Pozdravčki naših botrov

Moderator: renata

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 09, 2013 10:57 am

Re: Pozdravčki naših botrov

Za Mici ob njeni posvojitvi :)

"Draga mala Mici!

Bila sem zelo vesela, ko sem prebrala, da si sedaj v novem domu. Nisem bila nič žalostna, saj vem, da bo zate nekje dobro poskrbljeno.
Upam, da te bodo imeli radi, tako kot si zaslužiš. Vedno boš tudi malo moja mucka.

Upam, da bodo tvoji ljudje dali tu pa tam kakšno tvojo slikico na fecbook, da bom videla kako ti gre.

Lepo se imej in spomni se kdaj name, jaz se bom nate.

Pozdrave ti pošiljajo tudi muc Pepe, muca Mala in ribica Fiša in ti želijo vso srečo!

Objem!"

Tvoja botra Barbara :)
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 09, 2013 11:30 am

:) Iii, kako lepo so napisali "naši" posebni mucki Mici. :kiss:
Če ta botrica še ne ve, ji pa lahko posredujete mali filmček o Mici, predno je odšla, da bo vedela, da je v dobrih "rokah".
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 10, 2013 6:19 pm

Hvala, Trixi. :)

Gremo naprej, tule je pismo za Lučko :)

"Draga moja Lučka pozdravljena !

Oprosti, ker ti malce pozno odgovarjam. Te dni sem tudi sama z mojimi mucami malo dremala na sončku. Muce so se zdaj že čisto navadile, da so privezane na dolgih vrvicah na vrtu, le dežurstvo potrebujejo, ker se sem in tja katera zaplete.Moj Nigec, ki je lani tako nesrečno izgubil zadnjo nogico, se sicer še ni čisto privadil na notranje bivanje, ampak se mu ne dam pretentati in če želi ven, gre lahko samo na flexiju. Potem namerno samo leži in mižika v sonce, čeprav bi se lahko sprehajal v naokrog kakšnih 10 metrov. Kadar je v hiši, pozabi da je sploh kdaj imel 4 noge in nori naokrog ter skače na sedežno gor in dol,le na pult si ne upa več. Muce so ves čas lačne, posebej gigantski MUMA (nekdanji MOI, nekdanji KASPER ) ,ki ima že 9 kg in kadar ga prenašam naokrog, imam občutek, da imam v rokah vrečo cementa. Neuspešno ga hujšam že nekaj mesecev ,a me vedno znova nekako pretenta, spodi od hrane vse ostale in se baše na brzino, kolikor le more.

V februarju sem se morala posloviti od moje 13 letne nemške ovčarke Ajde. Bilo je zelo hudo. Vedno jo bomo pogrešali, našo lepotico...

Jutri bo zelo pestro, saj se naši bandi pridruži drobna čivavica. To bo velik šok in že zdaj vidim užaljene gobčke vseh po vrsti. Kar nekaj časa bo minilo, da se bodo sprijaznili z novim članom družine.

Lučka, želim ti lepo toplo pomlad, naj sonček sije na tvoj svileni kožušček in naj te čimprej opazi kakšno dobro bitje in te sprejme v svoje srce.

Srečno,

tvoja botra Andreja"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 10, 2013 6:21 pm

Pa za Adija, malo pa tudi za Gipsy :)

"Dragi Adi,

lepo, da si mi pisal ;) Zelo me veseli, da ti gre dobro in da imaš tako prisrčne ljudi okrog sebe, ki te imajo radi in ti pomagajo. Polna skleda je zelo pomembna, zato sem ti danes namenila še nekaj malega dinarčkov, da bo tudi ostala polna. Morda bi mi lahko poslal kakšno lepo slikico ... zdaj si že zagotovo zelo velik fant. To bi me res zelo veselilo, če bi bilo možno. Morda bi lahko rekel Meti, da te malček pofotografira ....

Drugače pa vse dobro tebi, Renati in tudi ge. Meti, ki tako lepo skrbi zate :)

Miau, miau ...
Tvoja botra Doroteja"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 10, 2013 6:23 pm

Pa za Pabla :)

"Dragi moj Pablo...najlepši muc!

Komaj sem prišla k sebi od silnega navala čustev zaradi tvojega sladkega pisemca, že sem danes prejela novico, da si si priboril čisto pravi in čisto svoj kavč!!!
Ma ne morem ti povedati, kako sem vesela zate. Pa kaj vesela, srečna!
Ko bi ti vedel, kako ti privoščim!

Hvala da si bil moj posvojenček, pa čeprav le za "minuto". Zdaj si dal neki drugi muci priložnost, da dobi novo botrico in jo upam, tako hitro kot tebe, pospremi na čisto svoj kavč ;)
Lepo lepo se imej, ne pozabi na nas in se kaj javi v besedi in sliki...jaz te ne bom nikoli pozabila;)

Poljubčke in objemčke od tvoje botre Mateje"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 12, 2013 9:12 am

Za Maksa :)

"Dragi moj Maks :)

Prav vesela sem bila tvojega "pismeca", ki mi je privabil nasmeh na obraz.
Vesela sem, da je v tvojem začasnem domu lepo poskrbljeno zate in da je tvoj želodček zmeraj poln. Ob priliki pa glej, da boš res še zame naredil kako zvezdico ;)

Rada bi ti še sporočila kako je pri nas doma :) Kot veš, imam dva mačka (gospoda Murija in damico Naomi). Onadva sta tudi prav zadovoljna lenuha, ki večino časa rada poležita na posteljah ali svojem kavču.
In čeprav vem, da nisi navdušen preveč nad psi, ti moram sporočiti, da imamo od 26.4. novega člana - psa Campija :)
Ne vem če sem ti povedala, da smo se januarja morali posloviti od mojega čistokrvnega nemškega ovčarja, ki je pri svojih 12 letih dobil probleme z kolki in smo ga morali uspavati, saj ni več mogel hoditi :(( še zdaj mi je hudo, saj je bil moj najboljši prijatelj in skupaj sva veliko preživela..doma smo tudi rekli, da ne bomo imeli več tako hitro psa, saj je bila izguba Rikija preveč boleča. Ampak potem pa smo slišali za Campija. On pa je bil potepuški pes, ki je taval par km stran od nas (oz.pribl.3 vasi stran)..slišali smo za njega preko sestrinega fanta in ker ga tam nihče ni hotel imeti, sem se enostavno odpeljala v tisto vas, da ga vidim. In moram ti povedati, to je bila ljubezen na prvi pogled :) takšnega cartastega in ljubeznivega mešančka še nisem spoznala. Enostavno sem vedla, to je moj pes :) tako smo ga potem odpeljali k nam domov, veterinar ga je pregledal in ugotovil, da nima čipa (za vsak slučaj, če bi ga kdo pogrešal) in da bi naj bil star kakih 5 let, pa srednje rasti je. Prav bister je, saj sma se že naučila "sedi", "tačko", "leži" in pa odziva se že na svoje ime "Campi". Aja, najraje pa se seveda carta :)) zjutraj ko pridem k njemu je to prvo kar morava narediti - 15 minu čohanje po hrbtu, po želodčku, po tačkah, po glavi, po gobčku,.. :)

Tako, da so tudi pri nas spet bolj veseli dnevi.
Tebi dragi moj Maks (in seveda tvojim skrbnicam), želim lepo pomlad, čiveč lepih (prespanih) dnevov in da bi naredil čimveč zvezdic :))

Tvoja botrica Nina* "
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Ne maj 12, 2013 10:38 am

<3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 13, 2013 6:58 pm

Za naše pozitivčke :)

"OOOO kako lepo !!! hvala za tole !!!! saj bi posvojil še kakega mjavkota, samo jih imam že kar nekaj, tako da držim pesti da tudi Hope, Moritz in Pablo dobijo svoj kavč !!!! pa hvala za vso delo, ki ga opravljate za dobrobit teh ubogih brezdomčkov !!!!! Se enkrat HVALA !!!!!"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 17, 2013 12:28 pm

Za Pana ob odhodu v nov dom:
"
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dragi Pan - očitno imajo pa moji mucki v Mačji hiše le malo sreče - kar tri sem kot botra že pospremila v nov dom :))))

No, Pan, tebi želim uživantski lajf še naprej in ti hkrati sporočam, da si grem v kar takoj v Mačjo hiši izbrat novega mucka, ki mu bom botra do odhoda v lastni dom!

