no, sam povohat te hočm za njo, pa smo skakal na stene, pa se odbijal mimo knjig na polici visoko nazvgor, pa spet skočl na tla in zopet po steni do nove police....končni pristanek najvišja omara v hiši in nickova ovratnica v rokah besnega brata....
Phiju si misliš....vse je dobro...
Pa je blo?
Ha?
Ha?
Ha?
Da vas spomnim...to je era driske naše male piške...ooooo ja - drek je bil povsod koder je segla njena prestrašena rit...pa so bla podriskana tla, podriskane knjige, stene in vse police, omara in okno....kamor je tekla tinky, tam je "tekel" drek....Par urno čiščenje in zaprisega - ta j....pes ne bo nikoli več prišel gor! :D
aja....tinky je tud preživela ;)

Da pa ne boste odšli s compa v tej misli, vam podarjam še dve slikici...
prva je njena tipična poza, ko se želiš s tem mačkom igrat....roke uluft pa prnes to žogco do mene...
Slika

druga je pa ta....njena favorite pozicija na kavču....ko se z nobenmu delam telesa dejansko ne dotika samega kavča...magija - ne jaz :D
Slika
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Kranj/Ljubljana

Odgovor Če feb 10, 2011 11:04 am

Razvajena bajsika :D Dej jo kaj na obisk prpel, kot pod najino televizijo je od njenega odhoda zelo osamljen. Nihče več ne hodi tja na wc :dash: :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 12:00 pm

oooo, Tinky, kašno.... fletkano postav`co imaš!
:kiss:

joj samo brez heca - meni so....fletkani pač mački in mačke nad vse! :girlblush:
Mogoče imam ravno zato samo 16,67% (če matematika špila :girlblush: ) mačkov....fletkanih ;) :lol:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če feb 10, 2011 6:57 pm

Snaky je napisal/-a:Razvajena bajsika :D Dej jo kaj na obisk prpel, kot pod najino televizijo je od njenega odhoda zelo osamljen. Nihče več ne hodi tja na wc :dash: :D :D

Mislim boš ti njej bajsika - ona je šarmantno izpopolnjena :D
Sam res...prou nč vama ne smrdi več, pa zdj je res samota...tam pod vajinim tv-jem :girlblush:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če feb 10, 2011 6:58 pm

Oaza...če bi lahk bi jih tud jst mela več...sm misnla najprej da bo štala v množini z dragijem, a zdj vidi ti njo - miss I'm the only one here....sploh ne j*** drugih muckov, tk da ne vem kako bo...z kakim bambinotom probat...mrbit bo njemu pustla bit v NJENI hiši :D
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če feb 10, 2011 7:02 pm

P.S.: a kdo ve kako se podkupm adminu, da mi title poprav...res nočm da je večna tiskarska napaka in mam bišvo mucko 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Če feb 10, 2011 7:51 pm

Mislim boš ti njej bajsika - ona je šarmantno izpopolnjena :D

Saj veste, punce, kako se komentira na to..?
"Lepe ženske ni nikoli dovolj..." :D
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če feb 10, 2011 8:23 pm

Gina..iz tvojih ust v mačjo skledico :clap:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po feb 14, 2011 10:48 pm

počitek - napad - počitek

Hojla...da se spet malo javimo - vikend je bil izredno naporen, za naju, ki sva zapravla pol plače v Ikei - opremljava cat proof stanovanje :D in za našo princesko....celodnevno poležavanje na polici in 5 min igranja v času Tinkerbell game zone... :good: .o ja - da ne boste misnli, da samo leži in je...ima tudi svojih 5 min slave, ko se vrže na bušija in čaka, da te lahko zagrabi in pogrize....In ko rečem pogrize je to še ena simpatičnih dejstev o malecki moji.....ne zna ne grist, ne šausnt, ne opraskat (no ja te dni malo bolj, ker ji nisva še poškrcnla kremplčkov...) ampak resnično - to izgleda kot 3 svetovna vojna - 100% napad, tud šapic ji ne vidš,tok hit maha naokol... čut se pa nekak tko...hm nek prepih čutm, kaj bi to lohk blo..a Tinky ti si....hehe dej nehi me žgeckat... :kiss:

Pa malce dokaznega gradiva - kako nevarno izgleda v tem početju (to je njeni paradni disciplini - ležanje in počivanje, :angel: ter amaterskem slogu - napad :devil: )

počivanje št.1
Slika

počivanje št.2
Slika

napad na človeška št.1
Slika

napad na človeka št. 2
Slika

:truce:
pa spet počivanje...
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor To feb 15, 2011 7:01 am

:D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To feb 15, 2011 12:08 pm

Ja, tale napad v stilu "tok te bom, da boš dobil pljučnico" mi je dobro znan :)
Lubika porejena hruškasta :kiss: :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov