mali Johan

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 11, 2013 7:17 am

mali Johan

Johan je mali shiranček, najden na Kokrici pri Kranju. Par dni je bil kar hudo bitko z glistami, drisko in bruhanjem, tako da sem hodila k najditeljici, ki je istočasno tudi karantenska skrbnica, dajat podkožne. Stestiral je tudi ječmenovo travo - se obnese, res! :good:

Po oceni najprijaznejše veterinarke na svetu (not :S ) je Johan star 2 meseca, tehta pa menda 1 kg, kar mi nikakor ne gre skupaj s tem, da so ga sama rebrca in ostale kostke pa plašček čez. No ampak OK, tko je rekla stroka ;)

Gliste, driska in bruhanje so preteklost, mali lepo sam papa in bo nadoknadil vse za nazaj.

Nekaj slabih mobitel slik za začetek, vsaj toliko, da ga spoznate:

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 11, 2013 7:19 am

Re: mali Johan

ah, še nekaj tehnikalij sem pozabila napisat:
Johan je že R/R, ne sveti pod Woodovo lučko, je negativen na Fiv in Felv :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 11, 2013 8:12 am

Uuu, tale tretja slikica pa vsekakor ni "slaba mobitel", tukaj zgleda kot fotomodel #1!!!
Čudovita fotka v tej sončni zaplati.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 11, 2013 8:26 am

lepotko <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 11, 2013 10:14 am

Se mi zdi, da se samo na ta prvi vidi kok je mejčkn. Je pa lep, seveda. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 11, 2013 12:40 pm

Johan the Tigl♥
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Sr dec 11, 2013 1:18 pm

Mislim, da se mi sanja katera prijazna vetka je to :rolleyes: :dash: .

Johan, luškan si ful :kiss: .

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr dec 11, 2013 4:53 pm

Kak lubek mali <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 12, 2013 10:09 pm

Mali Johan je še kar ubogi :girlsad: Driskica se še ni čisto poslovila, učki niso zdravi, nosek ima zabasan (in tudi zato ne papa pretirano dobro), predvsem je pa še vedno skrajno koščen... :girlsad: Danes je prišel k meni v skrbništvo. Sva se skopala, ker je bilo nujno - jooooj, kako mu je pasala topla vodica in fen, kar valjal se je po naročju in prebel in zvezdice delal... <3 Upam, da dobiva jutri inhalator, da mali malo bolje zadiha... :angel:
Novih slikc no - ni bilo časa. Bojo, obljubim, prec, ko bo možno - da ga vidite, lepotkota in lubeka :kiss: shiranega ... :girlsad:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če dec 12, 2013 11:59 pm

Ja, sirotica mala, saj te komaj nogice gor držijo, tako šibak deluješ.
Ampak tele tete poznajo vse finte, kako se takim bučkam streže, da pridejo k moči. In tvoja je že naredila prve poteze. Tole kopanje v topli vodi in sušenje s toplim zrakom, je bil že prvi korak k temu, da se že malo bolje počutiš. Zdaj se bosta lotila še tvojih učk in noseka, potem ti bo zadišala papika in ne bo dolgo, ko bomo tukaj brali, da te je povsod polno in preveč. Ampak to tebe nič ne zanima, bodo že pazili, da te ne pohodijo, ti boš imel takrat toliko za raziskat, pa še najest se je treba pa spat, dan je pa tako kratek.
Boš videl mali, da ti ni zastonj ime Johan. Ti boš prav kmalu močan postaven mačji poba in vsi te bomo občudovali in se čudili, kaj je ratalo iz tiste male drobcene postavice. <3 :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 14, 2013 1:15 pm

oh srček lepi <3 pozdravi in poredi se čimprej :angel: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 14, 2013 6:52 pm

Tale kupček kosti, ki se kliče Johan, dejansko in čisto zares tehta dobro kilo! :O Nikoli mu je ne bi prisodila...

Inhalirava se 2x dnevno, podkožno tudi še dobiva, ker sam še zdaleč ne popapa zadosti. Skrbi me res velik trebušček, glede na to, da je danes že skozi drugo razglistenje, pa je gliste bruhal čisto samo parkrat pred prvim. Občasno pokaže majčkeno živahnosti (ene dve minutki se je danes poigral z mačjo frčo), sicer je pa pretežni del časa zelo umirjen, izredno nežen in počiva. Tretje veke ima spet bolj izrazite.

Če se do ponedeljka Johanovo stanje bistveno ne bo izboljšalo, šibava na veterino, termin sem za vsak slučaj rezervirala že včeraj.

Johan, daj no... :angel:
:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 14, 2013 6:56 pm

Johan, mislimo nate. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 15, 2013 7:25 pm

Upam, da gre na bolje, srček :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 16, 2013 6:57 am

ah ne, ne gre na bolje :girlsad: .. Včeraj popoldan je Johan fasal še drisko, ampak je bila očitno prehodne narave (trkam na les.... :angel: ), ker danes zjutraj ni bilo nič podriskano. Neverjetno ogromno lula, papa pa čisto samo Convalescense od RCja, včeraj ga je pojedel toliko, da se mi je zdelo celo dovolj in ga nisem zbadala. Ga očitno tudi že malo boli od špikanj, ker se kar upogne, ko ga božam po hrbtku...no, po hrbtnih kostkah :girlsad:

Inhalacije zaenkrat nimajo še nobenega učinka, bova nadaljevala, 2x dnevno. Pravzaprav se mi zdi, ob gledanju prvih slik in ko se spomnim njegovega izgleda, ko sem hodila k najditeljici dajat podkožne, ko je bil najslabši, da je mali že skoraj 3 tedne, kar je bil pobran s ceste, praktično isto nezdrav. No razen kar se je poredil, kar mi pa še posebej ni logično, pa ene dve do tri svetle minute je imel, ko je pojedel kar nekaj konzervice. Ampak vet, kamor ga je peljala najditeljica, je odločil, da ne potrebuje nobenih zdravil. Torej - da je zdrav. OK no, Maxitrol da lahko dobiva v učke, to je pa to. No Johan pač NI zdrav in danes definitivno greva k vetu (drugemu, valda).
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Dobruša

Odgovor Po dec 16, 2013 7:31 am

Bogi mali mico, mislimo nate in stiskamo pesti, da boš zdej dobil zdravila, ki te bodo v parih dneh pozdravila in boš potem lahko postal taprav razgrajač. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 16, 2013 11:22 am

:girlsad: pesti in tačke so še naprej stisnjene za malega miška :angel: upam na kakšno vzpodbudno novico :girlblush: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 16, 2013 10:22 pm

Mali Johan je hospitaliziran. Jutri bo okužil s svojo prikupnostjo celo veterino, se grem stavit eno banano... <3

Je bil pa danes sicer vsaj začasno boljši, popapal je celo namočene briketke. Pa seveda "puding" od RCja, svojo najljubšo in edino hrano, ki jo je sploh hotel papat, odkar je pri meni.

Lupček moj mali, pozdravi se hitro, pogrešam te že! :girlcry:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po dec 16, 2013 11:05 pm

Johan, srčece drobceno, drži se in se pozdravi čimprej! Mislimo na tebe, stiskamo pesti in čakamo dobre novice. :angel: :kiss: :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 18, 2013 1:26 pm

Johan sam papa in to kakoooooo! :O :yahoo: :good:

Lepo klobasco je sicer spet nadomestila občasna driska, ampak menda ni hujšega.

Sem dobila na mobitel dve slikci našega malega šarmerčka <3 iz hospitala, pa ju ne morem objavit.... jerneeeeejch, SOS! :girlblush:
Naslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov