udomačen tiger
Kraj: Celje
Re: Lina (prej Bina) in Missy

Missy izgublja mlečne zobke in se je iz tigra prelevila v mini hiperaktivnega grizlija. Danes je sredi noči iz čistega miru zasadila zobke (in kremplje) v fantovo roko, nasplošno pa napada vse kar se premika pod odejo, moja stopala so že čisto pogrizena. Povsod jo je polno, je prava divjačka, zaradi česar si je očitno malo poškodovala zadnjo tačko, ker že nekaj časa šepa. Zaenkrat izgleda kot da ni nič hudega, saj je tudi to ne ovira pri vsakodnevnem divjanju. Je definitivna taglavna, brez pomišljanja izrine Lino iz njenega ležišča, upleni njeno hrano (ima raje Linine light brikete kot svoje kitten

Lina je sicer bolj umirjena "starejša sestra" ki se drži reka da pametnejši odneha. Kljub temu se večkrat pridruži Missy pri divjanju in potem vse frči po zraku (prejšnji teden sta mi razbili skodelico MH

V glavnem uživamo, muci sta itak najboljši, cukra lepa, najini lubici, ki sta najina prva skrb/sprostitev ko prideva domov. Sem opazila da sva oba veliko boljše volje odkar ju imava, včasih se počutim že prav kičasto

Tako da hvala mačji hiši, še posebej pa Heleni za svetovanje! In en velik

Pablo Neruda