Hihihi ...
Mi svojo dozo cukra dobivamo dnevno, ker poleg Filipa enostavno ne gre drugače.

Iz dneva v dan je večji cuker, tako da smo že počasi v strahu, da bomo fasali sladkorno.

Filip je še kar naprej tako priden in nezahteven muc, da tega skoraj ne moreva verjeti. Vzgojen je še vedno tako, da hodi spat takrat kot midva, zbuja se sicer nekoliko prej, ampak pridno počaka v svoji "igralnici" (beri: najini kopalnici zapolnjeni z njegovimi igračami), dokler se jaz ne zbudim in mu serviram zajtrk. Potem menda še malo "oddrema", da se zbudi punca, in če le ima čas pred šihtom, se obvezno pocartata. Opažava, da se vedno raje carta, zdaj tudi pred spanjem, kar prej ni počel. Njegova so bila ponavadi jutra. Ali pa včasih sredi noči, ko se prikrade k meni in nič-meni-nič-tebi razkomoti na meni in tam pridno prede.

Hvala bogu, je toliko nezahteven, da ima takrat 10 min cartanja dovolj, potem pa se gre veselo igrat.
Med prvomajskimi prazniki je bil ponovno na počitnicah pri tašči, kjer se je predvidevam da odlično počutil, saj okolje že pozna in ima tudi nekaj svojih kotičkov, kjer je preživel celi dan. Npr. na okenski polici v dnevni sobi, kjer je štel promet in v domačem ribniku opazoval ribe, ki so skakale iz vode, ali pa na okenski polici v kuhinji, kjer je opazoval sosedovega psa ... skratka, ni mu bilo dolgčas. Ponoči pa je obvezno moral zbudit taščo, ker pač brez nočnega cartanja očitno ni preživel.

No, ...... danes smo ga ravno naročili na prevenetivni pregled/obisk pri veterinarju, ki ga bo še razbolhal in razglistil, drugače pa Filip pridno raste in nabira kilograme ...

Hmmm ... še kaj ...

ja, glede slik ... trenutno nimam nič pri sebi, ker sem na šihtu, bomo pa probali kaj zanimivega, lepega in polno cukra posnet v naslednjih dneh.