mala Lorelai

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 17, 2013 2:47 pm

mala Lorelai

Mislim, da nikoli več ne bom brez črne muce... <3

Mala Lorelai je R/R, cepljena, testirana (negativna na oboje :good: ) in čipirana, tako da je v celoti pripravljena na skok na čisto svoj kavč.

Ena slikca, stara sicer dobra dva tedna - ampak no, za malo občutka dobit že bo:
Slika
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne nov 17, 2013 3:52 pm

Re: mala Lorelai

Nekdo te bo imel zelo rad, Lori. Tako si lepa in majhna. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 17, 2013 10:24 pm

srčica mala <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 18, 2013 6:35 am

Lorelai je ena mala simpatična medvedkica, z gosto, mehko, bleščeče črno dlako in kratkimi tačkami. Ena taka jazbečar-medo-mucka <3
Ob prvem srečanju z novimi mačjimi sostanovalci se je spremenila v pol-perzijko rofl , enako tudi ob srečanju z malo pasjo opico rofl - ampak se bo že navadila, saj ji drugega ne preostane.
Zaenkrat še ni muca "na prvo žogo", malce je še plašna, ampak ko jo dobiš pod roke, takoj zaprede in se sprosti in njen repek postane trda antenca :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 18, 2013 9:54 am

oaza88 je napisal/-a:....
Mala Lorelai je R/R, cepljena, testirana (negativna na oboje :good: ) in čipirana, tako da je v celoti pripravljena na skok na čisto svoj kavč.

ah, najpomembnejšo reč, kar se tehnikalij pred skokom na svoj kavč tiče, sem pozabila napisat :fool: :
Lorelai je tudi že sterilizirana.

Tudi malo Lorelai je pobrala Pikica na Suhi pri Predosljah, nudila ji je (podaljšano) karantensko skrbništvo - najlepša hvala! :good: Zdaj bo pa pri meni do oddaje.

Srčece malo zlato lubekano, komaj čakam, da pridem domov, da te premečkam pa prelupčkam... :girlblush: <3

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po nov 18, 2013 5:37 pm

Koliko ljubezni za malo pipiko od skrbnice... :kiss: Zasluži,kokica mala.... :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 19, 2013 6:45 am

Mala Lorelai je res prekrasna mačkica s čudovitim karakterjem, ki bo nekomu zelo, zelo, zelo polepšala življenje. Tole mače je prijazno za dol past, pravi mali mačji bonbonček, se moram prav nazaj držat, da je preveč ne mečkam in lupčkam in crkljam... :girlblush:

V kratkem bova imeli fotošuting, do tačas pa vsaj par novih slik (kakršne pač so.... :girlblush: ), da jo vidite, lepotičko zlato! <3
Slika

Slika

Slika

Slika

Mačja družba bo v novem domu obvezna - lahko jo seveda pripelje tudi s sabo ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor To nov 19, 2013 7:30 am

Kaka okrogla bučka :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 20, 2013 6:44 am

jaaaa, bučko ima pa res najbolj okroglo ever <3 in učke ful skupaj in spodaj en tak kao prifrknjen smrček <3
Hčerka je rekla, da ima učke in smrček na 2 centimetrih :lol:

Slika

Slika

Slika

Pod vratom ima pobrito (test), ušeska še niso čisto čista, sicer je pa zdrava in zadovoljna punčka. Včeraj je lepo popapala Zantelčka, jutri imava drugo cepljenje - in to je to. Komplet pripravljena za culico spokat! :)

Mala Lorelai se je že čisto sprostila, postala je pravi razigrani mačji otrok, njena najljubša družba je seveda Joey T., kdo pa drug ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 20, 2013 8:27 pm

:cupidgirl:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 21, 2013 9:31 am

Mala Lorelai je res družabna muca. Več nas je okoli nje, boljše se počuti. Se pa tudi v flatu, kjer so najmanj 4 odrasli ljudje, 1 psička, še 2 mačja mladiča in nekaj posvojenih odraslih mačk, kdaj zgodi, da "ni nikogar": mački spijo po svojih kotičkih, pasja opica tudi, odrasli smo tu in tam ( a vsi našteti še vedno v flatu, ki res ni velik!)....in mala Lorelai se ustraši, da je kar naenkrat ostala sama! :O Takrat se začne oglašat glasno in z neverjetno odraslim glasom, čeprav je sicer trenutno naša najmlajša in najmanjša muca. Prvič, ko sem slišala ta glas, me je skoraj s stola vrglo, ker sem mislila, da je z enim od odraslih nekaj narobe, in ko sem videla, da tole majhno sladko nežno bitjece oddaja ta zvok, me je skoraj vrglo s stola že tadrugič - potem pa veste, da ni hec! :lol:

Tko da bom še tule zapisala: mačja družba je za Lorelai nujna in obvezna, več jo je, bolje bo (zanjo in za posvojitelja). Pasje družbe se navaja in ni pogoj, trenutno bo še celo bolj srečna, če je vendarle ne bo, no če pa bo, pa tudi prav.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 21, 2013 6:37 pm

Tale tamala je res faca! Danes na cepljenju je poskrbela, da smo bili vsi trije v ambulanti, vet pa tehnik pa jaz, najprej tkole :O :O :O , potem pa tkole rofl rofl rofl .
Trije boxi so bili naenkrat v ambulanti, najprej je bila za pikico na vrsti Michelle, ki je pričakovano uprizorila precejšnjo dramo. Drugi je bil Joey T.- brez problemčkov. Tretja mala Lorelai, ki tehta zdaj 1460 gramov. Majcen medvedek. Kar naenkrat vsi trije obstanemo, zaslišal se je grozeč doneč zvok. Vet pogleda k Michelle - noup. Jaz potiho rečem - sem mislila, da je komu res ornk zakrulilo? Oba rečeta - neee! In potem ugotovimo, da zvok prihaja iz mehke okrogle Lorelai! rofl Dragi moji - jaz še od najbolj strašne zverine nisem slišala takega zvoka, kaj šele od takele miš-mucke! rofl In v sekundi - nadaljuje s predenjem. Faca tamala, res! :kiss:

V glavnem - še drugo cepljenje je za nami, mala Lorelai kamot že jutri spoka culico, če se najde pravi! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 22, 2013 6:38 pm

mala Lorelai ima fanta! <3

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 22, 2013 6:41 pm

luškan parček :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 22, 2013 7:11 pm

bravo, lepotička :good: okol krempeljčka ga navij <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 23, 2013 1:49 pm

Halo?! Je še čist premlada za fanta! :threaten:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 23, 2013 5:51 pm

upsi, pa res :O .....
No - ga že nima več! ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor So nov 23, 2013 6:17 pm

Bučka lepa :cupidgirl:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 24, 2013 11:05 am

naša ljubka mala medvedkica <3

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne nov 24, 2013 5:15 pm

Ma tole je pa res že mal kičasto. ;) Tale dekica namreč še poudari lepoto Lorelai, ki je itak ni mogoče spregledati. Je res tak buhteljček, ki se sam ponuja v naročje. Zasigurno se bo kmalu poslovila in na novo zaživela, kjer bo ostala za vedno in ji bo skrajno lepo. :kiss:
Naslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov