naša mačja družinica je bogatejša še za enega člana. tole je naš vaški najdenček, sprva sva mislila, da ga bova oddajala, potem pa nama je tako prirasel k srcu, da ni bilo več poti nazaj

v zadnjem mesecu smo se karantenali, cepili, razjajčkali in vse ostale zdravstvene zadevščine, ki so bile nujno potrebne da je postal polnopraven družinski član. star je cca 5 mesecev, pa je že zdaj tako velik kot bučka, glede na to kakšen apetit ima, sumim, da bo dosegel cvetkine razsežnosti

pred kratkim sva ga predstavila mačjemu delu našega gospodinjstva. moram reči, da stvari kar dobro tečejo, slavni rek: "več jih imaš, lažje je" se je izkazal za resničnega. pride do občasnega pihanja, renčanja, itak je mali težek pa teži mojim lenim kravicam, ampak če vidim, da so vsi tečni, pa da je ful renčanja, ga lepo pospravim v njegovo sobico in je spet mir. na začetku je bilo itak več tega ravsa, ampak zadnje dni se mi zdi, je vedno mirneje in posledično so vedno manj ločeni med sabo.
ime sva mu zelo neizvirno dala Pikec, zdaj mu še paše, ne vem kaj bo nekaj kg kasneje

moj dragi je čisto očaran, to je edini maček od najinih, ki se ga ne boji, to je tudi eden od razlogov, zakaj sva ga obdržala. jaz bi itak samo bolj plašne posvajala, pa naj ima še on enega, ki se mu pusti prijemat