Supernovčice so z lokacije Supernove v Kranju. Z lokacije, kjer …. ni nobenih mačk!

Taka je bila namreč – domnevno - izjava vodje pooblaščenega zavetišča, ki se je za - domnevno – 5 minut, v okviru akcije S/K prostoživečk, pomudil na tej, s strani ene od hraniteljic v akcijo prijavljeni lokaciji. No, mi smo na tej isti lokaciji (kjer ni nobenih mačk, aneda

) ujeli najprej dve, potem še tretjo mladičko istega legla. Mamo mačko še lovimo, po S bo z označenim ušeskom vrnjena na isto lokacijo, ki je kontrolirana.
Tamale so plašne, ena do njih je pa dodatno k temu še izrazita alfa, ta je najbolj huda na cel svet, še najbolj pa na te, ki –
presneto vendar, kaj pa je njih treba bilo?!
– najdejo mačke, kjer jih ni.
Je padel predlog, da bi, glede na vse skupaj, imele delovna imena Brančica, Pirčica in Perunčica, pa sem bila odločno proti. Zaslužijo si lepšo in boljšo popotnico v novo življenje – pa so Supernovčice. So že R/R, cepljene, sterilizirane, testirane (negativne na oboje

). V karanteno jih bo vzela Račka, potem si jih razdelimo 3 različne skrbnice, ker skupaj ne smejo ostat, bo preveč potuhe, na tak način se pa zelo počasi kam pride. Najbolj »pasja« Supernovčica bo prišla na socializacijo k meni. No – ta že ima ime: Nancy....
Za slikce bo poskrbela Račka, prosim hvala