Jupi, kako se je tale teden lepo začel :)))

Lepe (in ne prevroče) dni želim,
Katra.
"

op.: Katra je spakirala že Listka, Lučka, Luka in sedaj Pana
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Po jun 17, 2013 2:28 pm

Jaz mislim, da bi Katra morala postati botrca kakemu, ki reeeeees že dolgo ne najde doma, ker očitno prinaša srečo (in domove :D) <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 17, 2013 6:46 pm

Napeto čakam, kdo bo izbranec. :)

Še Renatino za Pana:

"Dragi Pan
Seveda sem vesela da greš v čisto svoj dom ,upam ,da bo ta dom takšen kot si ga zaslužiš ti in vsi ostali mačkončki. Seveda sem pa hkrati tudi malo žalostna,ker te verjetno ne bom več videla.
Sem se pa odločila , da bom naprej botrca in to malim bubijem , takšnim kot si bil ti in Iorek takrat ko sem vaju našla ...neubogljena ,zavržena, čakajoča na najhujše. Še danes pomnim tisti dan ko sem vaju našla in srečna sem .
Tako da ne skrbi ,poskrbela bom še za kakšnega ....čepa imajo bubiji že veliko botrov , bom pa izbrala takšnega, ki nima nobenega.

SREČNO PAN MOJ !"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 17, 2013 6:47 pm

In za Nikito :)

"Draga moja mačkica Nikita!

Hvala za tvoje sladko pisemce, a veš da kar srček zaigra, ko bereš tole :)

Lubica lepa, ker sta mi že dva posvojenčka zbežala na svoje kavče, sem si izbrala tebe, ker ti želim, da tudi ti kmalu pobašeš svojo culico in prepustiš botrico kakšnemu drugemu muciju. Prav privoščim ti čisto svoj kavč in čisto svoj par rok (najmanj!) za razvajanje, pa čisto svojo ogromno skledo briketkov!

Izkoristi svoj čas pri teti Trixi, pa se poskusi vsak dan naučiti kaj novega; naprimer, kako lepo se je crkljati in igrati z dvonogimi, ne le z mucki. Teta Trixi ti bo vse pokazala, ker je zelo prijazna. Vem, izkušnje dolgo ostanejo s tabo in veš, da niso vsi ljudje prijazni, a nič se ne boj, sedaj si za vedno obkrožena le s prijaznimi ljudmi, ki imajo zelo zelo radi živalice! Saj menda se že na veliko učiš in lepo je to slišat, ker je to prava pot do kavča ;)

Zelo zelo si lepa in pridna, Nikita. Ne bo dolgo, ko mi boš ušla, prepričana sem. In ko boš, bom spustila solzico sreče, ker te imam rada in ti privoščim le najboljše!

Lepo se imej in ne pozabi: pridno se uči za predmet: "Crkljanje" ;)

Lupčke od tvoje botrice Mateje in njenih dveh kosmatink!"

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 17, 2013 10:10 pm

:thanks: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 05, 2013 8:42 am

Tole sem skoraj spregledala :girlblush: :blush:

"Draga moja mačkica Nikita!

Ne berem poslovilnega pisemca prvič, a vseeno si ne morem pomagati, da ne bi potočila solzice ali dveh ;) Od sreče seveda, pa od ganjenosti, ker si se spomnila name in mi napisala tako lepo pisemce.
Pa saj kar ne morem verjeti, kako hitro si mi pobegnila na svoj kavč! Bravo, punca! Očitno si ubogala moj nasvet, da se pri teti Trixi pridno učila crkljanja z dvonogimi. Si pa res pridna in dobra učenka!

Odtačkala si v najboljši možen dom k Metini, Tinku in Čmoki in tega sem izreeeedno vesela!!! Z veseljem bom spremljala tvoje nove dogodivščine s čisto svojo družino!

Odločila sem se, da posvojim tvojega bratca, saj si tudi on močno zasluži tak dober dom, kot si si ga zrihtala ti.

Lepo se imej, lepotička...mi pa ti vse tri z Ulo in Matejko pošiljmo koš poljubčkov, pa še enega za zraven, da ga boš razdelila med svojo novo družino. Rade te imamo,

tvoja (bivša) botrica Mateja, Ula in Matejka"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 13, 2013 7:45 am

Za Sokrata :)

"Dragi Sokrat,

v čast mi je, da sem lahko tvoja botra! Poznam tvojo zgodbo od tistega dne, ko me je na telefon društva (DZZZPO) poklicala obupana veterinarka, kaj naj stori z mucem, ki mu njegovi lastniki nočejo dati še ene priložnosti za življenje...Edina možnost, ki sem jo v tistem trenutku videla, se mi je zdela ta, da sem ji svetovala, naj pokliče Mačjo hišo. Vedela sem, da kljub temu, da si bil “lastniški maček”, oni ne bodo obrnili hrbta, čeprav vem, da jim res ni lahko z vsemi mačjimi repi, ki jih najdejo, jim jih prinesejo; zavržene, zapuščene, bolne, umirajoče...Ker vem, da pri njih šteje srce, ne denar...pa če se v teh časih to še kako čudno sliši...
Takoj bi te vzela za svojega, če bi mi bilo mogoče pri štirih kosmatih ritih, ki sem jim že dala dom...
Okrevaj, dragi Sokrat, in lepo se imej; da si v najboljših rokah, pa itak veš sam.
Ampak, ker si na nek način “tudi malo moj” in ker se čutim tudi malo odgovorna zate, ti obljubim, da ti bom pomagala s priboljški, saj je to za zdaj vse, kar ti lahko dam...Proti koncu meseca ti pošljem še kaj, ti pa to mirne duše lahko deliš s svojimi mačjehišnimi kolegi!

Tudi jaz mislim nate <3 ,
tvoja botra Silva."

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 13, 2013 10:37 am

:'( :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 26, 2013 1:06 pm

za Bubije <3

"Bubiji dragi, hvala za pozdravčke, lepo je zopet brati vaše predenje. :)

Res niste sami krivi, da ste nebogljeni, krivi smo zgolj in samo mi ljudje. Predvsem tisti neizobraženi, ki ne vedo v kako gorje vas pehajo in tisti zlobni, ki to počno nalašč.
Jaz še vedno iščem gumb na katerem bo z velikim črkami pisalo 'RESET THE GLOBE'. Če ga najdem, potem morda nebogljenih bubijev ne bo več. Do takrat pa vam bom pomagala po svojih zmožnostih, vi pa se pridno igrajte, ostanite zdravi in se naučite čimveč stvari od velikih, učenih mačk - one vedo o čem govorijo. ;)

Poljubček na vsak vaš nosek vam pošilja botra Barbara. :*"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 26, 2013 1:16 pm

za Slavka <3

"Slavko,
hvala za prijazno pisemce in buce...

Pri nas nič novega, mačji dan se začne, ko se ljudje spravimo v posteljo...Meli ima polnočne dirke in preganja Diega, Zoro pa vseskupaj le modro spremlja.
Ah saj imajo potem cel dan, da poležavajo po posteljah, v omarah in v banji / umivalniku. Ne vem zate, ampak vse tiste posteljice, praskalniki, igrala...je čisto nezanimivo v primerjavi s ležanjem v banji :)

Slavko, mislimo nate - pošlji nam kakšno lepo slikico, da te obesimo na naših "mačji steni".
Pozdrav Dolores in mačja banda (Meli, Diego ex Pip, Zoro ex Johnny)"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 26, 2013 7:48 pm

za Adija <3

"Živijo, Adi :),

sem vesela, da tale mali muc najde čas in voljo za razmišljanja o pasji vročini in mačjem mrazu (ampak - če se prav spomnim, se reče tudi, da je mraz ko pes, tako da se ni treba bati, da bi bil mačji rod kriv za povečan nakup dolgih gatk, nogavičk in naušnikov).

Kako je pa kaj z Adijevim zdravjem? Upam, da se je kaj izboljšalo in da je zdaj že skoraj tako dober kot nov :). Moj hranilniček se pridno polni in bo kmalu spet prispela skromna pošilja za njegov želodček in kak priboljšek. Če potrebuje kaj posebnega, grem naslednji teden na obisk k Čombetu (da nakupim pesek, hrano in še kaj za moja dva črnuha), pa mu lahko naročim, da še kaj preda malemu Adiju.

Prav vesela bi bila, če bi lahko malega sončka kdaj počohala v živo. Ne dvomim, da mu je na zdajšnjem kavču zelo lepo, privoščim pa mu čisto svoj kavč, kjer bi bilo na voljo vse, kar ima zdaj, v neomejeni meri. Mu želim vse najlepše in najboljše in ga lepo pozdravljam (pa njegovo dvonogo podanico tudi), Neža"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To avg 27, 2013 7:22 am

Adi se zahvaljuje za pozdravčke in sporoča, da je spet stari Adi, ki se veseli življenja in ima rad svoje male cimre in svojo dvonogo. Pa okusne konzervice ima tudi rad, posebno one Sushi z olivami ali z rakci so mu nadvse njami. Torej, če pade kakšna čisto zanj, bo botrici zelo hvaležen. Glede obiska trenutno ni ravno idealen čas, saj zdravimo v mačji sobi mikrosporijo, bo pa botrici sporočil, kdaj bo zrak čist, da pride in vidi, kako velik in postaven fant je že. :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Mačji boter

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov