Bibi

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 29, 2014 8:39 am

Re: Bibi

fiore a pri vas tudi a? :) Misija nemogoče ob poskusih fotkanja črnih pošasti na snegu. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 29, 2014 10:59 pm

o ti dete utrujeno :girlblush: dobro žurko si imela, očitno. Mama pa tudi upam, da je ok ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 01, 2014 6:09 pm

Eh mama je vredu itak. Vajena že.
Bibi ti cukr pasji, samo da je sneg. :D Hecna zelo. :) Sedaj je na vrhu ledena skorja in je ravno toliko tanka, da ko stopi gor še mal zdrži, potem pa poči in Bibi *bumf* s taco v sneg. :girlblush: Seveda jo moti ravno NIČ. Zajček mali črni. :) Sicer pa enostavno ne rata slik delat ko ima svoje žute minute na snegu, tko da... :S

Slike (zmazki) bodo drugič, ko se mat spravjo fotkič povezat z računalom :blush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 16, 2014 7:02 pm

Evo, po dolgem času se oglašamo iz Bibinega loga. :)

Na kratko, imamo se fajn, cartamo se, divjamo, učimo, lovimo vse žogice, palice...iščeno vrvice, ki jih ta stara dva z velimi veseljem poskrijeta po stanovanju... Cel žur v glavnem. :) No ja, pa tudi mal dekoriramo s pasjimi zobki vogale ... :fool:

Bibi je bila včeraj cepljena proti steklini in je bila pravzaprav ZELO pridna. Ni se toliko tresla in bila prestrašena, kot nazadnje (14 dni nazaj) na cepljenju proti kužnim boleznim. Pridna pupa pasja, pa prijazne tetke vetke. :)

Evo še spodaj par fotk iz današnjega norenja v naravi. :)

Slika
Slika
prvo letošnje čofotanje ... :)
Slika
Slika

Papa :kiss:

PS: Bibi je včeraj na veterini pustila eno kuvertico za mačje prijateljice. Si bodo že same kupile, kaj najbolj rabijo. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 16, 2014 7:07 pm

Bom popravila linke, takoj ko nalozim na pravo lokacijo
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 16, 2014 7:22 pm

Evo končno mi bo menda ja ratalo. :) (imam mal težav z mojalbum.com) :/
Slika
Slika

Prve letošnje prave vodne radosti. :)
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 16, 2014 9:38 pm

Uf, si lepa, Bibi :girlblush: :kiss: pa tudi lepo je slišati, da si bila zelo pridna pri zdravniku :clap: :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 17, 2014 5:24 pm

Saj si že čist poletna Bibi, a te ni nič zeblo :O ? :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 17, 2014 7:03 pm

jenčica moja zlata <3 krademo eno fotko :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 18, 2014 10:30 am

<3

Nič ni mrzlo, samo da je toplo zunaj, pa je akcija. :D
Že dva tedna prej je tačke namakala Šmartinskem jezeru, samo takrat je bilo dovolj tačke ohladit, zdej pa je bilo potrebno celo rit not namočit, pa mal plavat, palco lovit ... Labodi na Zbilju je niti niso motili, samo da je voda, palca in midva <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 24, 2014 6:21 pm

Tkole pa mi molimo vsak večer :angel:
Slika

Avtor neznan, molitev smo si "sposodili" na netu. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 24, 2014 6:25 pm

:D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 26, 2014 8:25 pm

super :good: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 10, 2014 6:17 pm

Evo mi se mal javljamo s poročilom. :)

Ta stara dva sta dobr (če bo slučajn kdo kej vprašu), Bibi pa itak žura na polno. Smrklja pasja. :D
Slike spodaj so slabše kvalitete, ker je telefon tisti, ki je bolj al manj vedno z mano. :blush:

Ima eno ful hecno navado. Ko gre kdo od naju na wc pride za nama in če vrata niso zaprta na kljuko, vtakne v režo smrček in gleda. :fool: trapa kosmata <3
Slika

Običajno spi pri meni ob nogah, tako da počasi že obvladam vse like iz tetrisa. :D Bibi pa vse hrbtne poze. Ni da ni, smo gimnastičarji pri nas. :lol:
Slika
Slika

Ko je pa carta (proti jutru) pride k men in se zloži v žličko in oddrema še par kitic. :girlblush: Pa ful je hecna, če jo kdaj ponoči zebe in hoče pod odejo, takrat me suva s smrčkom, da bi rada not zlezla. Ni pomembno če je to sredi noči in jst skor dol padem, ko v križu čutim en mrzel smrček na koži. :dog:

Mojega dragega ima u nulo naštudiranega. Obožuje, ko trenirata vse možne ukaze, ko ji vrže palico (itak dost dlje kot jst, pfhh), ko pleza z njo po grmovju ... :)

Sej je Helena enkrat nama lepo rekla: moj dragi bo tisti, ki bo sledila, jaz pa tista, ko bo treba pocartat. :D Hja, nimam kej, preroške besede. :good: Sicer pa priznam, da Bibi izredno lepo uboga oba. Predvsem sem vesela, ker res obvladamo odpoklic, kar mi je pravzaprav res najbolj pomembno.

Miška najina <3

Današnja travniška, potem ko je že mal omagala nad žogico. Ta njen nasmešek v učkih ... iiihhh <3
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 10, 2014 6:21 pm

Sicer sem jaz bolj mačja, ampak iiiiiiii... <3 nekaj tako lepega, kot je en takle krasen, srečen pes, je pa enostavno treba pohvalit. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 10, 2014 6:31 pm

O, ti carta lepa, pridna, pametna :rolleyes: kako lepo te je spet videti :kiss: Ta zadnji dve slikci sta pa samo za cviiiil :girlblush: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 27, 2014 7:44 pm

Evo spet mi s kratkim poročilom in foto dokazom. :)

Bibi je še vedno norc na 4 tačkah. Od kje njej toliko energije ko smo zunaj mi še zdej ni čist jasno. Ampak ko se lenari, se pa lenari na polno. :D
Slikano včeraj, ko je v visoki travi lovila /iskala palico. :) Najbolj je hecna, ko je trava višja od nje in potem poskakuje kot kakšen zajček, da naju locira, da slučajno ne bi kam izginila. :D Če je pa trava res visoka, se pa na zadnje tačke postavi, pokuka kje je in akcija iskanja dalje. Lumpa mala naša <3
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 27, 2014 8:05 pm

Afnica luštna, kako ponosno stoji :P :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 28, 2014 8:10 am

Mah kje ponosno. Tle se ne vidi, da so zadnje tace kot na fedrih v pričakovanju, da bo palica spet poletela. :D
Ne moti je, da je mokra ko miš, da je en kup travnih semenk po njej (smo sproti čistil okol učk, da ne bi kej kam zašlo).

Ima pa svoj večerni ritual. Pred spanjem skoraj vedno vzame s seboj v posteljo eno izmed svojih igrač. Če imava z mojim srečo, takrat potem v temi še nekaj časa poslušava piskanje ubogega Skinneeeza, kateremu je že uspela odtrgat eno sprednjo in eno zadnjo taco. :rolleyes:
eh lubica mala <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Po apr 28, 2014 8:29 am

Ampak ji je vse oproščeno ane :D luštna pipika mala je. Si jo kar predstavljam, kako skače ven iz trave, da kaj vidi in ob tem uživa :lol:

http://www.godvine.com/The-Happiest-Dog ... -1785.html (tole sem zadnjič videla in sem zdajle takoj pomislila na to :D )
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov