Frajer Filip

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor So apr 09, 2011 1:18 pm

Re: Frajer Filip

Ker vem, da ste "komaj čakale" na naš nov fotošuting ... vam tukaj predstavljamo današnjo kolekcijo, z glavnimo modelom po imenu ..... ja prav ste ugotovile ... FILIP. :D :D :D

Slika
Taaaaaaaako sem že zrastel ....

Slika
To roza perje me tako nervira ... pa ne vem zakaj ... ali zaradi samega perja ali barve ... da sta mi glih ROZA mogla najt?!?!?

Slika
Ta pa že malo meji na znastveno fantastiko ... ali pa me fotograf res ne zna slikat? :fool:

Slika
Prej kot jo uničim, prej ne bom rabil gledat te roza barve .... arghhhhhh :devil: :aggressive:

Slika
Dovolj je bilo divjanja ... dajmo še malo počivat na sončku ...

Slika
Malo se pretegnem ... da izgledam še bolj cute ... :blush:

Slika
Ta bo zadnja danes ... dovolj imate, saj se boste še kje razvadile

P.S.:
vsi komentarji so zrastli na Filipovem zeljniku ... satan vase zaljubljeni. ;) ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So apr 09, 2011 2:41 pm

:lol: :lol: :lol:
Cukr razvajeni :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor So apr 09, 2011 2:45 pm

Razvajen mačo! :) :kiss:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor So apr 09, 2011 2:55 pm

Ta je res razvajen mačkon, ker naju te lepe očke prepričajo, da mu v vsem ugodima :) Res je en krasen muc, s prekrasnim karakterjem, včasih sicer prijetno nadležen z mijavkanjem :rolleyes:, nama pa prijetno krajša dneve in jih začini s svojimi vragolijami ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 09, 2011 3:42 pm

Kdo pa ne bi podlegel takšni lepoti in šarmu?
;) :kiss:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So maj 07, 2011 5:57 pm

Mislim..tko pa ne bo šlo...že skor en mesec nobenga cukra, direkt v glavo in srce :D . Swoosh, takle pa se ne bomo šli noooo... :P Filip, boš mogu ti en mal stvari v svoje tačke in kremplčke prjet... ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Ne maj 08, 2011 9:19 am

:good: :kiss: :kiss:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To maj 10, 2011 12:52 pm

Hihihi ... :)

Mi svojo dozo cukra dobivamo dnevno, ker poleg Filipa enostavno ne gre drugače. ;) Iz dneva v dan je večji cuker, tako da smo že počasi v strahu, da bomo fasali sladkorno. ;)

Filip je še kar naprej tako priden in nezahteven muc, da tega skoraj ne moreva verjeti. Vzgojen je še vedno tako, da hodi spat takrat kot midva, zbuja se sicer nekoliko prej, ampak pridno počaka v svoji "igralnici" (beri: najini kopalnici zapolnjeni z njegovimi igračami), dokler se jaz ne zbudim in mu serviram zajtrk. Potem menda še malo "oddrema", da se zbudi punca, in če le ima čas pred šihtom, se obvezno pocartata. Opažava, da se vedno raje carta, zdaj tudi pred spanjem, kar prej ni počel. Njegova so bila ponavadi jutra. Ali pa včasih sredi noči, ko se prikrade k meni in nič-meni-nič-tebi razkomoti na meni in tam pridno prede. ;) Hvala bogu, je toliko nezahteven, da ima takrat 10 min cartanja dovolj, potem pa se gre veselo igrat. ;)

Med prvomajskimi prazniki je bil ponovno na počitnicah pri tašči, kjer se je predvidevam da odlično počutil, saj okolje že pozna in ima tudi nekaj svojih kotičkov, kjer je preživel celi dan. Npr. na okenski polici v dnevni sobi, kjer je štel promet in v domačem ribniku opazoval ribe, ki so skakale iz vode, ali pa na okenski polici v kuhinji, kjer je opazoval sosedovega psa ... skratka, ni mu bilo dolgčas. Ponoči pa je obvezno moral zbudit taščo, ker pač brez nočnega cartanja očitno ni preživel. ;)

No, ...... danes smo ga ravno naročili na prevenetivni pregled/obisk pri veterinarju, ki ga bo še razbolhal in razglistil, drugače pa Filip pridno raste in nabira kilograme ... :)

Hmmm ... še kaj ... :rolleyes: ja, glede slik ... trenutno nimam nič pri sebi, ker sem na šihtu, bomo pa probali kaj zanimivega, lepega in polno cukra posnet v naslednjih dneh. ;)

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To maj 10, 2011 4:44 pm

Ja aleluja..končno mal glasu od moj "simpatije" :P Sem že vesela javljanja... če bojo pa slike bom pa še bol vesela :D
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To maj 10, 2011 5:14 pm

Filip danes očitno ni razpoložen za fotošuting ... raje se ukvarja z lovljenjem mušic po stanovanju. ;)

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To maj 10, 2011 5:15 pm

naj on uživa v svojem delu...sam da mu je fajn ;)
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To maj 10, 2011 5:21 pm

Je užival v svojem delu, dokler ni pojedel mušice ... cccccc ... :D :D

Malo poziranja ....

Slika

Slika

Evo ga v akciji:

Slika

Slika

Slika

Slika

Evo vam ŽLEHT sladkobo ... ;) :devil: :devil:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr maj 11, 2011 4:06 pm

:kiss:
filipu..ne tebi Swoosh :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Sr maj 11, 2011 4:29 pm

Wiii :kiss: :kiss:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če maj 12, 2011 1:54 pm

LuNa73 je napisal/-a::kiss:
filipu..ne tebi Swoosh :P

Dobro, da si napisala razlago, ker je Filip bil že malce ljubosumen ... hahahah :D
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če maj 12, 2011 3:39 pm

Swoosh je napisal/-a:Filip danes očitno ni razpoložen za fotošuting ... raje se ukvarja z lovljenjem mušic po stanovanju. ;)

Tudi naš ujame vsako mušico, komraja, muho, veščo....skratka vse kar leti... :D ....tako da kar naprej Flip.... :clap:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe maj 13, 2011 8:16 am

Saj je fajn ja ... se poleti ne rabimo bat za komarje, ampak rata pa zanimivo, ko pride kakšna osa ali čebela v stanovanje. Takrat pa postane še posebej pestro. ;)

Ali pa da mušica počiva na stropu ali pa na takšnem mestu, ki ga Filip ne doseže. Pol pa vneto sedi spodaj in gleda ter zraven spušča take smešne zvoke za crknit ... saj ne vem ali jamra, stoka, je to kakšen lovski klic ali karkoli ... umiramo skratka. ;) :lol: :lol:

Evo še dva kratka filmčka kako se igra ... in pa slikci obveznega počitka po igri ...

http://www.youtube.com/watch?v=EqHduo_rRJw

http://www.youtube.com/watch?v=msVeavwTYzs

Slika

Slika

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe maj 13, 2011 9:30 pm

he he he... a se pred žogco skriva, da ga slučajn ne bo vidla in se prkotalila mim? :lol: :lol: :lol: Facek luškan :kiss:
Fotogeničen je pa itak na peto potenco :kiss: <3 Bi rekla jst kr po domače: Mater je šikan :)
No swoosh ta je pa :* zate , ker si tok priden zadne čase in skrbiš, da cuker na pade prenizko ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 6:32 am

lubček lepi si Filip :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Ne maj 15, 2011 5:59 pm

LuNa73 je napisal/-a:he he he... a se pred žogco skriva, da ga slučajn ne bo vidla in se prkotalila mim? Facek luškan :kiss:
Fotogeničen je pa itak na peto potenco :kiss: <3 Bi rekla jst kr po domače: Mater je šikan :)
No swoosh ta je pa :* zate , ker si tok priden zadne čase in skrbiš, da cuker na pade prenizko ;)

Oh hvala ... :blush:
Sem pa že jaz bil počasi ljubosumen na Filipa. ;)

Mene sicer ni doma, ker sem službeno odsoten, ampak Filip je po pričanju punce vedno bolj cartljiv. Še posebej danes, ko je takšno deževno vreme. No, v petek je bil pri veterinarju, ki je povedal, da je Filip zelo zdrav muc, taprave teže in pravi, da tako lepega mačka že dolgo ni videl. Opravil je tiste obvezne stvari od razbolhanja do razglistenja pa tudi cepil ga je. Baje da je Filip bil kar priden pri veterinarju, tako da naju zadnje čase res pozitivno preseneča v vseh pogledih. :) Komaj čakam, da pridem jutri domov in ga veselo požulim in nadoknadim vse kar sem v preteklih dneh zamudil.

Evo ... toliko zaenkrat, upam da vas danes ne bo preveč namočilo v tem dežju pa lep preostanek dneva še naprej ...

;)

P.S.: pa spet to omejevanje števila smeškov v postu ... v čem je fora?!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov