Knofla & Flek

Moderator: jernejch

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če okt 18, 2012 10:13 pm

Knofla & Flek

Živjooooooo :)

Evo, to sta 2/5 od najnovejšega kranjskega odkritja.
Mal je blo blagovnih menjav, ampak na koncu mam jz dva nadsladka felixa :yahoo: :cupidboy: :cupidgirl:

Skratka, dva drama queena na kupu, kar se tiče prevažanja v avtih, nisem vedla da tolk obupno vozim da je treba celo pot jokat na ves glas :dash:
Slika
Slika
Tole je gospodična Knofla, scrklano bitje s precej ostrimi zobki in kremplji. Uspešno posprejana v boju z zunanjimi zajedalci, notranje zajedalce bomo pobijal zjutrej. Ima gromozanski apetit, ji teknejo in briketi in piščanček z rižem, pridno pa je naredila tudi kupček direktno v stranišče :) Ma pa ene ful smešne momente ko skače in leta in je vsa smotana, pa da bi gospa mela saj koga za napadat, neeee, ona se dela čist pošastno proti atomom kisika.

Slika
Slika
Pa še njegovo visočanstvo, gospod Flek. Obožuje riž s piščancem, neko čudno strast goji do sesalcev, saj se navdušeno stiska k njim, pa ubistvu niti ni toooolk zlo boječ, se je že pustu prečohat, predel zraven in na koncu zaspal v naročju (lahko me prijavite na VURS, ker si ga, grdoba grda, drznem preselt v njuno posteljico in odtacat v svojo) . Mam pa občutek, da sem na njegovem trebuščku našla klopa :O se bom pogovorila s tem čudnim, na ne pravo mesto postavljenim niplom črne barve, če je klop al ni...

Zaenkrat toliko :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 6:37 am

Re: Knofla & Flek

N0ty je napisal/-a:Ma pa ene ful smešne momente ko skače in leta in je vsa smotana, pa da bi gospa mela saj koga za napadat, neeee, ona se dela čist pošastno proti atomom kisika.

ja, halooo, take so pač mačje damice (tudi, ko imajo svojih pet kil in so njihovi momenti še precej bolj za umret od smeha) :lol:

teli feliksi so meni tolk luštni <3 pa upam, da čim prej zrihtate vso golazen, da bosta mulca še lažje zadihala :good:
aja, prijavo se pa že piše :P
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 11:10 am

super imeni za super mušniska! :clap: :clap:
Srčka micena zlata... :kiss: :kiss:

glede vožnje pa - ja, očitno sva v istem klubu, al pa sva hodili v isto avtošolo :lol: , ker tile tazadnji moji so tudi meni delali celo štalo med vožnjo.... :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 5:46 pm

ja kok huda imena no, zdej pa sam še hudi kavčki pa bo :kiss:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr okt 24, 2012 4:53 pm

Dobrživjo!! :)

Evo, mi se javljamo mal... Smo močno scrklani, presenetljivo Flek še bolj kot Knofla, ampak oba navdušeno lezeta po nama in naju uporabljata za ležalnik in plezalnik. Veselo predeta, paše jima tudi čohanje po trebuščku :yahoo:
Pridno se redimo, v povprečju enih 30g na dan, bajska mala, skos bi nekej grickala :D
Kakamo lepo, lulamo tudi, pošastnih glist ni blo vidt, skakajočih bolhic tudi ne, skraka veselje v barvah stračatele :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 24, 2012 5:21 pm

:clap: :yahoo: :clap:
sem izredno vesela, za čisto vse, kar si klele napisala!
srčkoma pa :kiss: :kiss:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe okt 26, 2012 6:28 pm

Knofla se je iz 650g zredila na 783g v dobrem tednu.. bravo Knofla! :clap:

Na žalost pa mali Flekec hujša :( se je sicer že poredu od kar je k nama pršel, pa pol od srede do danes shujšal za skorej 100g :( Nima apetita, pije sicer normalno, je mel pa na repku en sumljiv ostank drekca,tako da predivedevam da so tisti kakci kupčkaste formacije njegovo maslo. Jutri kličem veterinarja, da vidimo kaj je na stvari. Pikec mali bi se pa skos crklou :cupidboy:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor So okt 27, 2012 6:22 am

Joj Flekc mali, upam da se bo hitro začel redit.
Knoflca pa :yahoo:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So okt 27, 2012 1:10 pm

Smo bli navsezgodej v veterini MH (no, mogl bi bit navse zgodej, pa mi je baterije na telefonu zmankal pa smo bli pač mal kasnej :blush: ).
Dobra novica je, da nimamo mačje kuge, mamo pa notranje zajedalce (grde grde pošasti nemarne, bljak fuj!). Flek je dobil infuzijo, papal je briketke, Knofla je na njih baje sploh navalila, tko da super duper, en napredek je. Za domov smo dobl kapsule z lubjem, da bo kej tekočine v Fleku ostalo, pa kaplce z vitamini smo nabavl, da bomo krepki, zdravi, močni mucki! :)
Sedaj imata na voljo RC baby, RC kitten in piščančka z rižem, in če slučajno do polnoči, ko pridem iz službe ne bo vse pojedeno in posodice pomite pol sm skregana + že tako ali tako gojim zamero do Knofle, ki kritizira mojo vožnjo :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 27, 2012 3:32 pm

ful ste me prestrašli :O in zdaj sem ful vesela! :clap:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po okt 29, 2012 10:26 pm

wuhuuuuu, Flek je naredu baso... ni bla lepo čvrsta, mela je pa obliko čist tazaresne base!!! :yahoo: živahna sta čist, prov veselje ju je gledat, in sta prva mačka, ki sta dojela poanto praskalnika v obliki gugalnice. Tako Knofla nič hudega sluteča stoji na tistem delu praskalnika, ki je na tleh, Flek se pa zalaufa in skoči na vzdignjen del, da bogo Knoflo katapultira neznano kam. Takoj, ko se najde, zajaga Fleka, ga podere na tla in se mu usede na glavo :lol: Pa včerej sta bla nadsladka... Med stegnjenimi nogami, ki jih je moj držal skupaj, je zaspala Knofla, obrnjena na hrbet in s tačkami v zrak, pol se pa Flek mirno prišetka in se uleže direkt nanjo in zaspi. Potlej pa revici nič jasno čez pol ure ko se je zbudila, zakaj ne more premikat več kot glave in ene tačke, kaj je to ena čudna teža na njej :lol: Pa odločla sta se da je moj človečnjak ubistvu njun plezalnik in tekmujeta kdo hitreje preko hlač, enkrat okol riti in naprej po hrbtu najhitreje spleza na ramo. Statistično gledano največje povprečje zmag pripada Fleku! 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 29, 2012 10:38 pm

joooozes, lepo vas je brat! :good:
Sem si v živo predstavljala zapisano.... :lol:
Srčka! :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 30, 2012 10:08 am

uffff, sem si oddahnila. pridno base naprej delat pa bomo vsi veseli in zadovolni :good: :kiss:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To okt 30, 2012 10:51 am

N0ty je napisal/-a:tekmujeta kdo hitreje preko hlač, enkrat okol riti in naprej po hrbtu najhitreje spleza na ramo.

Seveda, to itak ni čiiiiiisto nič boleče. :D :D

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So nov 10, 2012 10:07 pm

Mi smo pa že mal večji in velik težji :) Od kar sta pri meni sta šla oba cca. 500g gor in sta danes tudi oba že čez eno kilo :yahoo:
Razigrana, scrklana, živa, razposajena, igriva, luštna, mehka, prdeča (ne morm vrjet kako lahko tko mejhna rit tolk smrdljive prdce producira), skratka totalna cukra razvajena. Lah sva celo popoldne z njima v sobi, ko greva končno spat in ju pustiva sama naredita tak kraval ko da ju že ene 18 let ni nihče pogledal, kaj šele se ukvarjal z njima. Dramaqueen-a pač :fool:
V ponedeljek gremo pa na prvo cepljenje.
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če nov 15, 2012 3:52 pm

očitno sem jaz tut slab voznik, ker moj Maru tuli od trenutka, ko se usedemo v avto do trenutka, ko ga spustimo ven iz hudobne škatle... :devil: čeprav je zadnje čase malo boljše, zdaj se začne sirena šele pri višjih hitrostih, tja do 100 km/h (po avtocesti, seveda) ni večjih težav... 8)

če sem prav zasledila, sta tale dva drama queena še premlada, da bi iskala svoj kavč? :)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe nov 16, 2012 5:16 am

Hehe, hudo, potlej ga imaš namesto alarma, da ti zamjavka ko bi lahko šla prehitro :D

Oddajala se bosta nekje sredi decembra, ko bosta dokončno poštimana (se pravi cepljena in S/K). Seveda pa sprejemata obiske že sedaj :)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne nov 25, 2012 2:48 pm

Tkole, mi si zavezujemo kravate, pilimo krempeljčke, navijamo brke, lakiramo repke... danes je namreč na vrsti fotošuting, da končno enkrat tud moji začasniki dobijo spodobne slike :)
Glede na to da so njune sestrice FiV FeLV negativne, to pomeni da sta tudi tedva traktorčka :yahoo: in bomo probal z združevanjem s staroselci počas. Danes bosta še razglistana, pol pa še enkrat cepljenje in S/K, pa smo na red za v novi dom, pod klasičnimi pogoji pogodbe DZZŽ Kranj.

Kontakt: Sandra, 040/617-251 (v primeru nedosegljivosti prosim za SMS, pokličem nazaj takoj ko je mogoče)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne nov 25, 2012 3:12 pm

Pa eni dve amaterski da pika ne poči :)
Slika
Slika

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne nov 25, 2012 10:17 pm

Flek
Slika
Knofla
Slika
Pa oba skupej (čist nemogoč ju je slikat ko sta zbujena, ker sta prehitra za fotoaparat/fleš :D, pa ko ju enkrat zbudiš ju je nemogoče nazaj uspavat preden se ne zdivjata do konca)
Slika
Naslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov