V središču

E-trgovina Super Čombe


Moderator: helena

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Prispevkov: 14890

Pridružen: Ne avg 15, 2010 12:11 pm

Odgovor Če sep 02, 2010 8:52 am

E-trgovina Super Čombe

E-trgovina Super Čombe je prva neprofitna spletna trgovina s hrano in opremo za pse, muce in druge hišne ljubljenčke v Sloveniji.
Ustanovitelj trgovine je Zavod Mačja hiša.

Posebnost trgovine je, da je ves izkupiček namenjen oskrbi brezdomnih živali in aktivnemu izobraževanju in ozaveščanju javnosti na področju problematike zavrženih in prostoživečih mačk ter zmanjševanju števila nezaželenih legel mačjih mladičev.

Ponudba e-trgovine Super Čombe je sestavljena izključno iz kakovostnih izdelkov priznanih blagovnih znamk, ki so v ponudbo trgovine uvrščeni na podlagi dolgoletnih praktičnih izkušenj z oskrbo hišnih ljubljenčkov.

Uporabniki spletne trgovine se lahko včlanite v Klub Mačja hiša in si tako pridobite posebne popuste in druge ugodnosti.

Uporabniki spletne trgovine lahko poleg nakupov izdelkov iz našega rednega programa izbirate tudi med izdelki s posebnim namenom, ali z donacijo izkažete podporo našemu delovanju.

Na forumu vas bomo v tej temi seznanjali s Super Čombe novostmi, akcijami, najbolje prodajanimi izdelki... V temi Super Čombe čvek pa nam lahko zastavite vprašanja, nas pohvalite ali pograjate.

Vljudno vabljeni k nakupom! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Prispevkov: 21706

Pridružen: Pe avg 13, 2010 2:52 pm

Odgovor Po sep 17, 2018 7:21 pm

Re: E-trgovina Super Čombe

Navdušeni sporočamo, da nam je uspelo pridobiti zastopstvo za Slovenijo in Hrvaško za nemško podjetje Pets nature, ki proizvaja znamke Catz finefood, Dogz finefood, Chewies in Yummeez. :)
Od začetka oktobra lahko pri nas, pri podjetju Mačja hiša d.o.o. kupujete tudi prodajalci hrane za pse in mačke, veterine ali kupujete društva, zavodi in zavetišča za prehrano svojih varovancev.
K sodelovanju vabimo vse, ki si želijo obogatiti svojo ponudbo in svojim kupcem ponuditi več. Našim poslovnim partnerjem po konkurenčnih cenah ponujamo kakovostne, s strani kupcev odlično ocenjene izdelke. Njihova uvrstitev v prodajni program katerekoli trgovine zagotovo pomeni konkurenčno prednost in poslovno priložnost. Z njimi bodo vaše virtualne in dejanske police pridobile na privlačnosti in vaši kupci bodo vanje še raje zahajali.
Res je, da se dobro blago samo hvali, a nič ni narobe, če pri tem tudi malo pomagamo. Zato bomo z vami z veseljem delili tudi naše znanje in izkušnje ter vam svetovali pri izbiri nabora izdelkov.
Bodite drugačni in uspešni z nami!
Če ste podjetje, samostojni podjetnik ali drug pravni subjekt in vas v zvezi z izdelki karkoli zanima, želite informacije o izdelkih, cenah, prodajnih pogojih, nam pišite na:
b2b@macjahisa.si
ali pokličite na 040 810 707.
V prihodnjih tednih se bo v naši veleprodaji podjetju Pets nature pridružilo še nekaj odličnih evropskih proizvajalcev hrane in prehranskih dodatkov, ki jih zastopamo, več o tem pa kasneje. :)
Ker je podjetje Mačja hiša d.o.o. v lasti Zavoda Mačja hiša, bo tudi izkupiček iz veleprodaje namenjen brezdomnim mucam.

Vrni se na Pomagamo z nakupi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.