Enya/"mucka tedna" - Supernova, Kranj

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 18, 2014 8:08 am

Enya/"mucka tedna" - Supernova, Kranj

Zakaj "mucka tedna"? Zato, ker smo zanjo v prvem tednu novembra dobili x sporočil na mail in y klicev na društven telefon. Da se nahaja na parkirišču nakupovalnega centra Supernova v Kranju majhen črno bel mucek, ki je ves zbegan in plašen in se ne pusti ujet. Nastavili smo živolovko, tretji dan je mucek popustil in se ujel. Izkazalo se je, da gre za mucko, cca 4 mesece staro, plašno in divjo :( Po R/R je bila nameščena v karantensko skrbništvo, kjer je na plan prišel hud prehlad. Mucka je dobila antibiotično kuro - konvenijo,saj je bilo dajanje tablet in kakršnokoli ukvarjanje z njo strašno nevarno. V soboto zjutraj se je totalno usula in bila hospitalizirana, včeraj popoldan odpuščena - ampak ti ni bila ista muca! :O Enkrat vmes ji je nekaj kliknilo in se je drastično spremenila, na bolje, seveda :good:

Tole mi je mucka povedala včeraj ;) :

Pozdravljeni, vsi :) Se me spomnite, na smrt prestrašene muce s parkirišča enega od kranjskih nakupovalnih centrov? Tiste, ja, ki so me lovili nekaj dni , potem sem pa popustila – ma naj jim bo, ko se pa toliko trudijo z mano - in stopila v živolovko. To je bilo tam doli, pri Supernovi, a veste ;) Zakaj sem vam tole zdajle povedala, to mojo bivšo lokacijo, vam zaupam malce kasneje.
V glavnem – takole je zdaj z mano: premislila sem si :lol: ! Danes sem ugotovila, da so tile »moji« ljudje čisto fajni, še več kot to – strašno super so :good: ! Mi govorijo, da sem lepa, žabica, lubica, srčece, princeska, kar solzice sreče imajo v učkih, ko delam zvezdice, hvalijo me do zvezd in nazaj …..ja kdo pa ne sliši rad česa takega, a ? ;) Ja, popustila sem – naj jim bo, no, naj me božajo, naj me crkljajo, naj čebljajo z mano – priznam, strašno mi paše in ups….to sem jim danes obilno dala tudi vedet. Z malimi zvezdicami, s predenjem, z nežnimi buci, z mrencami na učkih,….... :girlblush:
Prej so me klicali Ronja (to je tista razbojniška hči, saj veste ane) – ker sem bila res strašna razbojnica :devil: . Praskala sem jih in grizla in sikala in sekala… No – od danes naprej pa nisem več Ronja. Sem slišala, da nežnim princeskam, kot sem zdaj tudi sama :cupidgirl: , pristoji kakšno lepše, bolj nežno, bolj posebno ime. Ker pa se za pošteno mucko, kar sem seveda tudi sama, res ne spodobi, da skače okoli brez imena, so mi nadeli….kako so že rekli….aha - delovno ime: Supernovčica.
In zdaj naloga za vse vas, ki spremljate mojo zgodbo in me imate seveda na vso moč radi - aneda me imate? Seveda me imate – kdo se mi pa lahko upre ;) - poiščite in predlagajte ime, ki bo pristajalo meni, nežni in čudoviti mačji princeski – lepo, nežno, posebno,… Tete iz društva so rekle, da bo tisti, ki bo našel pravo ime zame, dobil eno nagradico ;)

Pa še kratek filmček .... :girlblush: <3
https://www.youtube.com/watch?v=ygSvhmJgUpU
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 18, 2014 8:28 am

Re: "mucka tedna" - Supernova, Kranj

Stella, za vse zvezdno nebo, ki ga bo nazvezdičila? :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To nov 18, 2014 8:34 am

Lahko bi bila kar Zvezdica <3 :girlyes:
ali kakšno ime, povezano z ozvezdji, zvezdami ;)
npr.

Vela - latinsko ime za ozvezdje Jadro
Gema - glavna zvezda Severne krone (evo, še povezava s princesko :P )

Miš mala je strašno kjut. :kiss:

(PS: Pa: aleluja, nisem edina dežurna cvili-"vstavi poljubno" na forumu... :D)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor To nov 18, 2014 8:53 am

Ronja je najlepše ime ever :devil: :devil: . Kaj vam ni jasno :O :P ?

Tale moja Supernova je stalno odlagališče :bad: . Je stalno pod nadzorom in vsakega prišleka takoj prestrežemo. Sem pa sedaj po dolgem času spet preživela veliko ur na lokaciji in sem preštela vse naše stare (tiste, ki se ne približujejo človeku) prostoživečke. In so vsi na broju :clap: :clap: . Večina jih je na lokaciji že skoraj 10 let :kiss: .

