Živijo vsem od Olje!

Naš ''mladič'' je vsak dan v bolj otročji fazi kot dan prej.

Fetiš z makaroni ostaja na prvem mestu. Zadnjič, ko je bila sama doma, je po celi kuhinji pridno razmetala testenine za lazanjo, pod hladilnikom je že za celo armado svedrastih makaronov,... Eno sobo smo trenutno preuredili v rastlinjak, ker nobena rastilna ne preživi njenega obiska.

Vsak dan ji parkrat šine v glavo, da je treba samo tekat in skakat in da nobena stvar ne sme biti dvignjena od tal (se pravi, da čisto vse kar je blizu roba miz in podobnih zadev pomeče na tla). Če sem doma nikakor ne smem biti v drugi sobi kot ona! To je potem samo

dokler ji ne odprem. Pa ne da jo zapiram v drugo sobo ampak wc je en tak primer kamor gre človek načeloma raje sam.
Moje jutranje bujenje ne poteka več z alarmom na budilki AMPAK v sledečem vrstnem redu: 1) hoja po meni, 2) nekaj stavkov v mrnjavščini, 3) kremplji v podplatih, 4) cufanje in grizenje las, 5) skok na še edino rožo izven ''rastlinjaka''... Potem pa res ustanem.
Mačjo hrano je izključno če se izkaže, da človeške tisti dan pač ne bo- ne glede na postrežbo mačje hrane, komaj poje grižljaj, medtem ko bi gdč. jedla krompir, solato, jogurt, sladoled, salamo, sir, pašteto, kolače,... samo da je za ljudi.
Torej če povzamem je res izjemna muca, cel dan jo lahko samo gledam. Moja princeska je!
En mladičast, vrtnarski in tekaški pozdrav od Olje.
p.s.: Alexx in štirinožci- makarone pošljem brez problema!