Vicky iz gozda

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 03, 2014 6:45 pm

Vicky iz gozda

Ob nedeljah ljudje počnejo vse sorte.

Eni spijo do poldneva.
Eni naredijo generalko doma.
Eni grejo na kolo.
Eni grejo na sprehod v gozd in domov prinesejo marsikaj koristnega - gobe, borovnice, zelišča.

Eni pa gremo na sprehodv gozd in takoj na prvih metrih slišimo - zvok.

Glas: Maaauuuu!!
Jaz: poza lovskega psa, glava k radar.
Čohalnik: To je bila kanja.
Pes: N-Č
Jaz: Čaki, hočem slišat še enkrat.
Č: Ptič je bil, ne skrbi.
Glas: Mau! MAAAUU! MAAAAUUUU!!!!!

Tekla sem k vodena raketa proti zvoku in ga takoj zagledala med visoko travo. Ko me je zagledal mi je ves vesel pritekel v naročje. In kaj češ z njim? Obrnila sem ruzak naprej, malega dala notri, hitro je splezal ven do polovice in se lepo namestil v mojem naročju. Čohala sem ga, glasno je predel in potem začel nekaj iskati. Rokav moje srajce mu je zgledal najbolj primeren, se je namestil in ga začel cuzati :D Ker seveda s sabo ne nosim hrane za mladiče, smo žrtvovali eno mehko pasjo palčko, ki jo je tamau popapcal v trenutku. Tako smo se sprehajali dobrih pol ure, če ne več, potem sva se odločila, da namesto na kosilo gremo kar domov.

Par telefonskih klicev (hvala, punce!) in je vse urejeno: jutri gre k vetu in potem v karanteno.

Zdaj pa nekaj osnovnih podatkov: po moji oceni je malo bitje staro nekako 2-3 mesece (prej manj, kot več). Malo kiha, malo je umazan, drugače se mi zdi v dobrem stanju. Bil je grozno lačen, popapal je celo konzervico. Pol se je pa igral z žogicami, brcal brckota in zdaj počiva v kopalnici. Je dimasto siv s komaj vidnimi črnimi progami, oči ima rumene, pod vratom ima bel kragenček in na trebuhu bele tange <3 Je totalno prijazen, če bi se njega vprašalo, bi bil vedno po naročju. Psa se je hudo ustrašil, mojih mačkov ni videl.

Disklejmer: ne vem, če je fant ali punca, ime je pa dobil po moji prijateljici, ki danes ima rojstni dan.

Če date zvočnike na ful, ga boste slišali, kako mljaska in prede http://youtu.be/LviS0RYsK_8

Slika Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 03, 2014 6:47 pm

Re: Vicki iz gozda

Pozabila napisat: lulanje v pesek obvlada v nulo! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne avg 03, 2014 7:09 pm

:) Jej, kako papa, srček. :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 03, 2014 7:48 pm

Cats :kiss:
Mucek je pa velik srečko/srečka!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 03, 2014 8:28 pm

<3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne avg 03, 2014 8:34 pm

Miša mala <3 Sami srečkoviči danes tu na forumu :kiss:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 03, 2014 8:44 pm

o lej ga/jo, Jimmyjevega bodočega cimra/o! :) Bogi revež, upam, da si v karanteni nabere dovolj energije, da bo lahko "lovil korak" z (norim, če vprašaš staroselce :crazy: ) bodočim kompanjonom.... :lol:

Hvala tudi tebi, Cats, za dober sluh :good: in tisto na levi strani malo nižje od ušes <3 in karantenski skrbnici ter dvema zlatima ženskama, ki bosta jutri dopoldan prevoznici tegale cmokajočega potnika!
:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 03, 2014 9:30 pm

Tole, kako se sredi gozda najde ubogega zapuščenega mucka, naj bi bla taka - malo resno/tragična, malo pa srečno/prisrčna zgodbica, ampak če jo Cats napiše, ne moreš drugega kot da se krohotaš zraven... :lol:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po avg 04, 2014 6:13 am

Lubek. :kiss:
Guspa Cats - mi Vas imamo fejst radi... <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 04, 2014 8:14 am

Vicki je na kliniki, držimo pesti, da bodo testi ok!

