ah ne, ne gre na bolje

.. Včeraj popoldan je Johan fasal še drisko, ampak je bila očitno prehodne narave (trkam na les....

), ker danes zjutraj ni bilo nič podriskano. Neverjetno ogromno lula, papa pa čisto samo Convalescense od RCja, včeraj ga je pojedel toliko, da se mi je zdelo celo dovolj in ga nisem zbadala. Ga očitno tudi že malo boli od špikanj, ker se kar upogne, ko ga božam po hrbtku...no, po hrbtnih kostkah
Inhalacije zaenkrat nimajo še nobenega učinka, bova nadaljevala, 2x dnevno. Pravzaprav se mi zdi, ob gledanju prvih slik in ko se spomnim njegovega izgleda, ko sem hodila k najditeljici dajat podkožne, ko je bil najslabši, da je mali že skoraj 3 tedne, kar je bil pobran s ceste, praktično isto nezdrav. No razen kar se je poredil, kar mi pa še posebej ni logično, pa ene dve do tri svetle minute je imel, ko je pojedel kar nekaj konzervice. Ampak vet, kamor ga je peljala najditeljica, je odločil, da ne potrebuje nobenih zdravil. Torej - da je zdrav. OK no, Maxitrol da lahko dobiva v učke, to je pa to. No Johan pač NI zdrav in danes definitivno greva k vetu (drugemu, valda).