Sammy je zelo poseben mlad muc. Če bi znal govoriti bi sigurno povedal zgodbo, ki bi jo lahko brez večjih težav spravili v Holiwood pod kategorijo akcij in pustolovščin.
V motorju avtomobila, se je pripeljal iz (predvidevano) Tržiča. Tako močno se je držal, da spredaj skoraj nima krempeljčkov

Na sebi je imel lepo modro oprtnico, je izredno ravajen in nežen, popolnoma navajen notranjega bivanja, kar vejteno pomeni, da je bil od nekoga. A pogreša ga nihče. Res škoda, Sammy je namreč taka maza, da se vrže na hrbet, ko me zagleda, zleze mi v naročje takoj ko sem nekoliko nižje, prede, dela zvezdice. Ker bi se ves čas drgnil ob noge in dajal buce izgleda, kot da bi bil pijan. Ko pride do tebe kar pade, kot klada in nastavi trebušček.

Ob najdbi je rahlo šepal na zadnjo levo nogo zdaj je šepanje še komaj opazno, tako da predvidevam, da je bilo posledica njegovega potovanja.
Star je približno 10 mesecev, za enkrat še ni kastriran (no, to se bo zelo v kratkem spremenilo

), je zdrav in zelo simpatičen mačkonček. Danes je bil skopan (glih komi sva motorno olje dol spravla - še dobr, da je črn

) in razglisten, zdaj pa počasi naprej.
Dve zelo zasilni sliki, rabim mal lepše vreme pa dan, da bo kej lepšega nastalo, zna bit pa kr podvig slikat tega bučmana...