udomačen tiger
Re: Sonček, Kushi in še Puhi
. Kushiju pa čestitke za vsestranski napredek, kar tako dalje, maco
.
Muce, ki so našle svoj dom.
Moderatorji: helena, renata, gipsy
udomačen tiger
. Kushiju pa čestitke za vsestranski napredek, kar tako dalje, maco
.
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
, pa vedno bolj odtajan
, Sonček in njegova prelepa facka mi je bil pa itak vedno fascinanten
)
udomačen tiger
- zapoznele čestitke ti dajejo možnost, da še malo raztegneš praznovanje, pa praznuješ cel teden po malem
udomačen tiger

nevidna bolha
in takšne sladke lepote ni nikoli preveč, zato kar pridno dodajaj fotke, nam jih ni nikoli dovolj
, lepo se imejte skupaj 
udomačen tiger
Kraj: Kranj - Tržič

udomačen tiger

in sem kupila dve blazinici. Uporabljeni sta bili mogoče dva dneva, lahko tudi tri, sedaj sta za okras. Tole je bilo takoj, ko sem ju odprla in dala iz vrečke ter ju dala na tla, da bi videla, če ju bosta zanimali. Sta ju. In naslednji dan sta tudi malce spala na teh blazinah. Ampak očitno sta se fanta odločila, da sta proti drogi in ju ne uporabljata več. Spljoh!
mogoče ju kdaj sreča pamet in bosta ugotovila, da je kakšna vrsta droge pa le dobra
), briketke imata itak vedno na voljo, prav tako voljo, zjutraj in zvečer čistimo wc. Kadar sem za računalnikom in mojega dragega ni doma, je Sonček pri mojih rokah, tako da komaj kaj naredim, ampak mi je fino, ker se tako lepo stisne k meni. Kushi zjutraj po mokri papici obsedi na okenski polici in gleda ven, Sončka itak "meče" in leta sem ter tja po stanovanju, povsod ga je dovolj. Če gre moj delat popoldan in ko pridem okrog štirih popoldan domov, me Sonček čaka pri vratih in sem se navadila, da ko odprem vrata, med odprta vrata potisnem najprej torbico, zato da se Sonček obrne in ne gre ven. Je enkrat ušel, ko res nisem vedela, da me čaka pri vratih, je priletel nazaj po sekundi in pol in mu še nekaj ur nič ni bilo jasno
Pa da se razumemo, najino stanovanje je v poslovni stavbi, tako da so vrata v najino stanovanje v zaprtem prostoru in ni šanse, da bi ušel ven na totalno svobodo. Ampak seveda od tega neljubega dogodka, ko mi je srce ravno tako padlo v hlače, pazim, ko odpiram vrata in tudi ko so obiski, ne pustim nikomur, da pušča vrata odprta. Pač previdnost ni nikoli odveč.
Tako da hvala Trixi in nenazadnje Mačji hiši, da so mi predlagali pravi parček. Sicer ljubezenskih prizorov nimamo, imamo pa take, ko Sonček Kushija umiva, že takoj naslednji trenutek se igrivo lovita po stanovanju, na koncu se "sklofata" in gresta vsak v svoj kot
smešna sta in imam ju nadvse rada 
udomačen tiger
. Pa še za blond lepotca en poljubček
.
) skoraj edini kos mačjega pohištva, ki je vsakodnevno v uporabi.
udomačen tiger
Iiiii, Kushi pusti božat, jupiiii, uspelo je, končno!
Se spomnim, kako divji so še bili pri Trixi, pa ga zdajle poglej... kakšen napredek
čvekava papiga
kok je pa to lep video!!
udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
Trdnjave padajo.
Meni se zdi najlepše, ko takšni muci popustijo in veš, da to dovoli samo tebi.
udomačen tiger
prekrasna sta
bravo, mulc mali, si se končno odločil uživati
Bravo, Jagodka, to je tvoja zasluga 
udomačen tiger
Cel cukr je tale Kushi, resno. Sonček pa sploh, je zadnjič sedel na mizi pred mano (jaz seveda na stolu), me gleda, mi da tačko na ramo in gre proti mojemu obrazu in mi je dal lupčka. In sem se itak stopila, kako pa drugače 
udomačen tiger

udomačen tiger
udomačen tiger

udomačen tiger
). No, sedaj pa že par dni opažam, da občasno nekaj zagodrnja, ko se požene za Sončijem ali za kako smetko, karkoli že vidi, pa že včeraj je očitno on spustil nek čuden glas, ki se je slišal kot mijavkanje, danes zjutraj, ko sem jima ob jutranji rutini pripravljala mokro hrano, ko se je drgnil ob moje noge, sem pa slišal nek čuden "mrnjaw" in valda je bil on, ker Sonček ima malce bolj "ženski", cvileč glasek, ki je zelo prikupen, samo človek mora biti dobre volje
smotko moj 
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov