udomačen tiger
Michelle
v drugo me je danes poklical posvojitelj in prosil, da ji najdem ustreznejši dom,
v tretje gre pa rado, ane, a kako se že reče?
Moram priznat, da sem do trenutka, ko sem uspela zajet sapo, stopit korak nazaj, dobit še kakšno informacijo več in preštet do triintrideset, potegnila zaključek, da so se je naveličali, in to je to. Pa to vendarle ni čista in edina resnica: ena se jo je res naveličala, drugemu se pa smili, ker je ful preveč sama, čisto sama samcata, kar za velikega človekoljuba, kot je Michelle, vsekakor ni dobro.
S posvojiteljem sva dogovorjena, da Michelle ostane pri njem, dokler se pri meni vsaj malo ne sprazni in jo pridem iskat. Iskreno verjamem, da bo do tistega trenutka tretirana točno tako, kot je bila dosedaj in kot je treba: odgovorno in ljubeče.
Prosim, da se v Michellini temi ne razglablja o tem in onem; objava je namenjena temu, da jo mogoče vendarle opazi kakšen primeren obiskovalec foruma in naši/moji evidenci začasnikov.
Nekaj Michellinih fotk, ki ste jih sicer že videli v njeni prvotni temi - toliko, da se jo spomnite