udomačen tiger
Re: TINKO & ČMOKA in NIKITA

Muce, ki so našle svoj dom.
Moderatorji: helena, renata, gipsy
udomačen tiger

zvesti pes
udomačen tiger
Malo se mi toži po lepem mačkovju 
udomačen tiger
.Muce te znajo itak kar naprej s čim presenetit, tudi še po mnogih letih, ko misliš, da jih že poznaš do zadnje dlake. Današnje novosti so bile, da Tinko obožuje višnje iz štrudla, Nikita se ne ustraši več, če je kdo prav glasen na sosednjem balkonu, Čmoka si je pa pustila skrajšat en krempeljc
.

udomačen tiger
Ampak kako sta pa Tinko in Čmokica zrasla! Saj sta že čisto prava mačkona! V mojih možganih sta pa še kar tista dolgonoga, suhljata puhka kot včasih. 
udomačen tiger
joj, kakšni srčki!!!
ampak tistle čmokast pogled Čmoke je pa čez vse prisrčen
a samo na sliki zgleda, ali je Nikita ful manjša od Tinka in Čmokice

saj ima čas in voljo 
zvesti pes
udomačen tiger
Res lepo in vsi čudoviti!

udomačen tiger
Loti Pupa je napisal/-a:Ti slikce naloži, Tinko naj pa medtem do čistega fuge poližesaj ima čas in voljo

. Pa na levi tački ima srček

Loti Pupa je napisal/-a:a samo na sliki zgleda, ali je Nikita ful manjša od Tinka in Čmokice
). Je cela vsa tanka kot ena baletka, tudi hodi po baletno, kar malo zaplava s tačkami po zraku, postavi se pa vedno z eno sprednjo tačko pred drugo, malo obrnjeno navzven, kot bi se slikala za modno revijo
Obnaša se prav po damsko, ne meče rož s polic, ne razmetava čevljev in ne krade drugim iz skledic (pa tudi ne pusti, da bi kdo drug kaj sunil njej). Kadar se pa igramo s perotom, pa tako mlati s tačkami po njem, da se mi kar smili (pero namreč)
. Zelo je gibčna in hitra, skače v višino skoraj tako visoko kot Tinko, samo ona vedno pristane na tačkah, Tinkotu je pa prav vseeno, če se vrže na hrbet ali na glavo in se čudim, da se še ni polomil
.
. Nikita je pri nas edina muca, ki zna mjavkat, Tinko brenči in cvili v visokem C, Čmoka pa bevska
. Ko imam v roki konzervo, lahko božam Nikito po mili volji, zadnjič se je postavila pred napačno skledico in ker sem pozabila, da je to Nikitanedotikajseme, sem jo zgrabila in prestavila, pa ni nič rekla

, Čmoka pa naredi glp in ne žveči sploh, zato ji njen kos držim na enem koncu in prav fajn boli, če ne spustim pravočasno, preden se prežveči do mojih prstov
. Tinko in Čmoka ne marata ničesar z okusom skuše, vsi pa obožujejo mlečne izdelke (neslane kozje in ovčje), špartanski neslan kamutov zavitek z zelenjavo in nepocukrano rožičevo potico s kokosom. Vse to obožujem tudi jaz, ampak lahko jem samo v stoje, vsaj 2 metra oddaljena od vsake visoke površine, drugače imam takoj Tinkota iz lufta v naročju
.Tinkova specialiteta so tudi višnje, pečene v zavitku...eno sem mu zadnjič dala za poskusit, sem mislila, da se je zmotil, pa je potem pojedel še dve in sem si komaj izborila preostanek

. Najprej ignoriranje:
...

Kakšen mačji raj na zemlji imate vi
Prava idila!! In neverjetno, kako se je spremenila Nikita, bravo!!
Krasni ste 
udomačen tiger
udomačen tiger
. Super, da se razumejo med seboj, in je Nikita že povsem domača. Še več takšnih reportaž, prosim
.
udomačen tiger
oaza88 je napisal/-a:kako pa čistite odcvetele cvetke? pri nas z dolgo lojtro, od zunaj oz. od spodaj...
) Zalivat se pa da skozi mrežo.
zvesti pes
čudovit mačji šopek
, čestitam za Nikito, da se je tako lepo vživela pri vas.
vsem.
se imamo radi

udomačen tiger
Carsko! 
udomačen tiger
Kakšno prelepo mačkovje, prelepe slike in krasna reportaža mame Metine
Sama ljubezen vas je in res ti lahko samo čestitam za vse
)
Res samo mačje trpljenje

udomačen tiger
udomačen tiger
Kam sta pa Čmoko nagnala pančkat