Muri in Two face sta pa itak moja, moja <3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To nov 18, 2014 9:01 am

Kaj pa Sanja? Podobno Ronji, pa vendar malo drugače. Si muca gotovo misli, da so to samo sanje.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor To nov 18, 2014 9:31 am

Mandy :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 18, 2014 9:49 am

iiiii, ta muzika je pa meni ful všeč.... <3
https://www.youtube.com/watch?v=EdIOtdLnVsU

Ampak - kar nadaljujte s predlogi za ime za tole nežno princesko ... <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 18, 2014 9:55 am

SinM je napisal/-a:..............
(PS: Pa: aleluja, nisem edina dežurna cvili-"vstavi poljubno" na forumu... :D)

:devil: to ni cvili"vstati poljubno" :devil: - temu se strokovno reče čebljanje :girlblush: in plašnim mucam straaaašno dobro pomaga, da se začnejo tajat. Res! Keč je v visokih, svetlih tonih. In če smem pripomnit, čeprav je čisto OT - pomaga tudi pomirit razburjenega/sitnega/tečnega dojenčka. Preizkušeno! :good:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To nov 18, 2014 10:02 am

Ker je bila princeska najdena v Supernovi se ime že mora navezovati na zvezde, vesolje, itd. Zato predlagam: GALAXY
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 18, 2014 10:10 am

eh....včeraj popoldan sem bila kar lep čas pri Supernovčici, pa sem bila preveč zaposlena s čebljanjem in čohanjem (obožujem mečkabilne mačkice! <3 ), da bi naredila par spodobnih slik. Naredila sem....no, par slik. En par slik :girlblush: Ampak ok, če že so, jih pa še pokažem:

Supernovčica ima kljub hudemu prehladu res fajn apetit - naj le tako ostane! :angel:

Slika

Pa še ena - Supernovčica, smejoča se muca <3

Slika

Precej je še umazana, ampak zdajle to res ni bistveno in ni pravi trenutek za kopanje. Ko bi le bila zdrava- vse ostalo že še bo! :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 18, 2014 10:16 am

Zakaj pa res ne ostane kar Ronja? ;)

Sicer sem pa tako hepi, da se je "mini-gospa-mačka" premislila :kiss: da sploh razmišljat ne morem... 8)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 18, 2014 10:21 am

Lahko bi bila tudi Alexx, take še nimate :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 18, 2014 11:24 am

oh, kako lepo, da se je stopila ...

ime pa ... Aurora (obstaja ledenik s tem imenom, severni sij je sicer aurora borealis, ampak lahko malo skrajšamo, pa še v Disneyevi verziji Trnuljčice je bilo tako ime glavni junakinji ;) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 18, 2014 11:31 am

Cats, tale princeščica pa že ni Alexx... :P
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 18, 2014 11:45 am

Srčkana pupika...tudi jaz sem za Zvezdica :)

Oaza88, a ne kako čebljanje pomaga pri plaškotih? Moji so se vsi odtajal na eno doooolgo debato s čohanjem vred ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To nov 18, 2014 7:32 pm

Tale preobrazba se zdi kot bi Ani sončni žarek posijal, torej bi bila komot Sonči. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 18, 2014 7:52 pm

To so vam ziher na veterini mačko zamenjali. :P Tko ko so mene v porodnišnici. :devil:
Se hecam. :) Sem vesela, da si je tako hitro premislila. :clap: :kiss: Ko bi si le še nekateri. :rolleyes:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 18, 2014 9:57 pm

Tole z zamenjavo v porodišnici je bila edina stvar, ki je mojega brata, ko je bil majhen, spravila v jok.

O kako sem uživala, ko sem to odkrila :D

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če nov 20, 2014 11:35 am

Js sm se mal v boginje vrgla in našla take, ki karakterno ustrezajo tejle mali srečnici:

Athena: boginja vojne in modrosti. Znana je bila po tem, da ni bila brutalna ampak cel strateg in diplomat, je pa vseeno zelo učinkovito dosegla svoje :)
Strengths: Rational, intelligent, a powerful defender and arbitrator.
Weaknesses: Too ruled by her head and out of touch with her emotions and femine side. Unapproachable and lacking in compassion.
Te šibkosti so sicer do neke mere zbledele, so pa vseeno del njene osebnosti, zato tale predlog :)

Artemis: boginja lova, narave in rojstva. Tudi pri njej so seveda njene karakteristike tiste, ki fuul pašejo k Supernovčici.
Strengths: Independence, courage, confidence and physical strength.
Weaknesses: Vengeful, impulsive and aloof.
Ponovno so "šibkosti" tiste, ki pri njej zaenkrat izginjajo, bomo videli v kakšni meri bodo na koncu dejansko izginile.

Meni osebno je čist všeč da ima tamala tak močan karakter in zato tudi taka izbira imen, ki njen karakter do neke mere zadanejo. Se mi ne zdi potrebno da bi se ga sramovala, upamo da ga bo mogoče še malce izpilila, pa tudi če ne, bo super ;) Je prav zanimiva mucka in ena teh, za katere moraš "delat", da si prislužiš njihovo naklonjenost.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 21, 2014 11:25 am

men se sliši ronja čist fajn :)
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Naslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov