Sonček, Kushi, Ita in angelček Puhi

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 13, 2014 11:34 am

Re: Sonček, Kushi in še Puhi

Ok, jagodka85, če ti nobena druga ne upa povedat, ti bom pa jaz - tole nikakor ni dovolj slikovnega materiala, da preživimo do konca leta. Saj je res, da ti skrbiš za lepotca, ampak to ti še ne daje pravice, da samo ti uživaš v njuni lepoti :P . Kushiju pa čestitke za vsestranski napredek, kar tako dalje, maco :kiss: .

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 13, 2014 12:08 pm

:kitty:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 13, 2014 7:04 pm

Hočemo fotke!!! Tako lepoto je res treba deliti.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 13, 2014 9:03 pm

Vse naj naj, Jagodka :martini:

Joj, Kushi je en prelep medvedek, srčkan do konca <3 :cupidgirl: , pa vedno bolj odtajan :good: , Sonček in njegova prelepa facka mi je bil pa itak vedno fascinanten :cupidgirl:
(Puhi je bil pa prelep muci, zdaj je pa prelep angelček, ki pazi na vas in po moje sugerira Kushiju, naj čim bolj izkoristi dvonoge, ker njemu ni bilo dano :girlblush: )

Krasni ste vsi in fotke so zelo dobrodošle :clap:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 13, 2014 10:58 pm

Saj vidim, da zamujam, pa vseeno - vse najboljše :birthday: - zapoznele čestitke ti dajejo možnost, da še malo raztegneš praznovanje, pa praznuješ cel teden po malem :D
Jagodka, fotke so krasne, ampak to zato, ker so srčki taki modeli: lepotec z modrimi očmi, črno beli s čopki med blazinicami (moja slabost), pa puhasto bitje, ki mirno spančka tam nekje ... Čestitke za Kushijev napredek, očitno gre vse tako, kot je prav. Bravo vi!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 14, 2014 2:08 pm

Jagodka, vse najboljše! Sem se tako navdušila nad fotkami, da sploh nisem registrirala, da si praznovala. :blush:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So feb 15, 2014 11:23 am

Krasni ste :girlyes: in takšne sladke lepote ni nikoli preveč, zato kar pridno dodajaj fotke, nam jih ni nikoli dovolj :kitty:
Vse najboljšeeee Jagodka :birthday: , lepo se imejte skupaj :cupidgirl:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor So feb 15, 2014 5:59 pm

Hehe, hvala punce, za voščila, iz srca :*
Fotkice pa bodo, itak, kako tudi ne, če imam pa taka krasna mačkončka doma. Še kak video moram naredit :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 15, 2014 11:18 am

Ne morem verjet, da že en mesec nisem nič objavila sem noter.

Tako, najprej en video:

http://youtu.be/PUpSJAL3PbA <3

Sedaj pa še malo fotkic :)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Kot vsaka dobra (mačja) mama sem jima želela omogočiti vnos droge v naš dom :D in sem kupila dve blazinici. Uporabljeni sta bili mogoče dva dneva, lahko tudi tri, sedaj sta za okras. Tole je bilo takoj, ko sem ju odprla in dala iz vrečke ter ju dala na tla, da bi videla, če ju bosta zanimali. Sta ju. In naslednji dan sta tudi malce spala na teh blazinah. Ampak očitno sta se fanta odločila, da sta proti drogi in ju ne uporabljata več. Spljoh! :negative: mogoče ju kdaj sreča pamet in bosta ugotovila, da je kakšna vrsta droge pa le dobra :D

Sicer je stanje pri nas tako kot ponavadi. Radi se imamo, rutina je ista vsak dan - zjutraj budilka s strani Sončka nekje med 5.00 in 5.30 uro, dobita mokro papico, popoldan dobita svežega piščančka za nagrado, ker sta bila ali ne bila pridna (mi vse nagrajujemo :D ), briketke imata itak vedno na voljo, prav tako voljo, zjutraj in zvečer čistimo wc. Kadar sem za računalnikom in mojega dragega ni doma, je Sonček pri mojih rokah, tako da komaj kaj naredim, ampak mi je fino, ker se tako lepo stisne k meni. Kushi zjutraj po mokri papici obsedi na okenski polici in gleda ven, Sončka itak "meče" in leta sem ter tja po stanovanju, povsod ga je dovolj. Če gre moj delat popoldan in ko pridem okrog štirih popoldan domov, me Sonček čaka pri vratih in sem se navadila, da ko odprem vrata, med odprta vrata potisnem najprej torbico, zato da se Sonček obrne in ne gre ven. Je enkrat ušel, ko res nisem vedela, da me čaka pri vratih, je priletel nazaj po sekundi in pol in mu še nekaj ur nič ni bilo jasno :O Pa da se razumemo, najino stanovanje je v poslovni stavbi, tako da so vrata v najino stanovanje v zaprtem prostoru in ni šanse, da bi ušel ven na totalno svobodo. Ampak seveda od tega neljubega dogodka, ko mi je srce ravno tako padlo v hlače, pazim, ko odpiram vrata in tudi ko so obiski, ne pustim nikomur, da pušča vrata odprta. Pač previdnost ni nikoli odveč. :)

Je pa zanimivo postalo to, da ko pridejo obiski, pa naj bo to ena oseba, dve, ali pa tri, ni važno koliko, Sonček takoj odleti v spalnico za postejo se skrit in ga ni na spregled, Kushi pa lagano spi na vrhu praskalnika. Sicer grem potem po Sončka in ko se ne more skrit, se prepusti usodi in se zlekne na kavč poleg obiskov. Kdo bi ga razumel :D

V glavnem, res sem vesela, da ju imava, ker bi bilo stanovanje zelo prazno brez njiju. Se mi zdi, da v vsako pravo stanovanje spada vsaj en maček, če ne več :) Tako da hvala Trixi in nenazadnje Mačji hiši, da so mi predlagali pravi parček. Sicer ljubezenskih prizorov nimamo, imamo pa take, ko Sonček Kushija umiva, že takoj naslednji trenutek se igrivo lovita po stanovanju, na koncu se "sklofata" in gresta vsak v svoj kot :lol: smešna sta in imam ju nadvse rada <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 15, 2014 12:40 pm

Iiiiii, Kushi se boža, pa še všeč mu je :kiss: :good: . Pa še za blond lepotca en poljubček :kiss: .
Pri nas so pa tele tutke ( začuda imamo samo eno :D ) skoraj edini kos mačjega pohištva, ki je vsakodnevno v uporabi.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 15, 2014 12:57 pm

:clap: Iiiii, Kushi pusti božat, jupiiii, uspelo je, končno!
20.4. bo namreč točno eno leto, od kar je prišel v oskrbo MH in toliko časa smo tudi delali na njegovi socializaciji - do posvojitve mi, nato vidva. Res je bil trd oreh.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So mar 15, 2014 1:45 pm

Iiiiii, lejga Kushija crkljivčka <3 Se spomnim, kako divji so še bili pri Trixi, pa ga zdajle poglej... kakšen napredek :kiss:

Pri tutkah (in brckotih) je pa vsaj z mojimi tako: so on in off obdobja. Včasih kar naprej visijo ob in na njih, potem jih pa nekaj časa ignorirajo in potem spet od začetka.
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So mar 15, 2014 2:00 pm

<3 kok je pa to lep video!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So mar 15, 2014 3:57 pm

:clap: Trdnjave padajo. :good: Meni se zdi najlepše, ko takšni muci popustijo in veš, da to dovoli samo tebi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 15, 2014 8:19 pm

Ko bi tedva lepotkota vedela, kako jima pašejo tutke, bi imela ves čas ritke prislonjene gor 8) prekrasna sta :kiss: :kiss:

Ampak Kushi :clap: :yahoo: :clap: bravo, mulc mali, si se končno odločil uživati :good: Bravo, Jagodka, to je tvoja zasluga <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 17, 2014 1:49 pm

Vsak dan po malo in malo, vsakič ko je na vrhu praskalnika in gre kdo od naju mimo, ga malo navaja na to, kako dobro dene crkljanje in božanje. Včeraj sem ga božala tudi že po glavi, česar do sedaj ni pustil, za ušeski mu zelo paše :) Cel cukr je tale Kushi, resno. Sonček pa sploh, je zadnjič sedel na mizi pred mano (jaz seveda na stolu), me gleda, mi da tačko na ramo in gre proti mojemu obrazu in mi je dal lupčka. In sem se itak stopila, kako pa drugače :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 17, 2014 2:08 pm

:clap:
Kar tako naprej! :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 17, 2014 2:57 pm

<3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 17, 2014 6:06 pm

Iiiiiiiii, kako lepo <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 20, 2014 11:51 am

Kushi se je začel oglašat! Me je že skrbelo, da ni slučajno nem (čeprav vem, da takoj, ko sva ju dobila, prvo noč, se je menda oglašal, tako sem zapisala tu gor, potem bo že držalo ali nekaj :P ). No, sedaj pa že par dni opažam, da občasno nekaj zagodrnja, ko se požene za Sončijem ali za kako smetko, karkoli že vidi, pa že včeraj je očitno on spustil nek čuden glas, ki se je slišal kot mijavkanje, danes zjutraj, ko sem jima ob jutranji rutini pripravljala mokro hrano, ko se je drgnil ob moje noge, sem pa slišal nek čuden "mrnjaw" in valda je bil on, ker Sonček ima malce bolj "ženski", cvileč glasek, ki je zelo prikupen, samo človek mora biti dobre volje :D

No, želela sem samo povedati, da Kushi po novem občasno mijavka :D smotko moj <3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov