udomačen tiger

Re: Prostoživečka z mladiči
Ivomec lahko daješ tudi v hrano, če ti ga bo vet zaupal.

udomačen tiger

zvesti pes

. Ker če se ne motim, morjo bit antiparazitiki točno odmerjeni na kilažo, al ne?
 . Ker če se ne motim, morjo bit antiparazitiki točno odmerjeni na kilažo, al ne?  

udomačen tiger

zvesti pes

udomačen tiger

zvesti pes

Sem si danes že v torbico dala fotoaparat in jih bom jutri pofotkala oz. jih bom poskušala.
 Sem si danes že v torbico dala fotoaparat in jih bom jutri pofotkala oz. jih bom poskušala.  

udomačen tiger

udomačen tiger

Tudi mene močno zaskrbi, če katerega od mačkov ni na hranjenje, to so pač naše lubice, ki jim žal ne moremo omogočiti drugačnega življenja, ampak so še vedno tvoji tvoji
 Tudi mene močno zaskrbi, če katerega od mačkov ni na hranjenje, to so pač naše lubice, ki jim žal ne moremo omogočiti drugačnega življenja, ampak so še vedno tvoji tvoji   

zvesti pes

. Tu pr nas so ful veseli bli, da so šli k sosedi. Zdej pa ne vem kaj bojo, ko jih bodo vidli nazaj. A imamo zaskrbljenega smajlija?
 . Tu pr nas so ful veseli bli, da so šli k sosedi. Zdej pa ne vem kaj bojo, ko jih bodo vidli nazaj. A imamo zaskrbljenega smajlija? 
			        zvesti pes

ivalmi potem.
 ivalmi potem. 

udomačen tiger

zvesti pes

zvesti pes

, se vsede dol in me gleda, ko na naši strani jesti prpravlam v posodice in ravn tolk da ne reče: Čuj stara dej mi že jesti!
 , se vsede dol in me gleda, ko na naši strani jesti prpravlam v posodice in ravn tolk da ne reče: Čuj stara dej mi že jesti!  . Pa se sploh ne makne ko piskrčke not devam...pa pol ko jih vzamem in še dodevam se spet vsede in gleda... dans sem ga mal po smrčku se dotaknala, pa ni nč "reku"
 . Pa se sploh ne makne ko piskrčke not devam...pa pol ko jih vzamem in še dodevam se spet vsede in gleda... dans sem ga mal po smrčku se dotaknala, pa ni nč "reku"   
  Malecki sem danes na prst dala mal konzervice in ji dala na dva milimetra pod noseka... pa je mal vohala, pa mal pihala...
  Malecki sem danes na prst dala mal konzervice in ji dala na dva milimetra pod noseka... pa je mal vohala, pa mal pihala...  

udomačen tiger

zvesti pes

... pihala je ko vlka
 ... pihala je ko vlka   .
 . 
  . No, kakorkoli, za vse muce bo poskrbljeno tako kot je najbolje za njih in kot se v dani situaciji da poskrbet.
. No, kakorkoli, za vse muce bo poskrbljeno tako kot je najbolje za njih in kot se v dani situaciji da poskrbet.  

udomačen tiger

Kraj: Prebold
			        udomačen tiger

Bravo, super, zelooo pridna!
 Bravo, super, zelooo pridna!  

udomačen tiger

zvesti pes

Po tistem, ko me vsakič obvezno najprej napiha, seveda.
 Po tistem, ko me vsakič obvezno najprej napiha, seveda.
			        zvesti pes

So že pravi korenjaki. Danes sem jih gledala, pa izgledajo zdravi. Dvema sem celo uhe gledala, ker sta mi iz roke jedla čez ograjo in ne zgledajo nič garjaste. Trebuščki mi nimajo napete. Majo pa ful lepo svetlečo dlako. Tudi mama jo je dobila
  So že pravi korenjaki. Danes sem jih gledala, pa izgledajo zdravi. Dvema sem celo uhe gledala, ker sta mi iz roke jedla čez ograjo in ne zgledajo nič garjaste. Trebuščki mi nimajo napete. Majo pa ful lepo svetlečo dlako. Tudi mama jo je dobila   .
 . Enega lahko oma že vlači po rokah. En pa se ji pusti čez ograjo pobožat. Tretji je že tudi malo korajžen bol in ne pobegne takoj... tačetrti pa... sam en napačen šum in...že pobegne. Tak, da, to bando bom v roku tedna dveh polovila kr po postopkih in jih tako vozla na S/K.
  Enega lahko oma že vlači po rokah. En pa se ji pusti čez ograjo pobožat. Tretji je že tudi malo korajžen bol in ne pobegne takoj... tačetrti pa... sam en napačen šum in...že pobegne. Tak, da, to bando bom v roku tedna dveh polovila kr po postopkih in jih tako vozla na S/K. .
 . . Zjutraj in zvečer jim da soseda, opoldan pa oma oz. jaz. Jaz bolj malo, ker so mi v službi malo prepovedali se med delovnim časom z njimi ukvarjat.
 . Zjutraj in zvečer jim da soseda, opoldan pa oma oz. jaz. Jaz bolj malo, ker so mi v službi malo prepovedali se med delovnim časom z njimi ukvarjat.   In tako jih ima zjutraj in zvečer prlimane na štengah soseda, okoli poldne pa že dva (ta najbolj pogumna), ko ena restanta
 In tako jih ima zjutraj in zvečer prlimane na štengah soseda, okoli poldne pa že dva (ta najbolj pogumna), ko ena restanta   čakata pr ograji. Potem za njimi pridejo pa še drugi - mama +2.
  čakata pr ograji. Potem za njimi pridejo pa še drugi - mama +2.  
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov