Draga Ella,
Hvala lepa za tvoje pismo in novico o ozadjih, res nisem vedela, da jih lahko dobim. To je bila tudi priložnost, da sem si ogledala novo spletno stran, moram reči da je zelo lepa in pregledna.
Draga Ella tudi ti se pazi vročine, hvala za vse buce in uživaj poletje v dobri mačji družbi.
Tvoja botra Ana
Draga Pikica !
Vesela sem, da si dobro in da tako uživaš v teh vročih dneh, veliko mislim na tebe ne samo jaz
ampak tudi moja muca Sonček senjorka, ki je letos dopolnila 17 let. Obe te prav lepo pozdravljama prav posebaj Sonček, to ime je dobila v kempu kjer smo jo posvojili, dali so ji ga otroci iz kempa.
Hvala za prijazen mail, draga Iza. Polepšala si mi dan. Obljubim, vse nasvete in dobre želje vzamem na znanje. Hvala tudi za krasna namizja. Ti povem, težko "obrnem list na koledarju", ker se na vsakega mucka kar nekako navežem.
Lep preostanek poletja želim tebi in tvojim mačjim prijateljem, pa tudi vsem, ki skrbijo za vas.
Irma
Dragi Niko,
najlepša hvala za poslane novice.
Me je že malo skrbelo, da se ti je kaj zgodilo, ker tako dolgo ni bilo "mijav"-a od tebe.
Še naprej uživaj, bodi v globoki senci!
Lep pozdrav
Barbara
Pozdravljeni,
Hvala za čudovito besedilo od muce Bambi.
Lep pozdrav,
Daniela
Draga Pikca,
hvala za prelepo pismo.
Tebi in prijatelju Linu sem poslala darilce.
Mi lahko pomagaš, da si uredim trajnik, da boš svojo žepnino redno prejemala (pa seveda včasih še kak praznični dodatek)?
Pred nekaj dnevi nas je našel mladi muc v tvojih barvnih odtenkih. V bistvu ga je našla sestra, bil je poln muh, ličink... v bližini pa je sedela kanja. Predvidevamo, da je padel iz avta. Ima opečeno tačko, veliko rano na hrbtu in na veterini pravijo, da ima najverjetneje precej poškodovan vid (zaradi močnega udarca v glavo pri padcu iz avta), mogoče se bo še izboljšal. Mislim, da je bil rešen zadnji trenutek...
Muc vse skupaj zelo dobro prenaša, na veterini pravijo, da je krasen karakter, zelo potrpežljiv...Jaz ga še nisem videla v resnici, ker sem bila med vso to dramo na morju. Jutri ga spoznam, zelo se že veselim. V četrtek pa ga peljem na prevez rane, mogoče pa še kdaj k oftamologu, če bo veterinar presodil, da mu lahko pomagamo.
Draga Pikca, hvala za tvoja darilca, oglasi se še kaj!
Lep pozdrav vsem mucam in muckom, še posebej Linu
Tole pa je naš Smrečko (najden na Pohorju v bližini vasi Smrečno).
O hvala Bambi, res luskano
hvala tudi vsem,ki skrbijo zate
Tvoja botra Mjuša
Dragi Čombe Pravični,
Pošiljaš mi super lepa mačkasta pisma, vsakič se nasmejem. Takega simpatičnega tipa bi res rada osebno spoznala. Pa ne morem, veš, mogoče ti bom kdaj zaupala, zakaj. Tvoj koristen nasvet za lenarjenje bom skušala upoštevati, je pa mal težko. Sicer živita z mano dve mačji frajlici, ki si lega športa privoščita na pretek! Pa tudi pasja teta ne zaostaja.
Hvala za buce in prejo, ki so mi prepotrebni, vsak dan moram dobiti krepko dozo, in prav zares delujejo blagodejno. Zato jih ti ob priliki kar pošiljaj.
No, lepo se imej! Upam, da ti poleg dobrot nudijo tudi čohanje za ušesi in po trebuščku, ki ti ga redno pošiljam.
Lupčka na nos ti pošilja tvoja
Botra Majda
Ljubica zlata,
Kljub temu, da se nič ne oglasim, redno spremljam objave na fb in instagramu.
Vsakič, ko te vidim, si zaželim, da ti dam buc v živo, ampak vem, da ni možno. Vem, da si v dobrih rokah in vidim, da maksimalno lepo skrbijo za tebe.
Lepo te poljubčkamo dva človeka, pet tvojih mačjih sestrc in en macji bratec.
Še naprej bodi takšna razigrana muca in veliko zdravja.
Hvala za vse buce in mačjo prejo, ki me velikokrat pobožajo❤️
Poljubčke, tvoja botra Lea