Čau, lubček mali, bodi še naprej tako vesel in razigran :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 04, 2014 9:03 am

Radio oaza :D sporoča, da je Vicki punčka, stara 10 tednov in negativna na Wooda, fiv in felv. Pa 1 kg ima, lumpa :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 04, 2014 9:05 am

Madonca si bila hitra :lol: ... zrihtam prevoz v karanteno, medtem pa vse novice že "v etru" :lol:

Sporočam pa še, da je Vicky !
:P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 05, 2014 5:52 am

Re: Vicky iz gozda

Mala Vicky se v skrbništvu odlično počuti, tudi kakala je že (da ne bo "taprvo mamo" kaj skrbelo), je pa taka šarmerka, da so od praktično prvega trenutka vsi zaljubljeni vanjo :lol: :good: Evo....tole je med vsemi iiiiii-ji pa takim: ".....Je pa HIPERsocializirana, nič se ne boji, igriva, na fedrih, ješča,..... <3 ..."

V začetku naslednjega tedna gre po svojo prvo pikico :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 05, 2014 1:22 pm

Kakšna lepa "gobica" pa ravno prav, da ima 1 kg, ker več (kolikor jaz vem) ne smeš naenkrat nabranega iz gozda nest. :D :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 05, 2014 8:49 pm

Lepotička Vicky, tebi se je pa Marija prikazala tam v gozdu, a ne :P ...v obliki Cats 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 06, 2014 12:26 pm

Tamala je en živč`k in od množice slik, ki sem jih dobila iz karantene, sta tile dve daleč najboljši - potem pa veste, koliko je ura, aneda! :lol:

Lej ta frisek no.... <3
Slika

Slika

Vicky je malo prehlajena, zalivali jo bojo s fiziološko, držite pesti, da bo pomagalo! :angel: Sicer je pa zdrava, igriva, crkljiva, ješča....ni da ni. V glavnem - en živč`k je... :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 06, 2014 12:48 pm

Lubica moja <3

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr avg 06, 2014 4:12 pm

Da še malo poročam :)
Vicky je v karanteni tako lušakana da joj. Pridkana kot policijski pes, sladka bolj kot med in srčkana za eksplodirat. Boji se ničesar ne, briketke ima ZELO (!!!) rada, kakšno konzervico ji bomo pa čez par dni dali, tko smo planirali (predlogi dobrodošli). Z mokro hrano raje še malo čakamo, da ji ne bi prebave naenkrat preobremenili s preveč različne hrane.
Oaza - se ni za bat da ne bi mogla pohendlat Jimmy Jr.-a, ker je takooo energična, da mene začenja zanj (pa za vse ostale pri vas) skrbet, ne pa obratno! Konkretno včeraj se je moja sestra eno uro non-stop igrala z njo, pa to ni nikakor neka statična igra, tamala skoz laufa gor in dol po sobi, čez posteljo, mize, stole... Več ovir kot jih ima po poti, bolj je vesela. Pa tut precej vokalna je, ima prekrasen glasek <3
WC obvlada v nulo, to nas sploh veseli :D ;) Družbe ji ne manjka, vseeno pa nikol ne mijavka v prazno ko je sama. Čeprav je očitno vesela, ko kdo pride k njej. Zlata mucka je, vam povem.
Tudi prehlad je danes menda že bistveno bolje, tako da fiziološka lepo pomaga.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 06, 2014 4:45 pm

Pri meni je jedla samo mehko hrano za odrasle in to z navdušenjem :D Almo nature :) govedina v omaki in Cosma thai piščanec s tuno. Baby hrana je zagotovo boljša, ker je bolj kalorična.

Ful sem vesela, da uživate z njo <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 07, 2014 11:14 am

<3

Slika

Slika

Nič ji ne dajo za jest v karanteni, zgleda - mala muca se pa znajde.... :lol: :P
Slika

Žabica mala, jaz te že komaj čakam, pa "tastara" banda tudi, da jim snameš Jimmyja Jr. "z grbe".... :lol:
Naslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov