Bobby je bil en muc, ki sem ga več kot pol leta nazaj pred hišo ujela na živolovko, ker je bil divji in mu nisem mogla priti blizu. Po kastraciji ga kakšen mesec ni bilo na spregled, na kar je en dan ležal pred hišo v mačji posteljici in ni trznil name, ko sem šla mimo in ko sem optimistično segla proti njem, da ga bom pobožala....sem tudi ga

No od takrat naprej se mu je 'odpeljalo' in je pač postal naš zunanji muc, ki je dejansko cel dan čakal pred hišo, da nekdo pride, da ga malo pocrklja. V naročja je lezel popolnim tujcem. Nedolgo nazaj, je dobil tudi nihajoča vratca v čisto svoje kletno stanovanjce

Ampak je kmalu ugotovil, da vrata v kleti vodijo v hišo in večkrat mjavkal pred njimi in ponavadi tako tudi izsilil vhod v hišo. No sedaj je že nekaj tednov samo v hiši in ga briga za cel svet...cele dneve leži ali na kavču ali na kaminu

Zunanji svet ga ne zanima, je neproblematičen, prilagodljiv in popolnoma nič ne uničuje. Mačja družba ga ne zanima, ampak z njimi normalno sobiva. Je močno navezan na človeka in samo, da se pokaže priložnost smukne v naročje in včasih da tudi kakšno nežno buco
Bobby pravi, da ni šans, da gre nazaj ven pred hišo, da bo čisto priden na kavču, zato smo se odločili, da si zasluži en super duper dom. Bobby je odrasel muc, kastriran, čipiran in testiran na mačji aids in levkozo (neg). Lahko gre v dom, kjer so otroci ali pa v nek miren dom, njemu je vseeno, samo da ima nekoga, ki mu bo lahko grel naročje. Kontakt 040 500 442.